Anladım canım, iyi bari yine iyi gelmiş geçmiş. Allah tekrar göstermesin. Yorma kendini sende çok fazla.Bazen dikkatsiz davranabiliyorz ama sonra üzülen yine bizler oluyoruz.
Kendimize dikkat etmemiz gereken zaman çok kalmadı az daha sıkalım dişimizi.
Ben ve minnoşum iyiyiz , Canım sen de hayırlısıyla sünnet ettirirsin inşallah ...
kızlar hepınıze cok tesekkurler. dıkkat etmeye calısıyorum komsularm sagolsun hıc yalnız bırakmadılar benı. kızımla onlar ılgılendı. yemegımı bıle onlar yedırdı yaa. komsuluk nekadar onemlıymıs sımdı daha ıyı anladımm
tesekkur ederım canım. kızımın rahatsızlıgı ev temızlıgı uykusuzluk falan derken kanamam oldu. doktorumu aradım hemen gel dedı. gıttım serum verdıler bebek cok asagıdaymıs sureklı yatmam gerekıyormus. sukur atlattık sabah gıttım tehlıke atlatıldı dıkkat et dedı. kızımı kucagıma alamıyorum korkudan
test yaptılar sağlık ocağında kanım düşük çıktı dr uma götürdüm sonuçları net değil yarında ben yapıyım dedi...moralim bozuldu yani kısaca dr um bu kadar düşükse kötü dedi bilmiyorum abarttımı ben mi hassasım bilmiyorum üzüldüm yani...
test yaptılar sağlık ocağında kanım düşük çıktı dr uma götürdüm sonuçları net değil yarında ben yapıyım dedi...moralim bozuldu yani kısaca dr um bu kadar düşükse kötü dedi bilmiyorum abarttımı ben mi hassasım bilmiyorum üzüldüm yani...
sagol canım benım. senıde tebrık ederım prensesın oluyo galıba. allahım uzun ömür versin bebişlerimizehzenbil çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
tesekkur ederım canım. evet komsudan yana cok sanslıyım. tasınmayı dusunuyodum sımdı kararsız kaldım. evımde cok kucuk. cocuk odası yapmam lazım. ne yapacagımı sasırdım vallasağol canım benim darısı sizin başınıza...
geçmiş olsun canım benim valla komşuluk bu zamanda pek kalmadı çok şanslısın...
aynen oyle canım. kucka ıstedıgınde oturdugum yerde alıyorum ayakta gezdıremıyorum. nekadar tıtız olursan ol hamılelıgınde yapma. arkadasın dogru soylemıs sana onemlı olan tasıdıgımız canlarAy canım , eee küçük çocukta olunca yapacak bir şey yok o anlamaz ki senin hamileliğinden kucak ister , ilgi ister neyse sen biraz daha dikkat et, bir arkadaş uyarmıştı beni ,temizlik yapıcam diye sonra üzülme demişti , inan ki titiz bir insanım ama her şeyi şu an yüzeysel yapıyorum sonra ağlamamak için ...:1no2:
tesekkur ederım canımhzenbil çok gecmiş olsun.
sagol canım sızlerde dıkkat edınhzenbil geçmiş olsun canım, kendine dikkat et...
canım kesınlıkle haklısın temızlık yapalım ama kendımızı yormadan yapalım.ayy dikkatli olun yaa iş güç yavaş yavaş yapalım bende bazen biraz yoruyorum kendimi o gün akşam agrıdan duramıyorum belim filan acayip agrıyo Allah korusun bişey olsa ondan sonra hergün ağla dur .. Allahım sen koru tabii dikkatli olalaım iş güç yapılır yeterki bebeğimizi kucagımıza alalaım
TATLIM ÇOKK Geçmiş olsun hzenbilcim
Selam cnm. Özledik seni ya. Geçmiş olsun. Hemen bozma moralini. Doktorlar bazen abartıyolar böyle durumları.
saol cnm bnde çok özledim sizi akşmları açıydum siteyi kimsecikler yoktu....neyse grşrz inş. yine cnm açarım artıkın....sorma moralim bozuldu epey yani dr umada kızdım senbiliyosun kansız olduğumu neden daha ilac takviyesi yapmadın hayret bişi yaaaa gitcem vurcam şimdi töbe tövbeeeeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?