2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim sizin ailede çoğunluk erkek çocukdu sanırım kızı duyunca neyaptılar benim eşimin tarafı hep erkekdi kız olucağını duyunca hepsi çığlık çığlığa heyecandan konuşamadılar bile:))

vay bee ne güzel aileler var :)) benim kayınpederim erkek olursa altın kemer takacakmış kız olursada yarım altın :))))) doğsunda üstüne kusturucam işeticem yüzüne gaz çıkattırıcam :)))))))) öle dedeye böle maganda torun diyorum başkada bişi demiyorum :))))

bizde en çok görümcem sevindi ama eltilerim filan öle fazla bi tepki vermediler :))) anlarsın ya :)) hatta görümcem bıktık artık erkek çoçuktan kızımız doğsada onu sevsem filan diyo diğer akrabalar filan da çok sevindiler hatta kızmın bir sürü talbi bile çıktı :) babam çok sevindi artık aprtmanın gülü olur benim kızım amacaları çok istiyo du kız çokçuk onlarda olmadı bakalım ne yapıcaklar şimdiden bebğe hediye olarak kümyemi alalım küpe mi diyolar dedim siz bana altınları getirin ben alırım ona :))) bizde böle anacım sevinen de var sevinmeyende :))

:roflol::roflol::roflol: kizzzzzzzzzzzzzzz ben bunu hic dusunmemisdimmmmmm:teytey::teytey:

olsun şekerim üzülme erkek milletine karşı her türlü hainlik var bende siz yorulmayın ben düşünürüm elimemi yapışcak canııııımm :))))))))))))))) :roflol: :roflol:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 harikasin canim yaaaaa ewet bencede super olur simdide benimki halay cekiyor resmen yaaaa senin kiz nasil annesiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

bencede şekerim hakediyo o dede :))) bizde eltilerimde 3 er oğlan var sadece bi tanesinde iki kız var onlarda ikiz zaten :)) diğerleri çok uğraştılar kısmet bana oldu bende erkek bekliyodum ama ama nasip kızmış ben kız çokçuklarını çok seviyorum hep hayalimdi kız çoçuğum olsun :CüvCüv:

o nasıl kayın pedermiş öle yaklava: az bile yaptırırsın canım şimdi öle boş konuşurlar ama doğunca sevmeye gelince başında üşüşürler sen sıkma canını sağlıklı olsunlar yeter kız erkek farkedermi ya nekadar geri kafalı insanlar var

olsun şekerim üzülme erkek milletine karşı her türlü hainlik var bende siz yorulmayın ben düşünürüm elimemi yapışcak canııııımm :))))))))))))))) :roflol:

kaydirigubbakcemile3 harikasin canim yaaaaa ewet bencede super olur simdide benimki halay cekiyor resmen yaaaa senin kiz nasil annesiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

benim kız iiyidir herhalde teyzesi henüz dans olayına girmediği için ben bişi diyemiyorum kendisi hakkında :))))) :roflol:

Allahım sağlıkla kimsenin gözü nazarı değmeden kucaklamak nasip etsin yavrunu.... senin hayallerin gerçek oldu oğlan çıkaran eltilerinde mideleri buruldu deseneee :))))) aman hayırlısı yaa sağlıkla gelsinler ben hakkaten herkesin gönlündekine kavuştuğuna inanıyorum burda... herhalde yok dimi erkek beklerken kız yada kız beklerken erkek oldu diye vahlanan tühlenen???? klava:

işte canım bi
insan gerizekalı olmayagörsün.... oda böyle bir mal işte... uyuz zaten sevmeyiz birbirimizi hiçç :)))) ama merak etme yedirmem ben kendimi.. madem öle kız bebek olursa yarım altınlık kadar gösterir sevdiririm bende demiştim.. şimdide kız oldu dopsunda görecem ben onun o uğursuz sıfatını işallah kızım onu maymuna çevirirde bende 4444 köşe olurum karşısında ooohhh :))))))) ee ama şimdi o nekadar değer vercek okadar dedelik tadacak demi ama :)))) :enbuyukkk:

amin canım inşallah :))) bencede yoktur herhalde kız oldu diye yada erkek oldu diye hayıflananan olmamalı da zaten neyin hayırlı olacağını rabbim bilir :)

canım naıslsın. Bebeğin nasıl özledik seni prensesin geliyormuş çok sevindim

güzel arkadaşlarım size hakikaten doyum olmuyo inanın yüzünüzü görmesemde sizleri çok benimsedim.... ama artık çıkmam lazım... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepsini öz yeğenlerim gibi seviyorum ve dua ediyorum sizlerede onlarada emin olun...işallah herkes için harika bir haftasonu olur... ve pazartesi herkesinde birbirine anlatacak çokk şeyi olur... hepinizi öpüyorumm hoşçakalınn...

kaydirigubbakcemile3 harikasin canim yaaaaa ewet bencede super olur simdide benimki halay cekiyor resmen yaaaa senin kiz nasil annesiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

benim kız iiyidir herhalde teyzesi henüz dans olayına girmediği için ben bişi diyemiyorum kendisi hakkında :))))) :roflol:

Allahım sağlıkla kimsenin gözü nazarı değmeden kucaklamak nasip etsin yavrunu.... senin hayallerin gerçek oldu oğlan çıkaran eltilerinde mideleri buruldu deseneee :))))) aman hayırlısı yaa sağlıkla gelsinler ben hakkaten herkesin gönlündekine kavuştuğuna inanıyorum burda... herhalde yok dimi erkek beklerken kız yada kız beklerken erkek oldu diye vahlanan tühlenen???? klava:[/QUOTE]

oyyyyyyyyyyyyyyy teyzesi yer o prensesiiiiiiiii:ecrin_bebek: cadi sna nazmi yapiyor annesiiiiiiii sen kac haftaliksin canim?yaaaaaaa buarada cok sanslisiniz biliyormusunuz kiz cocuklari kadar hayirli evlat mi var acaba erkeklerdede istisna oluyor amaaaaaaaaa kizlar baskaaaaaaaaaaaaaaa gercekden cok sanslisinizzzzzzzz kiz annelerinazar degmesin allah nazardan korusunnnnnn hepimizin bebeklerini yaaaaaaaa insanlar cahil oldukdan sonra herseyi diyorlarrrrrrrr amannnnnnn bosverin prenseslerinizle iyi olun siz yeterrrrrrrrrrrrrr walla kayinpederin olayinada cok guldum kiz sen harikasin ne varsa yaptirrrrr hic ccekinmesin PRENSEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSklava:klava:

oyyyyyyyyyyyyyyy teyzesi yer o prensesiiiiiiiii:ecrin_bebek: cadi sna nazmi yapiyor annesiiiiiiii sen kac haftaliksin canim?yaaaaaaa buarada cok sanslisiniz biliyormusunuz kiz cocuklari kadar hayirli evlat mi var acaba erkeklerdede istisna oluyor amaaaaaaaaa kizlar baskaaaaaaaaaaaaaaa gercekden cok sanslisinizzzzzzzz kiz annelerinazar degmesin allah nazardan korusunnnnnn hepimizin bebeklerini yaaaaaaaa insanlar cahil oldukdan sonra herseyi diyorlarrrrrrrr amannnnnnn bosverin prenseslerinizle iyi olun siz yeterrrrrrrrrrrrrr walla kayinpederin olayinada cok guldum kiz sen harikasin ne varsa yaptirrrrr hic ccekinmesin PRENSEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSklava:klava:[/QUOTE]

fıstığım ben 17+5 imm... ben umutluyum kımıldancak o :)))))))))))))) ayrıca hiç kafanı öyle şeylerle bulandırma.. erkekler çok bağımsız gözükselerde annesiz bir iş yapamazlar merak etme... Allah iyi helal süt emmiş bir geline düşürsün işallah oda sansa bir evlat olsun ilerdede sende bunları ne gör ne yaşa...... valla kız erkek farketmez.. biliyorumki ultrasona girerken dr.a giderken herkes kız erkek endişesini kapıda bırakıp girdi çünkü mühim olan sağlıktır herzaman... ayrıca herkes istediğini der fazlada söylicek bişi yok atalar sölemişler gerekeni : İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!! konuşanlar herzaman oluyo; Allah altta kalmama yeteneğimizi kaybettirmesin yeterki :))))) ayrıca kayınpederim olcak malda o gün gelip üstüne değil işemek s......... ohh pek tatlıymış dicek... ama işte neyse 65 yaşına gelipte adam olamayanı benmi adam edecem benim kedim bile daha akıllıydı bu adamdan.. Allah hidayetine erdirsin ne diyim öküze.... :)))) klava: biz hayır dualarımızı birbirimizin üzerinden eksik etmeyelim yeter.. bizi bizden olan anlar.. oda bize yeter demi.... :CüvCüv: :ecrin_bebek: :enbuyukkk: a.s. :1hug:

amin canım inşallah :))) bencede yoktur herhalde kız oldu diye yada erkek oldu diye hayıflananan olmamalı da zaten neyin hayırlı olacağını rabbim bilir :)

fıstığım ben 17+5 imm... ben umutluyum kımıldancak o :)))))))))))))) ayrıca hiç kafanı öyle şeylerle bulandırma.. erkekler çok bağımsız gözükselerde annesiz bir iş yapamazlar merak etme... Allah iyi helal süt emmiş bir geline düşürsün işallah oda sansa bir evlat olsun ilerdede sende bunları ne gör ne yaşa...... valla kız erkek farketmez.. biliyorumki ultrasona girerken dr.a giderken herkes kız erkek endişesini kapıda bırakıp girdi çünkü mühim olan sağlıktır herzaman... ayrıca herkes istediğini der fazlada söylicek bişi yok atalar sölemişler gerekeni : İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!! konuşanlar herzaman oluyo; Allah altta kalmama yeteneğimizi kaybettirmesin yeterki :))))) ayrıca kayınpederim olcak malda o gün gelip üstüne değil işemek s......... ohh pek tatlıymış dicek... ama işte neyse 65 yaşına gelipte adam olamayanı benmi adam edecem benim kedim bile daha akıllıydı bu adamdan.. Allah hidayetine erdirsin ne diyim öküze.... :)))) klava: biz hayır dualarımızı birbirimizin üzerinden eksik etmeyelim yeter.. bizi bizden olan anlar.. oda bize yeter demi.... :CüvCüv: :ecrin_bebek: :enbuyukkk: a.s. :1hug:[/QUOTE]

:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 HAKLISIN CANIMMMMMMM allah su 9 ayi cabucak getirse bebeklerimizi saglikli sekilde ku caklarimiza alsak cennet kokulularimizi koklasakkkkkkkkkkkk offfffffffffffffffffffff yaaa zaman gecmek bilmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr.canim 18 haftanda mutlaka oynar bazi anneler 22haftaya kadar hissedemeye bilirmis oda NORMALMISS canimmmmmmkaydirigubbakcemile5 oyle canim ancak bizleri biz anlarizzzzzzzzz dualarim butun bebis bekleyen ve darda olan insanlara gitsinnnnn.haaa kizlar buarada ekim anneleri bebislerimizin cicileri diye bir topik acmislarrrrrr masallah herseyi almis onlarrrrrr busetden tutunda odalarina kadarrrrrrra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…