sorma bırcancım nazlı olcak bizim bebişler...sakladır sakladır ama zafer bizim ögrendık sonundaaaa:lepi:
:ecrin_bebek: allah saglikli birsekilde kucagina almayi nasip etsin canim melegini:CüvCüv:dimi güzel hediye olur zaten o bizim için çok değerli bir armağan :ecrin_bebek: böbüşüm benim
ooo o benide aşmış:) ben en fazla 1 yaş almıstım:)
SELAM KISLAAAAARRRRR HEPİNİZEE. nasılsınız?? ben çok ösladim sizi
:ecrin_bebek: allah saglikli birsekilde kucagina almayi nasip etsin canim melegini:CüvCüv:
:teytey: masalllahhhhhhhh asmisiniz kizlar sizzzzzz 1 yas 2yassssss ooooooooooooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slmmmmmmmmm iyiyz sen nasilsin neelerdeydinnnnnnnnnnnn:1hug:
amin canım hepimize inşallah
sorma bırcancım nazlı olcak bizim bebişler...sakladır sakladır ama zafer bizim ögrendık sonundaaaa:lepi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMINNNNNNNNNNNNNNNNN CANIMMMMMMMMM 9ay cabucakkkkkkkkk gelse keskeeeeeee yaaaaa hayal kurmasinda bile heyecanlaniyorum wallaaaa yumuk yumuk eller kucucuk allahim gercekden mucize tasiyoruz yaaaaaa iclerimizde arkadaslarrrrrrrrrrr allahhhhhhhh en guzel birseyi bizeeeeeeeeeee vermis annelik duygusunu ve canimizdan can gelecekkkkkkkkkkkkkkkk :Saruboceq::Saruboceq:HAYIRLISIYLAAAAAAAA:CüvCüv:
Kızlar İŞtahlar nasıl yemek yeme durumunuz?
mervecım senı çok iii alıyorum bende senın gibiyimmm bizde ilçede görev yapıyoruz.....ama ben aılemın yanında dogum yapmak o yüzden son ay yıne gelcam ızmıre...senın öle durumun yok galıba......allah o durumları göstermesın cnm erken dogum falan ama eger ıstersen sende sezeryan yapıp istedgın hastanede yaptırabıırsın için rahat etmıyosa
kızlar bebeklerimize aldıklarımızın resmini buraya yükleyelim:)
2009 Eylül anneleri bebeklermize neler aldık:) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
benımde oğlum oluyoooooo:lepi:
ayyy bugun neler cektım anlatırım kızlar aman sonuçu ögrendım artık benı de ekle dılekcımmmmmmmhihoyyythihoyyyt
hastane konusunda pek sorun yok, adı çok kötüye çıkmamış da tek duam bebeğin sağlıkla ve zamanında doğması..
sezeryan beni daha çok ürkütüyor, normal istiroum hep inşallah :)
süpersiniizzz :) bu h.sonu makinem gelirse göbüşü de bebişin ilk cicilerini de eklicem inşallah kızlar :)
ben eskisi gibi yiyemiyorum, midem bulanıyor sofraya oturana kadar...
ya bende bir kaç gündür yerken tınakıyorum çok acıktığımdna mı oluyor anlamadım?
kızlar ben yemeğe gidiyorum öğle yemeğini yiyecek olanlara afiyet olsun
slm kızlar nasılsınız ben bugün tembellik yaptım biraz yeni kalktım sizler nasılsınız bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?