2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

demetcim göbüşte çizgi var ama tüylerı hiç fark etmedım cabukmu uzuyo

:teytey::teytey::dance::dance:babasiyla beraber oyun bile oynuyor teyzesi ya seninki nasillllllllllllll canimmmmmmmmm

maşallah canım seninkine benimki baksın da biraz ders alsın Daha ben bile doğru düzgün hissedemiyorum, ara sıra böyle atma gibi oluyor ama ne biliyim acaba bebeğim miydi bağırsak hareketi miydi derken kalıyorum öyle :) Babası hiç hissedemiyo zaten, garibim akşamları koyuyor ellerini karnıma, hadi oğlum diye ama bizimkinden çıt yok

demetcim göbüşte çizgi var ama tüylerı hiç fark etmedım cabukmu uzuyo
ewet canim tuyler cok cabuk uzuyor nornmalde ben tuysuz birisiydim simdi masallahhhhhhhh bacaklarimi 3 hafta almasam maymunlarla yarisa gircemmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:

canim seninkide hareket ediyordur sen bazen hissediyorsundur bazende hissetmiyorsundurrrrrr.benimki cok babaci yaaaaaaa babasi ellini koyuyor hadi oglum gel buraya tekme at diyor bizimki 2dk icinde hemen yapiyor ellini baska yere koyuyor geneeeee hatta ben esimin gobegiyle gobusumu tokusduruyorum bizimki sanki benim karnimdan cikacak babasininkine gidecek wallaaaaagamyoncuiremsubabaci bizimki:lepi::lepi::lepi:

KIZLAR kendinize iyi bakin ben kacar optum siziiiiiiii.

Son düzenleme:

süper valla sehercim:roflol::roflol:
ama o bebişindir benımde öle şimidye kadar 3 defa hissettim öle tekme falan değil yani pıtpıt gibi bişey seyırme gibi....babalarında hıssedecegi gün yakın 22-24 haftalarda onarda hıssetcekler tekmeleri:dance:

inşallah canım yaaa walla dört gözle bekliyorum :1shok::Saruboceq:delikafadulden

Sivaslı, Nınım, Sudeyonca, Gülcancım, Sido oğluşlarınız hayırlı olsun canlarım.

Flower 85 seninde kızın hayırlı olsun cnm

Elacım sana iyi yolculuklar. bol bol gez dinlen eğlen. Kendine ve oğlumuza iyi bak.

iyi pazarlar
bende eylül anne adayıyıym benim bebğim 19. haftada cinsiyetini göremedik daha doğrusu göstermiyor. aranızda bebişi saklanan varmı:) ayrıca hareketlerini hergün hissediyormusunuz.:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…