Canım hastaneden fizyoterapiye gitmen gerektiğine dair bir rapor alıyorsun, bu raporla haftada iki gün istediğin fizik tedavi merkezinde yaptıracağın tedaviyi devlet karşılıyor...
canim ben yabanci ulkede kaliyorum benim burda bir kontrolle gitmem bile 430 testleride koyarsan dusun artik burda:1no2: ama gidicem bebisimm icin tabi bizim sigortada karsiliyor ama bir yere kadar tabiiiiii.
Merhaba eylül anneleri...
Mozijiku sağlık ocağına gidecektin ne oldu cnm? geçmiş sayfaların hepsine bakamadım...
merhaba...Gittim cnm. 3 doz yapıcaklarmış. 1. sini oldum. 2. si 1 ay sonra 3. süde doğumdan sonra yapılcakmış.
Kızlar , bebek mevlüdü nasıl olur bir bilginiz var mı ??? Geçen hafta sonu kayınvalidem ,bana yatak örtüsü perde ve saten nevresim takımı almış , çok şık çok hoşuma gitti ama dedim ki anne bunları kimse görmeyecek niye aldın ki olur mu dedi , mevlütte sen pijamalarını giyip yatağa gireceksin dedi yanında da bebek olacak dedi , ay ne bileyim çok hoşuma gitti ama tuhaf geldi ... sonra bazı sitelere girdim gerçekten anne mevlüt boyunca bebeği ile yatakta olurmuş , sonra mevlüt bitince annenin yanına gelirlermiş ve hizmet etmezmiş yeni gelin gibi süzülürmüş ... Sizler de nasıl , böyle bir şey gördünüz mü ...
Kızlar , bebek mevlüdü nasıl olur bir bilginiz var mı ??? Geçen hafta sonu kayınvalidem ,bana yatak örtüsü perde ve saten nevresim takımı almış , çok şık çok hoşuma gitti ama dedim ki anne bunları kimse görmeyecek niye aldın ki olur mu dedi , mevlütte sen pijamalarını giyip yatağa gireceksin dedi yanında da bebek olacak dedi , ay ne bileyim çok hoşuma gitti ama tuhaf geldi ... sonra bazı sitelere girdim gerçekten anne mevlüt boyunca bebeği ile yatakta olurmuş , sonra mevlüt bitince annenin yanına gelirlermiş ve hizmet etmezmiş yeni gelin gibi süzülürmüş ... Sizler de nasıl , böyle bir şey gördünüz mü ...
Gittim cnm. 3 doz yapıcaklarmış. 1. sini oldum. 2. si 1 ay sonra 3. süde doğumdan sonra yapılcakmış.
merhaba...
tetenoz aşısını diyosunuz sanırım... kaçıncı haftanızdasınız? ben daha olmadım da...
ozaman ilki için bende 20. haftamı bekleyeyim banada 4,5 aylıkken gel demişlerdide...
çok teşekkür ederim cnm, kendine ve meleğine iyi bak...
ay ne güzel walla ben de istiyorumkaydirigubbakcemile3
Evet canım bizim oralarda da öyle oluyormuş... Ama ben kendimi tanıyorum mümkün değil yatamam başka insanların yanında kendimi rahat hissedemem. Bakalım biz mevlüt yaprsak ne olacak? Ama ben kesinlikle yatmayı düşünmüyorum.
benimkilerde öyle dedi..O yüzden bebek doğduktan 2 hafta sonra falan yapalım dediler..Bende takılmıştım iyi ozaman saten yatak örtülerimi sereriz diyede banada olmaz demişlerdi...Dantelli takım sericez..sen hep yatakta durucaksın...ay canım sıkılır ama benim ya..alışık değilim böyle şeylere..Birde adetlerinde kaynana ve annem bebek bohçası hazırlıycaklarmış..Ve nişan bohcası sünnette herkes kim ne yapmış görücekmiş...İyi dedim bende nede olsa bebek odasında yatmıycak bende çeyiz gibi sererim artık:))) ay böyle şeyler çok garibime gidiyor yaaaaafisfisfisfisfisfisfisfisfis
çok tatlı olmuşlar... eline sağlık.. aslında bende özeniyorum bunlardan yapmaya... bu tülleri bütün alıp kendin mi kesiyosun istediğin boyutta? nasıl oluyo? :)
Günaydın herkese... Resim yükleyebildim mi bilmiyorum. Olmamışsa birdaha deneyeceğim. Henüz geçmişe bakamadım. Çok mutluyum bebişimin şekerlerini yapmaya başladım. Çok erken olduğunu biliyorum ama doktorda evde istirahat verince oturduğum yerde sıkılmaktansa bunları yapmaya başlayayım dedim. Bakın bakalım nasıl olmuşlar?
benimkilerde öyle dedi..O yüzden bebek doğduktan 2 hafta sonra falan yapalım dediler..Bende takılmıştım iyi ozaman saten yatak örtülerimi sereriz diyede banada olmaz demişlerdi...Dantelli takım sericez..sen hep yatakta durucaksın...ay canım sıkılır ama benim ya..alışık değilim böyle şeylere..Birde adetlerinde kaynana ve annem bebek bohçası hazırlıycaklarmış..Ve nişan bohcası sünnette herkes kim ne yapmış görücekmiş...İyi dedim bende nede olsa bebek odasında yatmıycak bende çeyiz gibi sererim artık:))) ay böyle şeyler çok garibime gidiyor yaaaaafisfisfisfisfisfisfisfisfis
Dilekçim niye öyle düşünüyorsun bence süper bir şey bugüne kadar kendi evim dahil gittiğim her yerde hizmet eden kişi oldum , ikram etmeyi hizmet etmeyi severim ama bir kere böyle bir şeyi yaşamak istiyorum , belki mevlüt bitince çıkarım ama Allah o günleri gösterirse su bardağı bile kaldırmayı düşünmüyorum hele ki böyle bir şeyi kayınvalidem dedikten sonra ben giderim kendime güzel bi gecelik alır , süslenir püslenir oğluşumla yatarım :)) :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?