arkadaşlar günaydın ........
ben de cumartesi gördüm bebişimi ama hala saklıyor cinsiyetini..... çok merak ediyorum...
acaba fazla ultrasonun zararı var mıdır... ben çarşamba günü tekrar ultrasona girmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek için....
sağol canım. gördüm özlemiştim 2 haftada ama sımdı taa 4 hafta sonraya randevumuz
canım inşallah en yakın zamanda sende öğrenirsin bebişinin cinsiyetini ama bence okadar zararı yoktur sonuçta son aylarda 2 hafta da bir falan gidicez gittikçe daha sık gidicez onun için bence bişey olmaz git gör kuzunu için rahatlar
๒คl๒öςєğเ๓;6408414 .!.:günaydın kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor bebeklerimiz nasıl
günaydın hepinize..Ya arkadaşlar ben hafta sonu 2 saatlik bi yere yolculuk yaptım..Daha geçen hafta hissetmiştim bebeklerimin hareketlerini.. 2 gündür yok sanki..sizler hareketleri her gün hissediyormusunuz...
ne güzel valla özge. ben hamile kalmadan önce bir kez emzirdim gercekten bende hissetmiştim ama üztünden çok gecti unuttum bile;:) neyse sıkalım dişimizi gercekten emzirme zamanı geliyor.
yaaaa aynen benimde tam 4 haftam var. :çok üzgünüm: napalım sağlıklı olsunlarda.
Rüyalarımda görüyorum ben kızımı. Dün gece emzirirken gördüm. Ağzının yanından sütler akıyodu kuzumun :teytey:. Ve hiseettim emzirmenin nasıl bir his olduğunu. Allah gerçeğinide nasip etsin inşallah. Çok güzel bir duygu Şeniz
günaydın hepinize..Ya arkadaşlar ben hafta sonu 2 saatlik bi yere yolculuk yaptım..Daha geçen hafta hissetmeye başlamıştım bebeklerimin hareketlerini.. 2 gündür yok sanki..sizler hareketleri her gün hissediyormusunuz...
iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok. herşey yolunda gidiyor.Günaydın cnm. Biz iyiyiz senden naber bakalım?
.
Canım bende hafta sonu çok koşturdum çok yoruldum sanki yorulunca tüm hissettiklerim yok oldugünaydın hepinize..Ya arkadaşlar ben hafta sonu 2 saatlik bi yere yolculuk yaptım..Daha geçen hafta hissetmeye başlamıştım bebeklerimin hareketlerini.. 2 gündür yok sanki..sizler hareketleri her gün hissediyormusunuz...
Günaydın canım,bende bir kere kendimi çoçuğumu emzirirken görmüştüm, gerçekten o kadar güzel bir duygu ki ve o kadar gerçek geliyor ki insana, bebişin ağzını gögsünde hissediyorsun, ne güzel, Amin canım hepimize inşallah
bende baya yoruldum bu hafta sonu temizlikti ütüydü yürüdük biraz[/QUOT
canım fazla yorma kendimi, yürümen iyi olmuş ama.... sen de zayıfsın sanırım benim gibi... sen hiç kilo aldın mı? cumartesi doktor bana tekrar kan yada demir hapı vermedi... çok iyi değerlerin dedi.... sonra ısrarla en az değerli kan hapını verdi... neyse biraz takviye olsun dedi. demir depolarım da doluymuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?