Geçmiş olsun canım. Benim doktorum hiç istemedi.
kızlar merhaba ... bugün yine doktordoydum... smear testi yaptırdım... acaba size de doktor yaptırdı mı bu süreçte... 2 ay önceki temiz çıkmıştı da... enfeksiyon var mı yok mu diye kontrol amaçlı yapıyorum dedi....
sağol canım benim... şu smear testini de hiç sevmem ya,,, sonuç bekle falan... doktorum bu dönemde yapıyorum diyo, enfeksiyon var mı yok mu diye.... kontrol ediyorum diyor... ama ben yine de geriliyorum...
bu arada pazartesi içim ultrasona giricem tekrardan, başka bir hastane... sırf cinsiyeti için... bakalım ne olacak... umarım bebecik yine yapıtırmaz bacakları... lütfen aç artık, annen seni merak ediyooooooooooooooooo :)
Canım ben ilk kontrole gittiğimde yapmıştı doktor ve temiz çıkmıştı. Ben yılda biz kez yapılsa yeterli siye biliyordum ama böyle sık yaptırmak mı gerekiyormuş?
geçmiş olsun gülaycım...
Dün geceden beride benim yemek borumda acaip bir yanma var. Kızlar sizce bu reflümüdür?
kızlar merhaba ... bugün yine doktordoydum... smear testi yaptırdım... acaba size de doktor yaptırdı mı bu süreçte... 2 ay önceki temiz çıkmıştı da... enfeksiyon var mı yok mu diye kontrol amaçlı yapıyorum dedi....
Evet sonuç beklemek sıkıcı hakkaten. Ama iyi çıkar bence sorun yoktur. Evet ya göstersin bıcırıkta öğrenelim bakalım paşamı prensesmi??
ay canım bilmiyorum ki.. ben,m rahim ağzında küçücük bir yara vardı, 2 ay önce parça aldılar, temiz çıktı, doktorum her kadın da olur önemli değil dedi temiz çıktığında.... smear testim de temiz çıkmıştı... hatta ilaç vermedi, tedavi yapmadı... üzerinde bile durmadı.... şimdide anlamadım , 2 ay sonra tekrar istedi... ben de ne için dedim... enfeksiyon durumu var mı yok mu kontrol için dedi.
sonra ben smear testini başka bir özel yerde yaptırdım bugün, oradaki doktor da ne gerek var 2 ay önce zaten yaptırmışsın dedi... ben de yara vardı dedim. o da önemli değil, hamilelikten sonra bakılması lazım dedi bunlara, sen önce doğur sonra tedavi olacaksan olursun dedi...
anlamadım gitti
ay canım bilmiyorum ki.. ben,m rahim ağzında küçücük bir yara vardı, 2 ay önce parça aldılar, temiz çıktı, doktorum her kadın da olur önemli değil dedi temiz çıktığında.... smear testim de temiz çıkmıştı... hatta ilaç vermedi, tedavi yapmadı... üzerinde bile durmadı.... şimdide anlamadım , 2 ay sonra tekrar istedi... ben de ne için dedim... enfeksiyon durumu var mı yok mu kontrol için dedi.
sonra ben smear testini başka bir özel yerde yaptırdım bugün, oradaki doktor da ne gerek var 2 ay önce zaten yaptırmışsın dedi... ben de yara vardı dedim. o da önemli değil, hamilelikten sonra bakılması lazım dedi bunlara, sen önce doğur sonra tedavi olacaksan olursun dedi...
anlamadım gitti
20 haftadan sonra bende de başladı dr söylemişti olucak diye bebek büyüyor annesi :)
inşallah pazartesi belli olacak teyzeleri, paşa mı prenses mi?
tabi ki kocama göre kızmış bebek, yüzünü benzetmiş ultrasonda kıza... ay bende çok güldüm, ben elini ayağını zor görüyorum, sen de bana yüzü kıza benziyo diyosun dedim....
Kızlar şu şeker yüklemesi testinin sağlık ocağında mı , hastanede mi yoksa aylık kontrole gittiğin doğum doktorunda mı yapılması gerekiyor? Bilgisi olan var mı?
Doğum doktorunun muaynanesinde yapılır mı bilmem ama hastanede yapılıyor diye biliyorum ...
Canım , ya bence korkacak bir şey yok ama ben 3 doktorada görünmüştüm bende de yara var , ve yaralar tedavi edilmezse ilerde Allah korusun ciddi sorunlar açabilir ( rahim ağzı kanseri ) ,bana bakan doktorların üçüde hamile kal doğur ondan sonra , tedavi edilir dediler .Yani şu aşamada tedavi mümkün değil .
Doğru diyosun tatlım. Zaten kıpraşmayada başladılar ya. Normaldir yani :ecrin_bebek:
sırnaşık şey benim eşimde erkek bu erkek demişti. Kızım gösterdi babasına kız olduğunu :roflol:
Anladım canım sağol. Yani ikili-üçlü test gibi özel bir lab.'a gitmeye gerek yok yani SSK karşılıyorsa.
dilekcim şeker yüklemesi ne demek... kızlar ben cahil kaldım valla bu aralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?