2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dimi güzel hediye olur zaten o bizim için çok değerli bir armağan :ecrin_bebek: böbüşüm benim
:ecrin_bebek: allah saglikli birsekilde kucagina almayi nasip etsin canim melegini:CüvCüv:

ooo o benide aşmış:) ben en fazla 1 yaş almıstım:)

:teytey: masalllahhhhhhhh asmisiniz kizlar sizzzzzz 1 yas 2yassssss ooooooooooooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SELAM KISLAAAAARRRRR HEPİNİZEE. nasılsınız?? ben çok ösladim sizi

slmmmmmmmmm iyiyz sen nasilsin neelerdeydinnnnnnnnnnnn:1hug:

amin canım hepimize inşallah

ben öğle tatiline çıkıyorum kızlar... öğleden sonra görüşmek üzere:)

amin canım hepimize inşallah

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: AMINNNNNNNNNNNNNNNNN CANIMMMMMMMMM 9ay cabucakkkkkkkkk gelse keskeeeeeee yaaaaa hayal kurmasinda bile heyecanlaniyorum wallaaaa yumuk yumuk eller kucucuk allahim gercekden mucize tasiyoruz yaaaaaa iclerimizde arkadaslarrrrrrrrrrr allahhhhhhhh en guzel birseyi bizeeeeeeeeeee vermis annelik duygusunu ve canimizdan can gelecekkkkkkkkkkkkkkkk:Saruboceq::Saruboceq:HAYIRLISIYLAAAAAAAA:CüvCüv:

gerçekten tam bi mucize taşıyoruzzzz.okudukca aklım almıyor...rabbım herşeyi öle bi düzene oturmuşkı kurulu saat gibi işliyooo....biz çok şanslıyızzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

hastane konusunda pek sorun yok, adı çok kötüye çıkmamış da tek duam bebeğin sağlıkla ve zamanında doğması..
sezeryan beni daha çok ürkütüyor, normal istiroum hep inşallah :)

süpersiniizzz :) bu h.sonu makinem gelirse göbüşü de bebişin ilk cicilerini de eklicem inşallah kızlar :)

Kızlar İŞtahlar nasıl yemek yeme durumunuz?

ben eskisi gibi yiyemiyorum, midem bulanıyor sofraya oturana kadar...

ya bende bir kaç gündür yerken tınakıyorum çok acıktığımdna mı oluyor anlamadım?

canlarım hepnizeçok tşk ederim çogunuzun tahmını tuttu kaç saatır tlf trafıgı yaşıyorum yazamadım yarabbım ne cok sevenım varmış...rabbımde bınler kez şükür gönlümüzden geçeni verdi....bugun gittim doktora ıdrar testıde istemıştı hasteneye gittim....test ver falan onlarla ugraştım.neyse ultrasona girdim.....yok anam göstermıyooo yarım saat baktı...ben dedim kız galıba utanıyo göstrmıyo dedim dr da olabılır kıza benzıyo vucut şeklı dedi....daha sonra burda göremıcez diğer ultrasona geçelım dedi vajınal mı dedim istemedım çünkü hiç alttan muayene olmadım.vajınalın ultarasonu ama göbekten bakcaz dedi..neyse gene ugraştııı.ve sonunda gösterdi pipiyi aaa bu erkekmış dedi doktor hihoyyyt
benım ogluma bu kıza benzıyo dedi çok ayıpppklava:neyse ögrendıkya ben sordum kesin mi diye %100 dedi gerçi bende pipiyi görmüştümyerimseniben
işte böle akıntım cok var onun için ılaç falan verdi ama daha almadım bılmem belkıde almam işte böle kızlarrr çok mutluyummmmmm:teytey:[/QUOTE]

canım biraz geriden geliyorum ama ilacını mutlaka al bak akıntı ilaçtan kat kat tehlikeli ihmal etme sakın

kızlar ben yemeğe gidiyorum öğle yemeğini yiyecek olanlara afiyet olsun

sana da afiyet olsuun, ben yedim tostumu :jeyyar:

slm kızlar nasılsınız ben bugün tembellik yaptım biraz yeni kalktım sizler nasılsınız bebişler nasıl

selam, h.g. flower, tembeller siziiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiyiz çok şükür canım sağol sizi sormalı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…