2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok fazla acele etmiyorum allah korusun ama insanın başına herşey gelebilir o yüzden son iki ayda hallaedicez ama şimdşden sadece kıyafet aldıkk başkada bişi almadık :))

meraba kızlarrrrrr bebişler nasıl bakalım dün dr a sordum hergün çikolata yiyorum zararlımı diye yararı yok dedi zararı varmı peki dedim yine yararı yok dedi siz biliyomusunuz zararlımı

ben çok fazla acele etmiyorum allah korusun ama insanın başına herşey gelebilir o yüzden son iki ayda hallaedicez ama şimdşden sadece kıyafet aldıkk başkada bişi almadık :))

biz odasini aldik mecburiyetten cunku burda 3aydan once siparis vermen gerekiyor 2-2.5ayda anca geliyorrrrrrrrr.ama cocuk magzalarinin onunden gecerkende icim gitmiyor degil yaniiiiiiiii zor tutuyorum kendimiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

meraba kızlarrrrrr bebişler nasıl bakalım dün dr a sordum hergün çikolata yiyorum zararlımı diye yararı yok dedi zararı varmı peki dedim yine yararı yok dedi siz biliyomusunuz zararlımı
çikolata sevmeyen kadın yoktur derler ben istisnayım hiç sevmem ayda yılda aklıma gelirse yoksa hiç aramam :)) ama canım benden tavsiye çok tüketme ii değil çok kalorili hemde saf çikolata olmadığından içinde katkı maddeleri var dolayısıyla sağlıklı değil :))) tatlı isteğini daha az kalorili ama daha faydalı şeylerle gider :))
biz odasini aldik mecburiyetten cunku burda 3aydan once siparis vermen gerekiyor 2-2.5ayda anca geliyorrrrrrrrr.ama cocuk magzalarinin onunden gecerkende icim gitmiyor degil yaniiiiiiiii zor tutuyorum kendimiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

en iyisini yapmıssın canım bende oda yapıcam ama annem beşik alıcak eşimde dolap yaptırıcak odasına sticker seti almayı planlıyorum her yeri tavanı bulutlarla duvarlarınıda çizgi film karekterleriyle süslicem halısı perdesi filan iş çok nevresim takımları battaniyeleri oyuncaklar ki bu konuya özellikle dikkat edicem banyo ihtiyaçları ayrıca yatak odama park yatak alıcam çoçuk odası biraz bana uzak ilk 6 ay yanımda yatar o zaten 2.5 yaşına geldimi ikinci için çalışmalara başlıcam o odasına geçer bende ikinciyle devam ederim delikafadulden

kutu kutu pense dr resmen sana yararı yok boşuna yeme demiş:))) yararı olmayan şey aynı zamnda zaralıdır :)))

kutu kutu pense dr resmen sana yararı yok boşuna yeme demiş:))) yararı olmayan şey aynı zamnda zaralıdır :)))

amaaaan tadı güzel olan herşey zararlı olmak zorundamı ama bu haksızlık hergün 1 paket çikolatayı ne güzel de götürüyodum şöyle ağzımda erite erite:çok üzgünüm:

kizzzzzzzzzzzzz sen 2.5 yasina kadar bekleyecekmisinnnnnn abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben hemen yapicam walla tabi 1yasini bulur benimkide ama olsun ikisi bir buyurler ben oda isini hallettim canim cok guzel oldu odamizzz isde temmuzzun sonu gibiode oda takimi gelirrrrrrrr onuda ayarladim mi sadece yakisikli oglusumun gelmesi kaliyorrrrrr:teytey:gamyoncuiremsu

kutukutu pense canim burdaki doktorlar gunde kucuk bir cikolata anneye oneriyorlar oda enerji vermesi icin yaniiiiiiii seviyorsan yiyebilirsin fazla abartmadan yanlizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zararlıymış ama sivilce yapar selülit yapar kilo yapar daha neler yapar kim bilir bide yadiğimiz çikolatalar katkı maddeli benim dr içinde katkı maddesi olan herşeyi yasakladı konserveler hazır meyva suları hatta hazır kutu sütler bile günlük taze olucakmış :)) tabi ben sütü içemiorum o ayrı onun yerine üzüm pekmezi içiorum :))))

kızzz ben açlıktan ölürüm o zaman bu soğukta bişi yetişmiyoki yiyecekler ya dondurulmuş ya da konserve hem burda hiç inek görmedim taze süt içmek için mecbur kutu süt içecemkaydirigubbakcemile3

kızzz ben açlıktan ölürüm o zaman bu soğukta bişi yetişmiyoki yiyecekler ya dondurulmuş ya da konserve hem burda hiç inek görmedim taze süt içmek için mecbur kutu süt içecemkaydirigubbakcemile3

valla bacım senin işin hakkatten zor ne diyim allah yardımcın olsun :))) türkiyeden bişiler gönderilmiyomu biz göndersek sana kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…