2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah en yakın zamanda sende öğrenirsin bebişinin cinsiyetini ama bence okadar zararı yoktur sonuçta son aylarda 2 hafta da bir falan gidicez gittikçe daha sık gidicez onun için bence bişey olmaz git gör kuzunu için rahatlar

sağol canım. gördüm özlemiştim 2 haftada ama sımdı taa 4 hafta sonraya randevumuz

yaaaa aynen benimde tam 4 haftam var. :çok üzgünüm: napalım sağlıklı olsunlarda.

Rüyalarımda görüyorum ben kızımı. Dün gece emzirirken gördüm. Ağzının yanından sütler akıyodu kuzumun :teytey:. Ve hiseettim emzirmenin nasıl bir his olduğunu. Allah gerçeğinide nasip etsin inşallah. Çok güzel bir duygu Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor bebeklerimiz nasıl

günaydın hepinize..Ya arkadaşlar ben hafta sonu 2 saatlik bi yere yolculuk yaptım..Daha geçen hafta hissetmeye başlamıştım bebeklerimin hareketlerini.. 2 gündür yok sanki..sizler hareketleri her gün hissediyormusunuz...

evet canım ya gerçekten beklemek çok zor, bi de şimdiden ufak tefek bişey almak istiyorum, hiçbişey yapamıyorum....

inşallah zararı olmaz, gidiyim di mi?

ne güzel valla özge. ben hamile kalmadan önce bir kez emzirdim gercekten bende hissetmiştim ama üztünden çok gecti unuttum bile;:) neyse sıkalım dişimizi gercekten emzirme zamanı geliyor.

๒คl๒öςєğเ๓;6408414 .!.:
günaydın kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor bebeklerimiz nasıl

Günaydın cnm. Biz iyiyiz senden naber bakalım?

günaydın hepinize..Ya arkadaşlar ben hafta sonu 2 saatlik bi yere yolculuk yaptım..Daha geçen hafta hissetmiştim bebeklerimin hareketlerini.. 2 gündür yok sanki..sizler hareketleri her gün hissediyormusunuz...

Cnm günaydın. Bende senin haftandayken 2-3 günde bir hissederdim. 1 haftadır falan hergün hissediyorum artık. O yüzden sende endişelenme. Anca hareketleniyorlardır.

ne güzel valla özge. ben hamile kalmadan önce bir kez emzirdim gercekten bende hissetmiştim ama üztünden çok gecti unuttum bile;:) neyse sıkalım dişimizi gercekten emzirme zamanı geliyor.

İnşallah cnm. Yolu yarıladık zatem. Ha gayret biraz daha kaydirigubbakcemile2

Günaydın canım,bende bir kere kendimi çoçuğumu emzirirken görmüştüm, gerçekten o kadar güzel bir duygu ki ve o kadar gerçek geliyor ki insana, bebişin ağzını gögsünde hissediyorsun, ne güzel, Amin canım hepimize inşallah

Canım günaydın,
bende de oluyor, endişe etme, bende bazen gün aşırı hisssediyorum bazen de 2 gün hiç hissetmiyorum, doktor normal bunlar her hareketini şuan hissedemezsiniz diyor, o yüzden endişe etme,Allahın izniyle onlar içerde fink atıyorlar

Canım bende hafta sonu çok koşturdum çok yoruldum sanki yorulunca tüm hissettiklerim yok oldu Ama şimdi kıızyorum kendime ne vardı kendini o kadar yoracak diyeklava:

Ya onlar gerçekmiş biliyormusun? Allah tarafından yani delikafadulden

hareketlerini her zaman hissetmeyenler telaşa kapılmayın şimdi öyle olması çok normalmiş doktorum öyle dedi. asıl 20. haftadan sonra hergün hissediceksin demişti korkmayın kızlar....

Günaydın , hanımlar ... ışim var o yüzden geçmişi okuyamadım, Denizcğim gözün aydın tebrik ederim prensesini :)) ben erkek demiştim yanıldım :ecrin_bebek:

Arkadaşlar bi akıl verin bana nolur.Şimdiki doktorum tedaviye başladım ve sayesinde hamile kaldığım dr. ılk başlarda kendisinden çok çekiniyordum sert geliyordu sonradan alıştım ama ben 2-3 hafta bebişimi görmek için bekliyorum o 2 lafı zor ediyor pat çıkıyorum muayeneden :1no2:
Yeni bir dr deneyim dedim yine aynı hastaneye bağlı tıp merkezine gittim kadın dr süper şeker birşey. 2 kere gittim bebişimin herşeyini anlattı ama tek sorun tıp merkezindeki ultrason aleti gelişmiş olanlardan degil en azından hastanedeki kadadr iyi degil.
Şimdi International dan dr arıyorum ama neye dikkat etmem gerek açıkçası artık bilmiyorum ...

kızlar ben hareketlerini 16 haftalıktan itibaren hergün hissetmeye başladım... sırrımı söyleyim size, sabahları aç karnına 3 ceviz ve 3 kaşık pekmez içiyorum, bir saat sonra aralıksız 2 saat boyunca bebek hareketli oluyor... bu annemin sırrı bende de çok işe yaradı, hareketlerini hissetmiyorum diye hayıflanıyordum anneme, o da bu sırrı söyledi bana.... yaptığım ilk gün müthiş hareketlendi bebek, sanırım pekmez ona inanılmaz enerji veriyor...

isterseniz bir de siz deneyim... ama pekmezi aç karnına içeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…