2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaş olmayın ne var sanki :))))) 3 . 4 çoçuk evet birz çok ama napalım kısmet mevlam verirrse inşallah:)))) gelin ata binmiş ya kısmet demiş o yüzden herşey nasip kısmet ben şahsen istiyorum :)))

Arkadaş olmayın ne var sanki :))))) 3 . 4 çoçuk evet birz çok ama napalım kısmet mevlam verirrse inşallah:)))) gelin ata binmiş ya kısmet demiş o yüzden herşey nasip kısmet ben şahsen istiyorum :)))

çocuk doğunca malesef arkadaş diilde kardeş modunda oluyosun canım yada kendi adıma konuşayım bariii

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam gidiyim de kociş de gelio adamcağız güzel bi yemek yesin :)))))))) kendinize iii bakın öpüldünüz daha sonra gelicem :)))) inşallah :))

bana hiç tuhaf gelceğini sanmıyorum yapı olarak :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ............................................. anladın sen oni :))

valla çıldırmış olabiliriz ama ben 19 yaşındayım 30 yaşıma varmadan çoçuk işini bitiricem :)))
anacim sen asmisin ben 23 yasindayim digerinide 25desem 3.anca 3o olur tabiiiiii kismettttttttttttkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

5848bl canım sen yurt dışındamı doğum yapcan türkiyedemi

canim ben isvicrede dogum yapicam gercekden cok temiz ve caliskan bir ulke ve insana deger veriyorlar ben suda normal dogum yapicam mesela bir gun ayarliyorlar geziyorsun nasil neleri yapicaksin falan diye memnunum walla burdan trde guzel tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii onu ununtmamak gerek:CüvCüv:ya canim sen bir imkanini bul trde yap benim rus arkadasim var burda oda anlatiyor dikey kesisden falan bahsediyor ama ordada kendin secebiliyormusun?

herkese merhabalar bugun hava cok güzel ızmırde gerçi heryerde öleymışkaydirigubbakcemile3
demetcım cok tşk .ederım canım senın ogluşuna arkadas geldı
flowers h.g cnm senınde prensesın hayırlı olsun
bişey sorcam bbenım yüzemde kırmızı lekeler cıkıyo dün çoktu bugun biraz azaldı ama hala var:çok üzgünüm:çil in kırmızısı gibi benek benek sizdede varmı yaaa çok kötü duruyo :roflol::roflol:

Gülcancığım hamilelik lekelerin hayırlı uğurlu olsuuunnn Güneş kremi kullan, güneşe mümkün olduğunca az çıkmaya çalış. Doğumdan sonra inşallah kaybolur lekeler...

canim hamilelik maskesi gelmis yuzune takma bendede var gidip geliyolar bizim yumurcaklar yapiyor onlariiiiiii senin karnindada kahverengi cizgi varmi tuylerin cabukda uzuyordur hepsini isde bizim yaramazlar yapiorrrrrrr gamyoncuiremsugamyoncuiremsu gelsin pasalarimiz walla erkek senesi bu seneeeeeeeeeeeeeeee:teytey:

Demet senin oğluşun ne yapıyor Hareketlendi mi?

Gülcancığım hamilelik lekelerin hayırlı uğurlu olsuuunnn Güneş kremi kullan, güneşe mümkün olduğunca az çıkmaya çalış. Doğumdan sonra inşallah kaybolur lekeler...

ya sormayın valla dün kalktıgımda vardı az dı gün içinde cogalmışşş aaaa ben bütün öle gezmişimdelikafadulden doktor falan... doktora sormuştum normal demişti....göbekte cizgi var ama gören yok..anneme sordum bıkaç güne geçer dedi....ınşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…