zeynepcim sizin ailede çoğunluk erkek çocukdu sanırım kızı duyunca neyaptılar benim eşimin tarafı hep erkekdi kız olucağını duyunca hepsi çığlık çığlığa heyecandan konuşamadılar bile:))
zeynepcim sizin ailede çoğunluk erkek çocukdu sanırım kızı duyunca neyaptılar benim eşimin tarafı hep erkekdi kız olucağını duyunca hepsi çığlık çığlığa heyecandan konuşamadılar bile:))
:roflol::roflol::roflol: kizzzzzzzzzzzzzzz ben bunu hic dusunmemisdimmmmmm:teytey::teytey:
vay bee ne güzel aileler var :)) benim kayınpederim erkek olursa altın kemer takacakmış kız olursada yarım altın :))))) doğsunda üstüne kusturucam işeticem yüzüne gaz çıkattırıcam :)))))))) öle dedeye böle maganda torun diyorum başkada bişi demiyorum :))))
vay bee ne güzel aileler var :)) benim kayınpederim erkek olursa altın kemer takacakmış kız olursada yarım altın :))))) doğsunda üstüne kusturucam işeticem yüzüne gaz çıkattırıcam :)))))))) öle dedeye böle maganda torun diyorum başkada bişi demiyorum :))))
olsun şekerim üzülme erkek milletine karşı her türlü hainlik var bende siz yorulmayın ben düşünürüm elimemi yapışcak canııııımm :))))))))))))))) :roflol:
bencede şekerim hakediyo o dede :))) bizde eltilerimde 3 er oğlan var sadece bi tanesinde iki kız var onlarda ikiz zaten :)) diğerleri çok uğraştılar kısmet bana oldu bende erkek bekliyodum ama ama nasip kızmış ben kız çokçuklarını çok seviyorum hep hayalimdi kız çoçuğum olsun:CüvCüv:
o nasıl kayın pedermiş öle yaklava: az bile yaptırırsın canım şimdi öle boş konuşurlar ama doğunca sevmeye gelince başında üşüşürler sen sıkma canını sağlıklı olsunlar yeter kız erkek farkedermi ya nekadar geri kafalı insanlar var
kızlar hepinize günaydım umarım hepiniz iyisinizdir
ben yaklaşık 1 aydır yoktum sayfa 600lerdeydi şimdi 2000lerde geçmişi çok az okuyabildim evi taşıdık ve belli bi süre bilgisayar bozukdu giremiyodum ama artık aranızdayım hepinizi çok merak ediyodum çoğunluk cinsiyetini öğrenmiş hepinize hayırlı olsun allah sağlıkjlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin eee tabi benim yaramazmı yaramaz ama bi okadarda tatlı melek prenses bi kızım olucak dilekcim benide listeye eklersen sevinirim
20. Haftadayım utangaç kızım geçen hafta gösterdi kendini
ee sizler nasılsınız göbişler konmaya başlanmış maşşallah hepinize bebişlerinize çok tatlısınız ya
kaydirigubbakcemile3 harikasin canim yaaaaa ewet bencede super olur simdide benimki halay cekiyor resmen yaaaa senin kiz nasil annesiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
canım naıslsın. Bebeğin nasıl özledik seni prensesin geliyormuş çok sevindim
benim kız iiyidir herhalde teyzesi henüz dans olayına girmediği için ben bişi diyemiyorum kendisi hakkında :))))) :roflol:
Allahım sağlıkla kimsenin gözü nazarı değmeden kucaklamak nasip etsin yavrunu.... senin hayallerin gerçek oldu oğlan çıkaran eltilerinde mideleri buruldu deseneee :))))) aman hayırlısı yaa sağlıkla gelsinler ben hakkaten herkesin gönlündekine kavuştuğuna inanıyorum burda... herhalde yok dimi erkek beklerken kız yada kız beklerken erkek oldu diye vahlanan tühlenen????klava:
güler güle kızlarrrrrrrrr :))))))))))))))))
saol canım gayet iyiyim ewet prensesim gelicek teyzesi bende sizleri çok özledim
ama şimdi çıkmak zorundayım işe gidicem kendinize çok iyi bakım
amin canım inşallah :))) bencede yoktur herhalde kız oldu diye yada erkek oldu diye hayıflanananolmamalı da zaten neyin hayırlı olacağını rabbim bilir :)
oyyyyyyyyyyyyyyy teyzesi yer o prensesiiiiiiiii:ecrin_bebek:cadi sna nazmi yapiyor annesiiiiiiii sen kac haftaliksin canim?yaaaaaaa buarada cok sanslisiniz biliyormusunuz kiz cocuklari kadar hayirli evlat mi var acaba erkeklerdede istisna oluyor amaaaaaaaaa kizlar baskaaaaaaaaaaaaaaa gercekden cok sanslisinizzzzzzzz kiz anneleri nazar degmesin allah nazardan korusunnnnnn hepimizin bebeklerini yaaaaaaaa insanlar cahil oldukdan sonra herseyi diyorlarrrrrrrr amannnnnnn bosverin prenseslerinizle iyi olun siz yeterrrrrrrrrrrrrr walla kayinpederin olayinada cok guldum kiz sen harikasin ne varsa yaptirrrrr hic ccekinmesin PRENSEEEEEEEEEEEEEEESSSSSS klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?