Arkadaş olmayın ne var sanki :))))) 3 . 4 çoçuk evet birz çok ama napalım kısmet mevlam verirrse inşallah:)))) gelin ata binmiş ya kısmet demiş o yüzden herşey nasip kısmet ben şahsen istiyorum :)))
çocuk doğunca malesef arkadaş diilde kardeş modunda oluyosun canım yada kendi adıma konuşayım bariii
kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam gidiyim de kociş de gelio adamcağız güzel bi yemek yesin :)))))))) kendinize iii bakın öpüldünüz daha sonra gelicem :)))) inşallah :))
vah vah peki bu senden kaynaklanan bişi mi yoksa eşinden mi ?
bana hiç tuhaf gelceğini sanmıyorum yapı olarak :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ............................................. anladın sen oni :))
anacim sen asmisin ben 23 yasindayim digerinide 25desem 3.anca 3o olur tabiiiiii kismettttttttttttkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3valla çıldırmış olabiliriz ama ben 19 yaşındayım 30 yaşıma varmadan çoçuk işini bitiricem :)))
5848bl canım sen yurt dışındamı doğum yapcan türkiyedemi
herkese merhabalar bugun hava cok güzel ızmırde gerçi heryerde öleymışkaydirigubbakcemile3
demetcım cok tşk .ederım canım senın ogluşuna arkadas geldı
flowers h.g cnm senınde prensesın hayırlı olsun
bişey sorcam bbenım yüzemde kırmızı lekeler cıkıyo dün çoktu bugun biraz azaldı ama hala var:çok üzgünüm:çil in kırmızısı gibi benek benek sizdede varmı yaaa çok kötü duruyo :roflol::roflol:
herkese merhabalar bugun hava cok güzel ızmırde gerçi heryerde öleymışkaydirigubbakcemile3
demetcım cok tşk .ederım canım senın ogluşuna arkadas geldı
flowers h.g cnm senınde prensesın hayırlı olsun
bişey sorcam bbenım yüzemde kırmızı lekeler cıkıyo dün çoktu bugun biraz azaldı ama hala var:çok üzgünüm:çil in kırmızısı gibi benek benek sizdede varmı yaaa çok kötü duruyo :roflol::roflol:
canim hamilelik maskesi gelmis yuzune takma bendede var gidip geliyolar bizim yumurcaklar yapiyor onlariiiiiii senin karnindada kahverengi cizgi varmi tuylerin cabukda uzuyordur hepsini isde bizim yaramazlar yapiorrrrrrr gamyoncuiremsugamyoncuiremsu gelsin pasalarimiz walla erkek senesi bu seneeeeeeeeeeeeeeee:teytey:
Demet senin oğluşun ne yapıyorHareketlendi mi?
Gülcancığım hamilelik lekelerin hayırlı uğurlu olsuuunnnGüneş kremi kullan, güneşe mümkün olduğunca az çıkmaya çalış. Doğumdan sonra inşallah kaybolur lekeler...
canim hamilelik maskesi gelmis yuzune takma bendede var gidip geliyolar bizim yumurcaklar yapiyor onlariiiiiii senin karnindada kahverengi cizgi varmi tuylerin cabukda uzuyordur hepsini isde bizim yaramazlar yapiorrrrrrr gamyoncuiremsugamyoncuiremsu gelsin pasalarimiz walla erkek senesi bu seneeeeeeeeeeeeeeee:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?