iyi pazarlar
bende eylül anne adayıyıym benim bebğim 19. haftada cinsiyetini göremedik daha doğrusu göstermiyor. aranızda bebişi saklanan varmı:) ayrıca hareketlerini hergün hissediyormusunuz.:CüvCüv:
minnoşuma babası almış :)
günaydın güzel annişler
ben çok mutluyum bu kadar prense bir prenses geliyor kızımız olacak annesine ilk doğumgünü hediyesini verdi benim kuzum
günaydın güzel annişler
ben çok mutluyum bu kadar prense bir prenses geliyor kızımız olacak annesine ilk doğumgünü hediyesini verdi benim kuzum
günaydın güzel annişler
Ayyyyyyyy canım ,gözün aydın hayırlı olsun,hihoyyyt
günaydın kızlar. bende c.tesı gordum kuzumu hersey yolunda çok sukur. deniz canım gözün aydın çok sukur heyecanlı bekleyiş bitti. sağlıkla gelsin kızın insallah
günaydın güzel annişler
günaydın kızlar. bende c.tesı gordum kuzumu hersey yolunda çok sukur. deniz canım gözün aydın çok sukur heyecanlı bekleyiş bitti. sağlıkla gelsin kızın insallah
Günaydın fıstıklarrr :sm_cool: iyi bir hafta olsun inşallah hepimiz için. Nasılsınız ???
Denizcim Gözünaydın cnm bnm. Çok sevindim. Prensesin hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. Buarada nice yıllara tatlım. İyiki doğdun hihoyyyt
Meryemcim senin adınada çok sevindim. Bebişini görmüşsün. Maşallah
yuppppppiiiiiiiiiiiii yaşasın prenses geliyor prensesssssss listeye ekleyin kızlar.
canım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah iyi ki doğdun iyi ki seni tanıdık ailenle ve bebeğinle mutlu seneler inşallah
oğluşuma bir gelin daha geldi
Canım gözün aydın, hayırlı olsun hihoyyyt prensesin.
Herkese günaydınnnnn güzel haftalar:teytey:
Günaydın fıstıklarrr :sm_cool: iyi bir hafta olsun inşallah hepimiz için. Nasılsınız ???
Denizcim Gözünaydın cnm bnm. Çok sevindim. Prensesin hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. Buarada nice yıllara tatlım. İyiki doğdun hihoyyyt
Meryemcim senin adınada çok sevindim. Bebişini görmüşsün. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?