Candycim canım yaa sende Ecem87 gibi eklersen resimleri çok sevinirim yoksa göremiyorum ben rica etsem mümükünse çok merak ettim yaptığın süsleri
zeytingözlü çok şanslısın maşallah bizde nerde öyle kayınvalide geçen pazar gittim bebeğe sadece 1 takım almış ve kız olucak diye bitmişti sözde kızı yokmuş bu bitaneymiş falan çok moralim bozuldu valla yat yaparlarken yapsınlar canım bizde de aynısı olur ama benim kayınvalidem yapmaz onun için bende yapmıcam
Bende sevmem ne düğünümde ne de diğer şeylerde bu tarz şeyleri adetlere göre yapmadım ama ne bileyim bebek olunca fikrim değişti , heveslendim tabi Allah sağlık versin :) Bebek odasıda yapmayacaktık fikrimiz değişti en azından karyola , ve dolap alıcaz şimdi ilk bebeğim , kayınvalidem bu kadar hevesliyken faydalanmamak ayıp olur lülülülülülü Başta istemiyolar galiba diye üzülüyordum şimdi de coştular he he :sm_cool:
kızlar kapı süsünü yapmak çok kolay...1 kapıya 8 metre tül yetiyor hediye paketi görüntüsünü vermek için. Yuvarlak halkası içinde simit şeklinde halkalar satılıyor zaten onu alıp etrafına kurdale yada tülü doluyosunuz diğer kabartma şeklide size kalmış..ben yapınca size ayrıntılarıyla resimlerini yollarım..tülün metresini ben 1.25 e aldım..önümüzdeki haftada kayınbabamla eminönüne gidicez o oraları çok iyi biliyor bebek şekeri için süs eşyalarını alıcam..erkenden alıyım diyorum çünkü ilerde karnım büyüdüğü zaman hiç dolaşamam...ben bebek şekerinin içine lavanta koyucam.arkasınada mıknatıs yapıştırıp buzdolabı süsü olabilecek hale getircem..şeker olarakta ekteki resimdeki kutulardan alıcam..içlerinin şekerlerini de kendim alıp koyup ayrı ayrı dağıtıcam..çünkü dediğiniz gibi insanlar içindeki şekeri yemeğe kıyamıyor...zaten şekerli süste hoş durmuyor bana çok basit geliyor..
candy yaptığı bebek mevlüt şekerleri sadcım...
Kızlar saĞlık ocakları kaÇa kadar aÇık ve ben 3 te gİtsem yaparlamı aŞıyı bu gÜn?
Telefon numarasını bulamadımda
bizim burdakiler 17.00 ye kadar açık, bircancım .
3 te gitsem yaparlar mı aşıyı?
bence yaparlar , ama acaba aşı hep bulunan bir şey mi onu bilmiyorum :1closedeyes:
Ay kızlar kafayı yemek üzereyim ben , gerçektne de hayal aleminin en diplerindeyim her gün bebek şekerleri bebek süsleri , falan filan araştırmaktan ay ay ...
günaydın herkese
asoscum hayırlı olsun ogluşun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
demetcim sanada geçmiş olsun....dıkkat et kendıne....hepimiz bi hamılelıkte çürük olcaz valla....benım de belım falan akşamları çok agrıyo...
ben 1senelık evlıyken doguya tayın çıkmıştıııı..eee tabı dogu soguk ben hep hastaaaa eşimin bi arkadası demişti bunun garantı süresi dolmamıştır değiştir demişti....çokkk gülmüştümmmm.......
dılekcım bu tetenoz aşının sen galıba ılk dozunu vurmucaksın......tek tozmu olcaksın bende 2006 sonu yada 2007başında tek toz olmuştum tetenoz ozamanda bndemı ılk dozu olmucammm
Kızlar saĞlık ocakları kaÇa kadar aÇık ve ben 3 te gİtsem yaparlamı aŞıyı bu gÜn?
Telefon numarasını bulamadımda
galıba hepimiz aynı şeyleri yalnız değilsin zeytıngözlü bende öyleyim beşik -,bebek arası,puset bakmaktan tekrar tekrar ööö geldi...işin garıbı okadar bakıyorsun ve daha karar vermedım hiçbirşeyeklava:
Evet canım o iki dozdan birini yapmayacaklar ama hangisini maalesef bilmiyorum. muhtemelen ben 2. dozu olmayacağım diye düşünüyorum. Çünkü ben daha ilk dozu olmak için aradım yarın yada cuma günü gel dedi.
Bircancım burda 17:00'ye kadar açık muhtemelen her yerde de aynıdır ama sabah kaçta açılıyor onu bile var mı? Bende cuma sabahı gitmek istiyorum. Saat 15:00 geç bir saat değil canım gidersen bence yaparlar.
Kızlar , bebek mevlüdü nasıl olur bir bilginiz var mı ??? Geçen hafta sonu kayınvalidem ,bana yatak örtüsü perde ve saten nevresim takımı almış , çok şık çok hoşuma gitti ama dedim ki anne bunları kimse görmeyecek niye aldın ki olur mu dedi , mevlütte sen pijamalarını giyip yatağa gireceksin dedi yanında da bebek olacak dedi , ay ne bileyim çok hoşuma gitti ama tuhaf geldi ... sonra bazı sitelere girdim gerçekten anne mevlüt boyunca bebeği ile yatakta olurmuş , sonra mevlüt bitince annenin yanına gelirlermiş ve hizmet etmezmiş yeni gelin gibi süzülürmüş ... Sizler de nasıl , böyle bir şey gördünüz mü ...
Canımcım ben bakıyorum bakıyorum ama icraata geçmek için alışveriş yapmak lazım ona henüz adım atamıyoruz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?