Candycim canım yaa sende Ecem87 gibi eklersen resimleri çok sevinirim yoksa göremiyorum ben rica etsem mümükünse çok merak ettim yaptığın süsleri
Sağlık ocağına gittim aşımı oldum geldim kızlar. Kolumda cok hafif bir ağrı var ama olabilirmiş.çok tatlı olmuşlar... eline sağlık.. aslında bende özeniyorum bunlardan yapmaya... bu tülleri bütün alıp kendin mi kesiyosun istediğin boyutta? nasıl oluyo? :)
Benim de öyle karmakarışık. Olsa bile kaç kişi gelecek ki tüm akrabalar dışarda aynen seninkisi gibi. Yapalım isterdim tabii ki.benım mevlüt olayı olmazzz..sevınsemmı üzülsemmı bılemedım.....ben tekırdagda annem iizmirde kayınvalıdem ıspartada....karma karışıkkkkafamçokkarıştı
benım mevlüt olayı olmazzz..sevınsemmı üzülsemmı bılemedım.....ben tekırdagda annem iizmirde kayınvalıdem ıspartada....karma karışıkkkkafamçokkarıştı
aynı kendı evınde yapsam 8-10 kişiyi zor toplarımmmm...Benim de öyle karmakarışık. Olsa bile kaç kişi gelecek ki tüm akrabalar dışarda aynen seninkisi gibi. Yapalım isterdim tabii ki.
Ya ben hiç olmasa daha sevinirim ama olacaksa da böyle olsun tabi , biz kayınvalideyle aynı şehirdeyiz eee eşimin akrabalarıda burda , tek tek geleceklerine böyle gelsinler daha iyi lülülülülülü
sabah 9 da açılıyor canım.
inşallah yaparlar
Sağlık ocağına gittim aşımı oldum geldim kızlar. Kolumda cok hafif bir ağrı var ama olabilirmiş.
Ecem87 bana da öğretsene attach ederek resim eklemeyi. Ben sadece böyle ekleyebiliyorum. Seninki gibi link koyabilsem daha fazla şey eklerim sizler için de fikir olmuş olur.
Casrum o tüller hazır kesilmiş olarak satılıyor. Sen içine lavantayı koyup bağlıyorsun. Yani o kadar da uğraşmıyorsun. Hatta kurdelası üzerinde olan keseler bile var ama onlar daha pahalı
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğluşuma doktor ve hastane arayışıdayız yurtdışına gitmeden sünnet ettiricez büyük ihtimalle bu cumartesi bakalım nasıl geçecek...
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğluşuma doktor ve hastane arayışıdayız yurtdışına gitmeden sünnet ettiricez büyük ihtimalle bu cumartesi bakalım nasıl geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?