2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım. ya bıde tek olunca mecbur yapıyosun. kızımda ılgı ıstıyo oyun ıstıyo. yanımda bırı olsa daha rahat olurdu ama yok malesef yıne elımden geldıgı kadar dıkkat edıyorum

Ben ve minnoşum iyiyiz , Canım sen de hayırlısıyla sünnet ettirirsin inşallah ...

sağol canım benim darısı sizin başınıza...

geçmiş olsun canım benim valla komşuluk bu zamanda pek kalmadı çok şanslısın...

Ay canım , eee küçük çocukta olunca yapacak bir şey yok o anlamaz ki senin hamileliğinden kucak ister , ilgi ister neyse sen biraz daha dikkat et, bir arkadaş uyarmıştı beni ,temizlik yapıcam diye sonra üzülme demişti , inan ki titiz bir insanım ama her şeyi şu an yüzeysel yapıyorum sonra ağlamamak için ...:1no2:

ayy dikkatli olun yaa iş güç yavaş yavaş yapalım bende bazen biraz yoruyorum kendimi o gün akşam agrıdan duramıyorum belim filan acayip agrıyo Allah korusun bişey olsa ondan sonra hergün ağla dur .. Allahım sen koru tabii dikkatli olalaım iş güç yapılır yeterki bebeğimizi kucagımıza alalaım

slm kısslar nasılsınız ben epeydir giremiyorum işyerindeki tadilattan dolayı herkes iidir umarım

test yaptılar sağlık ocağında kanım düşük çıktı dr uma götürdüm sonuçları net değil yarında ben yapıyım dedi...moralim bozuldu yani kısaca dr um bu kadar düşükse kötü dedi bilmiyorum abarttımı ben mi hassasım bilmiyorum üzüldüm yani...

Selam cnm. Özledik seni ya. Geçmiş olsun. Hemen bozma moralini. Doktorlar bazen abartıyolar böyle durumları.

canım benimde düşük çıkmıştı üzme kendini zaten kan ilacı veriyor her sabah aç karınla içiyorum üzme kendini

hzenbil çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sagol canım benım. senıde tebrık ederım prensesın oluyo galıba. allahım uzun ömür versin bebişlerimize
sağol canım benim darısı sizin başınıza...

geçmiş olsun canım benim valla komşuluk bu zamanda pek kalmadı çok şanslısın...
tesekkur ederım canım. evet komsudan yana cok sanslıyım. tasınmayı dusunuyodum sımdı kararsız kaldım. evımde cok kucuk. cocuk odası yapmam lazım. ne yapacagımı sasırdım valla
aynen oyle canım. kucka ıstedıgınde oturdugum yerde alıyorum ayakta gezdıremıyorum. nekadar tıtız olursan ol hamılelıgınde yapma. arkadasın dogru soylemıs sana onemlı olan tasıdıgımız canlar
hzenbil çok gecmiş olsun.
tesekkur ederım canım
hzenbil geçmiş olsun canım, kendine dikkat et...
sagol canım sızlerde dıkkat edın
canım kesınlıkle haklısın temızlık yapalım ama kendımızı yormadan yapalım.
TATLIM ÇOKK Geçmiş olsun hzenbilcim

tesekkur ederım tatlım.

Selam cnm. Özledik seni ya. Geçmiş olsun. Hemen bozma moralini. Doktorlar bazen abartıyolar böyle durumları.

saol cnm bnde çok özledim sizi akşmları açıydum siteyi kimsecikler yoktu....neyse grşrz inş. yine cnm açarım artıkın....sorma moralim bozuldu epey yani dr umada kızdım senbiliyosun kansız olduğumu neden daha ilac takviyesi yapmadın hayret bişi yaaaa gitcem vurcam şimdi töbe tövbeeeeekaydirigubbakcemile3

Canım korkma yoktur birşey doktorun abartmıştır bence. İyi düşün iyi olsun. Sen zaten demir ilacı kullamıyor musun?

Alla alla sen daha önce kullanmıyormuydun demir ilacı?

tülay hoşgeldin canım. sen pekmezede agırlık ver bıraz. düşükde olsa yuksekde olsa faydalı olur herzaman

canım gecmıs olsun bozma moralını. emınım bebegın cok ıyı. doktorun nasıl kan ıcın ılac vermemıs sana. moralını bozup bebısını üzme annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…