inşallah canım yaa çok sağol valla ne güzel yazmışsın iyice heveslendim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
tekrar görüşmek üzeree a.s. a.s.
günaydın şekeriiimm... bugün maşallahımız var haraketli başladık güne :)))))) bebiş kısmına hiç girmeyelim içinizde en tembel benimki çıktı... oysaki accık anasına çekse şuan içerde rap yapması halay çekmesi lazımdı oooyyy oyyy :)))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol::ecrin_bebek:
günaydın şekeriiimm... bugün maşallahımız var haraketli başladık güne :)))))) bebiş kısmına hiç girmeyelim içinizde en tembel benimki çıktı... oysaki accık anasına çekse şuan içerde rap yapması halay çekmesi lazımdı oooyyy oyyy :)))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol::ecrin_bebek:
gunaydinnnnnnnnnnnn kizlarrrrrr nasilsiniz bakalim gorusmeyeliiiiiiiiiii :CüvCüv: bebisler nasil erkekler anne karninda futbola kizlarda evcilik oynamaya basladilarmi bakalimmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 insallahhh baslamislardirrrrr:teytey:
merhaba canım allaha şükür iyiyiz hiç bi zorluğumuz olmadı allaha şükür sen nasılsın nasıl gidiyo senin kide prensendi demi şekerim
kızlar gunaydınlar herkese...ne guzel guneslı bı tatıl gunu yasasın...
oncelıkle ılk haberım: benımde oglusum gelıyomuuuuuuuuuusssssssssss:))) yazmak ıcın kesın olmasını bekledım.benıde ekleyebılırmısınnız kısteye:) ınsallah saglıkla gelsınlerde..
kızlar aranızda 18. haftaya kadar 4 kılo alan varmı.ben bıraz hızlı gıdıyorum galıba kılo konusunda ne dersınız?
bıde son olarak ben bugun 17+2 yım ama hıc hıssetmedım daha bebıs hareketı.korkuyorum.normalmı varmı benım gıbı bekleyen?
yazamasamda okuyorum ve takıp edıyorum sızı guzel haberlerınıze cok sevınıyorum.benıde umutmayın olurmu? bu arada adım SİNEM:)
merak etme doğduktan sonra senide geçer şimdi rahatı yerinde bi doğsun bakalım ama sana koca bi maşallah:)) benim ki bugun de öle gerçide dün acaip oynuyodu sırt üstü yatıp kitap okuyorum bi görseniz karnımın bi tarafı şiş diğer tarafı inik sürekli yer değiştiriyo dışarıdan tekme attığı bariz belli oluyo :))) oynak benim kız kapı gıcırtısına oynuyacak :)delikafaduldendelikafadulden eee senin cinsaiyet belli olsu galiba neymiş ? bide öğrenmeyen kaldımı ?
canımmmmmmmmmmmçooooooooooook sevindim meraktan çaylamıştımmm[/QUOTE
canlarım hepnizeçok tşk ederim çogunuzun tahmını tuttu kaç saatır tlf trafıgı yaşıyorum yazamadım yarabbım ne cok sevenım varmış...rabbımde bınler kez şükür gönlümüzden geçeni verdi....bugun gittim doktora ıdrar testıde istemıştı hasteneye gittim....test ver falan onlarla ugraştım.neyse ultrasona girdim.....yok anam göstermıyooo yarım saat baktı...ben dedim kız galıba utanıyo göstrmıyo dedim dr da olabılır kıza benzıyo vucut şeklı dedi....daha sonra burda göremıcez diğer ultrasona geçelım dedi vajınal mı dedim istemedım çünkü hiç alttan muayene olmadım.vajınalın ultarasonu ama göbekten bakcaz dedi..neyse gene ugraştııı.ve sonunda gösterdi pipiyi aaa bu erkekmış dedi doktor hihoyyyt
benım ogluma bu kıza benzıyo dedi çok ayıpppklava:neyse ögrendıkya ben sordum kesin mi diye %100 dedi gerçi bende pipiyi görmüştümyerimseniben
işte böle akıntım cok var onun için ılaç falan verdi ama daha almadım bılmem belkıde almam işte böle kızlarrr çok mutluyummmmmm:teytey:
gozun aydin canim biz sana dememismiydik sen resmen ciglik attiyordun oglum olacak diye allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsingamyoncuiremsu
gnaydın şekeriiiimmm.. valla erkekler okadar çokki 8 kale maç yapabilecek hale geldiler içerde sen merak etme :)))) ama benimki hem kız hemde asosyal takılıyo ööle içerde k endi halinde yawrım beniiim ne deper ne bi kımıldar maşallah çocuma :))))))))
asıl seninki napıyoooo annat bakiim :)))
canim benim bildigim kizlar babaya,erkeklöerde anneye duskun olur derler amaaaaaaa benimkinde hic is yokkkkkkkgamyoncuiremsu hep babaci babasiyla oyun oynuyor babasi ellini koyuyor oglum hadi babisinin ellinin oldugu yere dekme at diyor bizimki 2 dk gecmeden tekme attiyorrr ellini baska yere koyuyor hadi oglum burayada at diyorrrr hemen oradaya bir tekmeeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoook cokkkkk kiskaniyorum bende ellimi koyuyorum bana ancak sipa gaz attiyooooooooooo:roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar....ben yeni uyandım :) yavrucum ve ben çok acıktık karnımızı doyurup gelelim teyzeleri...sizler napıyonuz bakalım....
şekerim benimkiside kızmış maşallahlarınızı aliyiiimm :))))))))))))))))))))) ama çocuk 13 cm ana 176 cm haklı tabi bana haraket hissettirmek öle her babayiğidin harcı değil :))) öğrenmeyen kalmamış olması lazım varsada tektüktür herhalde..... ama valla kızlar çok cilveli oluyolar yaa giydir cicili bicili gezdir bak bak doyama oluyolar.... hayırlısı bakam kucağımıza alınca görürüzz :))))) :CüvCüv: :ecrin_bebek:
günaydın kızlar....ben yeni uyandım :) yavrucum ve ben çok acıktık karnımızı doyurup gelelim teyzeleri...sizler napıyonuz bakalım....
ayyyy beni bi göresen varya düşündükçe deliriyorum kız çoçuğu elbette farklı olur giyir güzell güzel saçlarını topla ayyyyyy çok heycanlandım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bir an önce
hemde ne prenses :)) ben allaha çok şükür iiiiyim idare ediyorum :)) hamileli ii gidio yalnız çok çabuk yorulmaya başladım :)) yaşlandım :)) artık karnım büyüyüo ve sanki bi gecede büyümüş gibi artık belli oluyo :))) çok şükür 3 kilo aldım başından beri dikkat ediyorum bakalım yediklerime içtiklerime sağlıklı beslenmek için uğraşıyorum sen ne durumdasın ?
[
canim benim bildigim kizlar babaya,erkeklöerde anneye duskun olur derler amaaaaaaa benimkinde hic is yokkkkkkkgamyoncuiremsu hep babaci babasiyla oyun oynuyor babasi ellini koyuyor oglum hadi babisinin ellinin oldugu yere dekme at diyor bizimki 2 dk gecmeden tekme attiyorrr ellini baska yere koyuyor hadi oglum burayada at diyorrrr hemen oradaya bir tekmeeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoook cokkkkk kiskaniyorum bende ellimi koyuyorum bana ancak sipa gaz attiyooooooooooo:roflol::roflol::roflol:
hayatım daha iyi bi fikrim var babası elini koyacam diye uğraşmasın yorulmasın hiç.. bebecik seni deptikçe sende üşenme babayı dep :)))))))))) hem hıncın çıkar hemde babanız tekmeleri daha etkili hissetmiş olur ne dersiiinn :))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:
vallahi canım evimizi taşıdık daha bugün nete girdim 1 ay oldu girmiyeli burayı çok özledim valla benim karnımda 6 aylık gibi görünüyo valla herkez ikizmi diye sormaya başladfı ama allaha şükür daha hiç ağarlaşmadım çok rahatım hatta kendimi daha enerjik hissediyorum bende biz bugün 20+4 olduk önden gidiyoruz canım ben valla 5 ayda 8 kilo aldım haralde 18 kiloyla tamamlarım diye düşünüyorum ama herşeyi yiyorum sadece çok şiştiğim için tuzdan uzak duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?