2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

seni iyi düşün canım iyi olsun lütfen üzme kendini

Kullanıyorum demir ilacı enson 7 nisanda gördük bebişte çok iyi ama diyom ya anlamadım bende neden bu kadar kanım düşük..yani tuhafı ben kendimi ayet iyi hissediyorum tuhafff bakalım yarın netleşir inş.

benim midem çok yanıyor çok ilaçda kullanmak istemiyorum şimdi süt içiyorum iyi geldi sanırım

Tülay canım üzme kendini ablamında çok düşüktü iğne oldu doğuma kadar yeğenim çok sağlıklı doğdu vardır bir çözümü ama sen kendini sıkma canım benim

benim midem çok yanıyor çok ilaçda kullanmak istemiyorum şimdi süt içiyorum iyi geldi sanırım

kıyamam cnm yaa ama geçen hafta bnmde öyleydi hamilelikte oluyo su içem yanma oluyodu bu hafta hiç bişi yok...mide yanmasını gideren ilaçlar alınabiliyor zararsız ama dayanablirsen içme derim .geçmş olsunnn

Dün geceden beride benim yemek borumda acaip bir yanma var. Kızlar sizce bu reflümüdür?

evet canım gebelik reflüsü doğumdan sonra geçiyor benim yanma midede sadece yemek borumda değil maden suyu önerdi doktor birde rennie verdi gebelikte güveki bir ilaç ama çok da sık kullanmak istemiyorum eğer gece çok yanarsa alıyorum uyutmuyor çünkü. derler ya miden yanıyorsa saçı çıkıyordur diye kaydirigubbakcemile3

evet cnm o saç muhabbeti ne saçma yaaaaa.bnm hamileliğin başındada olmuştu çok yanma....olurolmaz başladı saçlanma sanırımkaydirigubbakcemile3

canım olabılır. dr unla gorus ıstersen. reflü ise bı ılac kullanmak gerekıyormus

Daha devam ederse sorucam zaten doktora. Gerçi bana rennie kullan, olmadı gaviscon şurup iç demişti. Zaten başkada bir çaresi yokmuş bu mide yanmasının. Saç olayını banada annem diyip duruyor ama batıl inanç onlar yaw. Benim 1 aylıkken bile midem yanıyodu. Ortada çocuk bile yoktu kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba ... bugün yine doktordoydum... smear testi yaptırdım... acaba size de doktor yaptırdı mı bu süreçte... 2 ay önceki temiz çıkmıştı da... enfeksiyon var mı yok mu diye kontrol amaçlı yapıyorum dedi....

Canım ben ilk kontrole gittiğimde yapmıştı doktor ve temiz çıkmıştı. Ben yılda biz kez yapılsa yeterli siye biliyordum ama böyle sık yaptırmak mı gerekiyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…