herkeze selam ben deuzun zamandır gırmıyordum ben ılk baslar da kızım olacagını soylemıstım ama en son oglan dedıler oda evlılık yıldonumume denk geldı esım ıcn buyuk suprız oldu 3 senedır yasamadıgım kadar guzel bır yıldonum gecırdım
arakadşalr selam şeker yükleme yaptıran varmı ??????????????
varsa kaçıncı haftada yapılıyordu ???
ben unuttum da(
hayırlısı olsun cnm damatlığınıda göstersin allah
Şimdiden çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım. Erkekliğe 1. adımı atıyor desene Kayra yerimseniben
BegÜm hayırlı olsun.
arakadşalr selam şeker yükleme yaptıran varmı ??????????????
varsa kaçıncı haftada yapılıyordu ???
ben unuttum da(
slm kızlar nasılsınız. nasıl gıdıyo hamılelık. ınsallah kuzucukların keyfı yerındedır. ben bırkac gun rahatsızdır o yuzden takıp edemedım. ınsallah hersey yolundadır[/QUOben ıyıyım canım sen nasılsın .sımdılık hersey yolunda umarım hep boyle devam edr.
slm kızlar nasılsınız. nasıl gıdıyo hamılelık. ınsallah kuzucukların keyfı yerındedır. ben bırkac gun rahatsızdır o yuzden takıp edemedım. ınsallah hersey yolundadır[/QUOben ıyıyım canım sen nasılsın .sımdılık hersey yolunda umarım hep boyle devam edr.
bende ıdare eder hafta kac gundur yatıyorum. düşük tehlikesi oldu ama sımdı şükür cok ıyıyım bebegımde sureklı hareket ıcınde allahım bebıslerımızı bızlere bagıslasın
hzenbil geçmiş olsun canım...
amin amin bize bağışlasın rabbim...
slm kızlar nasılsınız. nasıl gıdıyo hamılelık. ınsallah kuzucukların keyfı yerındedır. ben bırkac gun rahatsızdır o yuzden takıp edemedım. ınsallah hersey yolundadır
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğluşuma doktor ve hastane arayışıdayız yurtdışına gitmeden sünnet ettiricez büyük ihtimalle bu cumartesi bakalım nasıl geçecek...
bende ıdare eder hafta kac gundur yatıyorum. düşük tehlikesi oldu ama sımdı şükür cok ıyıyım bebegımde sureklı hareket ıcınde allahım bebıslerımızı bızlere bagıslasın
Geçmiş olsun canım, kendine iyi bak .
çok geçmiş olsun canım
Ben ve minnoşum iyiyiz , Canım sen de hayırlısıyla sünnet ettirirsin inşallah ...
Geçmiş olsun canım, kendine iyi bak .
Geçmiş olsun Hzenbil... Allaha şükür atlatmışsınız...
Kaç gündür uğrayamıyordum kızlar taşındık Allaha şükür sonunda. Yeni evimizde de internet bağlantısı daha yeni olabildi. Ben bebişimi pek hissetmiyorum kıpırdadığını falan. Tuhaf bir durum yok değil mi kızlar? 4. ayımı yeni doldurdum.
kızlar hepınıze cok tesekkurler. dıkkat etmeye calısıyorum komsularm sagolsun hıc yalnız bırakmadılar benı. kızımla onlar ılgılendı. yemegımı bıle onlar yedırdı yaa. komsuluk nekadar onemlıymıs sımdı daha ıyı anladımm
Geçmiş olsun hzenbilcim a.s.
herkeze selam ben deuzun zamandır gırmıyordum ben ılk baslar da kızım olacagını soylemıstım ama en son oglan dedıler oda evlılık yıldonumume denk geldı esım ıcn buyuk suprız oldu 3 senedır yasamadıgım kadar guzel bır yıldonum gecırdım
slm kızlar nasılsınız. nasıl gıdıyo hamılelık. ınsallah kuzucukların keyfı yerındedır. ben bırkac gun rahatsızdır o yuzden takıp edemedım. ınsallah hersey yolundadır
Eee o zaman seni tekrar tebrik etmek lazım. Hayırlı uğurlu olsun canım. Daha çok erkek istiyordunuz galiba.. Allah gönlünüze göre vermiş. Dah nice mutlu yıldönümleri geçirmeniz dileğiyle..
Canım çok geçmiş olsun, allah korumuş yavrunu sana bağışlamış. Nasıl oldu nerden anladınız düşük tehlikesi yaşadığını?
tesekkur ederım canım. kızımın rahatsızlıgı ev temızlıgı uykusuzluk falan derken kanamam oldu. doktorumu aradım hemen gel dedı. gıttım serum verdıler bebek cok asagıdaymıs sureklı yatmam gerekıyormus. sukur atlattık sabah gıttım tehlıke atlatıldı dıkkat et dedı. kızımı kucagıma alamıyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?