2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Daha Nice yıllara canım inşallah eşinle ve bebeğinle. Oğluşunda hayırlı olsun cnm

arakadşalr selam şeker yükleme yaptıran varmı ??????????????
varsa kaçıncı haftada yapılıyordu ???
ben unuttum da (

Cnm ben 24. haftam bitince gidicem doktora tekrar . 24. haftayı bitirdiğinde yapılıyormuş.

hayırlısı olsun cnm damatlığınıda göstersin allah

Şimdiden çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım. Erkekliğe 1. adımı atıyor desene Kayra yerimseniben

BegÜm hayırlı olsun.

çok sağolun canlarım valla darısı tüm erkek annelerinin başına...erkekliğe ilk adımını atıyo oğlum bana kalsaydı kırkı çıkmadan yapardım aslında ozaman daha kolay iyileşecekti ama babası istemedi şimdide gidiş çıkınca böyle bir karara vardık...ilerde düğünde yapmayı istiyoruz bakalım kısmet...

arakadşalr selam şeker yükleme yaptıran varmı ??????????????
varsa kaçıncı haftada yapılıyordu ???
ben unuttum da (

şeker yüklemesi 24-28 haftalar arasında yapılıyor canım daha var yani...

slm kızlar nasılsınız. nasıl gıdıyo hamılelık. ınsallah kuzucukların keyfı yerındedır. ben bırkac gun rahatsızdır o yuzden takıp edemedım. ınsallah hersey yolundadır

merhaba kızlar nasılsınız? biz oğluşuma doktor ve hastane arayışıdayız yurtdışına gitmeden sünnet ettiricez büyük ihtimalle bu cumartesi bakalım nasıl geçecek...

Ben ve minnoşum iyiyiz , Canım sen de hayırlısıyla sünnet ettirirsin inşallah ...

Geçmiş olsun Hzenbil... Allaha şükür atlatmışsınız...
Kaç gündür uğrayamıyordum kızlar taşındık Allaha şükür sonunda. Yeni evimizde de internet bağlantısı daha yeni olabildi. Ben bebişimi pek hissetmiyorum kıpırdadığını falan. Tuhaf bir durum yok değil mi kızlar? 4. ayımı yeni doldurdum.

çok geçmiş olsun canım

Eee o zaman seni tekrar tebrik etmek lazım. Hayırlı uğurlu olsun canım. Daha çok erkek istiyordunuz galiba.. Allah gönlünüze göre vermiş. Dah nice mutlu yıldönümleri geçirmeniz dileğiyle..

slm kızlar nasılsınız. nasıl gıdıyo hamılelık. ınsallah kuzucukların keyfı yerındedır. ben bırkac gun rahatsızdır o yuzden takıp edemedım. ınsallah hersey yolundadır

Canım çok geçmiş olsun, allah korumuş yavrunu sana bağışlamış. Nasıl oldu nerden anladınız düşük tehlikesi yaşadığını?

ben geldim kızlarrr, aşırı yoğunluk olduğu için bi uğrayıp gideceğim... hiç gidesim yok ya neyse :roflol:
hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun... oh oh oh şekerler falan da yapılıyor artık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ben de nette fırsat buldukça araba, beşik falan bakıyorum artık öğğğ dicem ama hala bakıyorum ve tek bi kararım bile yok :roflol: :roflol:
emziği bile internetten seçiyorum özelliklerine göre falan -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bu gidişle kafayı yicem sanırım :roflol: :roflol:

tesekkur ederım canım. kızımın rahatsızlıgı ev temızlıgı uykusuzluk falan derken kanamam oldu. doktorumu aradım hemen gel dedı. gıttım serum verdıler bebek cok asagıdaymıs sureklı yatmam gerekıyormus. sukur atlattık sabah gıttım tehlıke atlatıldı dıkkat et dedı. kızımı kucagıma alamıyorum korkudan

Anladım canım, iyi bari yine iyi gelmiş geçmiş. Allah tekrar göstermesin. Yorma kendini sende çok fazla.Bazen dikkatsiz davranabiliyorz ama sonra üzülen yine bizler oluyoruz.
Kendimize dikkat etmemiz gereken zaman çok kalmadı az daha sıkalım dişimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…