:teytey::teytey::dance::dance:babasiyla beraber oyun bile oynuyor teyzesi ya seninki nasillllllllllllll canimmmmmmmmm
ewet canim tuyler cok cabuk uzuyor nornmalde ben tuysuz birisiydim simdi masallahhhhhhhh bacaklarimi 3 hafta almasam maymunlarla yarisa gircemmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:demetcim göbüşte çizgi var ama tüylerı hiç fark etmedım cabukmu uzuyo
maşallah canım seninkinebenimki baksın da biraz ders alsın Daha ben bile doğru düzgün hissedemiyorum, ara sıra böyle atma gibi oluyor ama ne biliyim acaba bebeğim miydi bağırsak hareketi miydi derken kalıyorum öyle :) Babası hiç hissedemiyo zaten, garibim akşamları koyuyor ellerini karnıma, hadi oğlum diye ama bizimkinden çıt yok
maşallah canım seninkinebenimki baksın da biraz ders alsın Daha ben bile doğru düzgün hissedemiyorum, ara sıra böyle atma gibi oluyor ama ne biliyim acaba bebeğim miydi bağırsak hareketi miydi derken kalıyorum öyle :) Babası hiç hissedemiyo zaten, garibim akşamları koyuyor ellerini karnıma, hadi oğlum diye ama bizimkinden çıt yok
süper valla sehercim:roflol::roflol:
ama o bebişindir benımde öle şimidye kadar 3 defa hissettim öle tekme falan değil yani pıtpıt gibi bişey seyırme gibi....babalarında hıssedecegi gün yakın 22-24 haftalarda onarda hıssetcekler tekmeleri:dance:
merhabalar beni de aranıza alır mısınız bende bı eylul annesı adayı olacagım ınşaallah..
hoşgeldin serare aday olacagınmı kalmış :) eger hamileysen anne adayısın :) saglıkla gelsin..cinisyetin bellimi...
Sivaslı, Nınım, Sudeyonca, Gülcancım, Sido oğluşlarınız hayırlı olsun canlarım.
mozijiku cnm çok teşekkür ediyorum ama benim minnoşumun cinsiyeti kesinleşmedi bitürlü 4 mm bi çıkıntı var ama doktorlarda emin olamadı...18.haftada tekrar gircem...%90 erkek dediler ama bakalım degişmezse :)
Sivaslı, Nınım, Sudeyonca, Gülcancım, Sido oğluşlarınız hayırlı olsun canlarım.
Flower 85 seninde kızın hayırlı olsun cnm
Elacım sana iyi yolculuklar. bol bol gez dinlen eğlen. Kendine ve oğlumuza iyi bak.
minnoşuma babası almış :)
merhabalar beni de aranıza alır mısınız bende bı eylul annesı adayı olacagım ınşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?