2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Candycim canım yaa sende Ecem87 gibi eklersen resimleri çok sevinirim yoksa göremiyorum ben rica etsem mümükünse çok merak ettim yaptığın süsleri

Candy yaptığı bebek mevlüt şekerleri sadcım...

Eklentiler

• $559.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 25

Canım sakın üzülme , benimkilerde başlarda öyleydiler çok üzülüyordum ,ama sonradan adapte oldular .. Bir de benim kayınvalidemin bir huyu var o bir şey olacak dediğinde hayır dersen küser diğer şeylerden elini eteğini çeker ben artık öğrendim huyunu karışmıyorum , naparsa yapsın ben yine kendi içime sinenide alıyorum , hani çok zevksiz bir kadın değil benim tek kızdığım bütçeleri çok iyi değil , çok harcama yapmasını istemiyorum ama tutamıyorum , gerçi evlenirken herşeyi kendimiz yapmıştık bunu da yapsın :lepi:artık ...

Yapan varken değerlendir anacım fırsatı boşver. Bak kayınvalidende ne kadar hevesliymiş.

tatlım bunlar süper

günaydın herkese
asoscum hayırlı olsun ogluşun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
demetcim sanada geçmiş olsun....dıkkat et kendıne....hepimiz bi hamılelıkte çürük olcaz valla....benım de belım falan akşamları çok agrıyo...
ben 1senelık evlıyken doguya tayın çıkmıştıııı..eee tabı dogu soguk ben hep hastaaaa eşimin bi arkadası demişti bunun garantı süresi dolmamıştır değiştir demişti....çokkk gülmüştümmmm.......
dılekcım bu tetenoz aşının sen galıba ılk dozunu vurmucaksın......tek tozmu olcaksın bende 2006 sonu yada 2007başında tek toz olmuştum tetenoz ozamanda bndemı ılk dozu olmucammm

Kızlar saĞlık ocakları kaÇa kadar aÇık ve ben 3 te gıtsem yaparlamı aŞıyı bu gÜn?
Telefon numarasını bulamadımda

Ay kızlar kafayı yemek üzereyim ben , gerçektne de hayal aleminin en diplerindeyim her gün bebek şekerleri bebek süsleri , falan filan araştırmaktan ay ay ...

Ay kızlar kafayı yemek üzereyim ben , gerçektne de hayal aleminin en diplerindeyim her gün bebek şekerleri bebek süsleri , falan filan araştırmaktan ay ay ...

galıba hepimiz aynı şeyleri yalnız değilsin zeytıngözlü bende öyleyim beşik -,bebek arası,puset bakmaktan tekrar tekrar ööö geldi...işin garıbı okadar bakıyorsun ve daha karar vermedım hiçbirşeyeklava:

Evet canım o iki dozdan birini yapmayacaklar ama hangisini maalesef bilmiyorum. muhtemelen ben 2. dozu olmayacağım diye düşünüyorum. Çünkü ben daha ilk dozu olmak için aradım yarın yada cuma günü gel dedi.

Kızlar saĞlık ocakları kaÇa kadar aÇık ve ben 3 te gİtsem yaparlamı aŞıyı bu gÜn?
Telefon numarasını bulamadımda

Bircancım burda 17:00'ye kadar açık muhtemelen her yerde de aynıdır ama sabah kaçta açılıyor onu bile var mı? Bende cuma sabahı gitmek istiyorum. Saat 15:00 geç bir saat değil canım gidersen bence yaparlar.

Canımcım ben bakıyorum bakıyorum ama icraata geçmek için alışveriş yapmak lazım ona henüz adım atamıyoruz :roflol:

sabah 9 da açılıyor canım.

inşallah yaparlar

canım öylede olur istersen yatmazsın ister yatarsın ben yatmayı düşünmüyorum zaten 40 çıkınca olacak mevlüt o kadar insanın içinde gecelik le benim tuhafıma gidiyor ama karar anneye ait Allah o günleri göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…