günaydın herkese güsel anneler;
iyi bir hafta geçirmemizi diliyorum....
gamma prensesine çok sevindim tebrike derim canım
Günaydın , hanımlar ... İşim var o yüzden geçmişi okuyamadım, Denizcğim gözün aydın tebrik ederim prensesini :)) ben erkek demiştim yanıldım :ecrin_bebek:
sağolun canlarım erkek diyen o kadar çoktu ki epey bir yanılan oldu kaydirigubbakcemile3
CADIARZU
Herkese günaydııınnnnn hihoyyyt
Denizciğim Allah inşallah kızını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin... Ben de yanılmışım -tatlicadiarzu- Ama ne biliyim hep içimden erkek geçiyordu CADIARZU
kızlar ben hareketlerini 16 haftalıktan itibaren hergün hissetmeye başladım... sırrımı söyleyim size, sabahları aç karnına 3 ceviz ve 3 kaşık pekmez içiyorum, bir saat sonra aralıksız 2 saat boyunca bebek hareketli oluyor... bu annemin sırrı bende de çok işe yaradı, hareketlerini hissetmiyorum diye hayıflanıyordum anneme, o da bu sırrı söyledi bana.... yaptığım ilk gün müthiş hareketlendi bebek, sanırım pekmez ona inanılmaz enerji veriyor...
isterseniz bir de siz deneyim... ama pekmezi aç karnına içeceksiniz.
sağolun canlarım erkek diyen o kadar çoktu ki epey bir yanılan oldu kaydirigubbakcemile3
günaydın hepinize..Ya arkadaşlar ben hafta sonu 2 saatlik bi yere yolculuk yaptım..Daha geçen hafta hissetmeye başlamıştım bebeklerimin hareketlerini.. 2 gündür yok sanki..sizler hareketleri her gün hissediyormusunuz...
Arkadaşlar bi akıl verin bana nolur.Şimdiki doktorum tedaviye başladım ve sayesinde hamile kaldığım dr. İlk başlarda kendisinden çok çekiniyordum sert geliyordu sonradan alıştım ama ben 2-3 hafta bebişimi görmek için bekliyorum o 2 lafı zor ediyor pat çıkıyorum muayeneden :1no2:
Yeni bir dr deneyim dedim yine aynı hastaneye bağlı tıp merkezine gittim kadın dr süper şeker birşey. 2 kere gittim bebişimin herşeyini anlattı ama tek sorun tıp merkezindeki ultrason aleti gelişmiş olanlardan degil en azından hastanedeki kadadr iyi degil.
Şimdi International dan dr arıyorum ama neye dikkat etmem gerek açıkçası artık bilmiyorum ...
hareketlerini her zaman hissetmeyenler telaşa kapılmayın şimdi öyle olması çok normalmiş doktorum öyle dedi. asıl 20. haftadan sonra hergün hissediceksin demişti korkmayın kızlar....
canım aynı sorum bende de var, hatta eşim değiştirelim diye tutturdu... benimki kesinlikle konuşmuyor, bir de özel hastaneye gidiyorum, bayağı bir para veriyoruz ekstradan, kadın bölüm baçkanı olduğu için....
bu cumartesi da kesinlikle konuşmadı, sadece eli bu ayağı bu dedi. başka bişey yok... ama inanılmaz bi sıra var doktorum için hastanede. ayrıca tüp bebek bölümü başkanı.... bilmiyorum ben değiştirmemeye karar verdim... bir sorunum yok zaten, aklıma takılan sorulara cevap veriyor, onun dışında konuşmuyor evet ama bazen ben mi çok şey istiyorum diyorum. önemli olan deneyimli olması dedim ve ben bu konuyu artık takmamaya karar verdim.
bende hastane doğum fiyatlarından dolayı doktorumu değiştirmek istedim..başka bir doktora gittim çok şekerdi.Çok iyi ilgilendi.Ama ultrason cihazı dediğin gibi eskilerdendi..Onuda sorun yapmadım..Ama son aldığım duyumlara göre hem doktor kafayı yemiş diyolar ilk hastaları hemde hamile olduğunu söylüyolar ..bende birdaha gitmedim ilk doktoruma devam ediyoorum şimdilik.Doktorunuzu değiştirirken hakkında iyi araştırma yapın..Ablam ikiz hamileydi 1kız 1 erkek.daha sonra karnında nasıl olduysa erkek olan bebek ölmüş.Ayrı yumurta olduklarından dolayı doktorlar zehirlemez diyip almamışlar..Ablam erken doğum yaptı ve kızı 1.400 gr olarak dünyaya geldi ve doğum için gittiği özel hastane bizim imkanlarımız sizin doğumunuzu karşılayamıyor sizi tam teşekküllü bir hastaneye yollayalım diyip devlet hastanesinde doğuma göndermişler..seçtiğiniz hastanede olası bir aksilikte her imkan varmı yokmu diye doktorunuzdan bilgi alın sonra böyle ortada kalmayın kızlar...Bazen düşünüyorum devletemi geçsem diye üffffffffffffff
ben de büyük şehirde yaşıyor olmayı en çok bu yüzden isterdim çünkü en yakın üniv. hastanesine gitmem yaklaşık 2,5 saatimi alır..
hem yol hem de yol masrafı yüzünden bursa merkezde bi doktor ya da hastane seçemedim...
burdaki doktorum çok iyi çok tecrübeli, şanslıyım.. ama Allah korusun ihtiyacımız olsa ne yenidoğan ünitesi ne doğru düzgün bi hastane...
Allahım yardımcımız olsun, çok çok çok zor konular bunlar ...
şu vitamin bi bitse de kurtulsam :bbo: :bbo: :bbo: midem inanılmaz bulanıyor :bbo: :bbo: :bbo:
günaydınlar iiii haftalar dilerim hepinizea.s.a.s.kuzucukları bol bol hissedecegimiz hafta olsun.....
denızcım hayırlı olsun prensesın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:senın göbüş yanılttı benıde ya senınkı sivri gibiydi cünkü....ama bunada bakmaya benım göbüşte genış duruyo yanlarım cok doldu.....
gülaycım ultrason konusunu sormuşşun hiç bişey olmaz tatlım ben geçen ay yanlış olmasın 4yada5 kez girdim......bu haftada bılıyorsun 2 gün üst üste girdim....iiçin rahat olsun...şimdiden ultrason resımlerınden album olur bendekaydirigubbakcemile3
ben de büyük şehirde yaşıyor olmayı en çok bu yüzden isterdim çünkü en yakın üniv. hastanesine gitmem yaklaşık 2,5 saatimi alır..
hem yol hem de yol masrafı yüzünden bursa merkezde bi doktor ya da hastane seçemedim...
burdaki doktorum çok iyi çok tecrübeli, şanslıyım.. ama Allah korusun ihtiyacımız olsa ne yenidoğan ünitesi ne doğru düzgün bi hastane...
Allahım yardımcımız olsun, çok çok çok zor konular bunlar ...
şu vitamin bi bitse de kurtulsam :bbo: :bbo: :bbo: midem inanılmaz bulanıyor :bbo: :bbo: :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?