gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasilllllll?
denizgozun aydin canim prensesin oluyormusssss bende yanildimmmmmm:))))):CüvCüv:
canım sakın sıkma canını , elinden geleni yapmışsın sonuçta... uzak bir yere hamileliğin ileriki dönemlerinde gitmek daha da zor olur... önemli olan bebeğinin sağlıklı olması... Allah bizleri ve bebeklerimizi korusun....
GÜlcan canım senınde oglus gelıyormus hayırlı olsun
baya bir yanılan oldu
bir ay sonra detaylı ultrasona gireceğim bide gelirken aç gel dedi tahlil yaptıracağım dedi mide yanmalarımı başladı rennie verdi yandıkca kullanabilirsin dedi bir ay sonra bu sefer evlilik yıldönümümüzde gideceğim bende hep öyle özel günlere denk getiriyorum yada denk geliyor hihoyyyt
evet meryemım çok tşk ederım canım benım hayırlısı ile kucagımıza alalımda ama benım dün moralımı bozdular söylıyoruz cınsiyetı tabı herkese mıllette yok doktor yanılıyormuştur dda göbek kordununu pipi sanılıyolarmış 6 aya kesın değilmiş hep birileri örnek onada erkek dediler kızda aman çıldırttılar benıdelikafaduldençünkü ben mavılerı almaya başladım kızda okursa mavı giyer artık.....cevremdekı ınsanlar tmm çok kültürlü ınsanlar değil ama böle konularda ınsanlar çok şey bılıyo.....klava: klava:
arkadaşlar günaydın ........
ben de cumartesi gördüm bebişimi ama hala saklıyor cinsiyetini..... çok merak ediyorum...
acaba fazla ultrasonun zararı var mıdır... ben çarşamba günü tekrar ultrasona girmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek için....
sağolun canlarım erkek diyen o kadar çoktu ki epey bir yanılan oldu kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar...Cinsiyetini öğrenen anneler hayırlı olsun:)Gözünüz aydın..
Hazır hepiniz burdayken bu hafta sonu buluşucakmıyız?
ne kadar guzel isde babasina ayrintili ultrasyona girer fotosunu verirsin bebisinin,guzel isde heriki heyecani bir yasarsin canimmmmmkaydirigubbakcemile3Şeniz
denizGülcan geçmişi okuyamadım öğrendin mi canım sen cinsiyetini benim kızım olcak
deniz
oglum olcakmış biraz nazlandı bizimkı, çok şükür ögrendık sonunda
sen salla mılletı. benım bu c.tesı dr durmadan oraya gıdıyo. yaa dıyo okadar netkı donup donup bakıyorum dıyor:) 14. haftadan sonra kesındır. sen al maviş maviş. güle güle giysin kuzun
deniz
oglum olcakmış biraz nazlandı bizimkı, çok şükür ögrendık sonunda
ooo o benide aşmış:) ben en fazla 1 yaş almıstım:)inş. canım babamız haftasonu kendını kaybetmiş zaten 2 yaş için bile kıyafet almışkaydirigubbakcemile3
GÜLCAN BİZİMKİLER NAZLI ÇIKTI BENİMKİDE GÖSTERMEDİ YA ZORLA ÖĞRENDİKkaydirigubbakcemile3
SELAM KISLAAAAARRRRR HEPİNİZEE. nasılsınız?? ben çok ösladim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?