2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gülay çok iyi almışsın walla, ben de suluhan'a gitmeyi düşünüyordum...

canı beni de annem örüyor, ben de çekebilrsem çekip gönderiyim... bu arada bunlar süper, anneme gösteriyim de biraz kopya çeksin annenin ördüklerinden , ineğe bayıldım valla...

bu arada evet canım uygun oldu.... zaten 24 tane az geldi gibi geldi, tabi görümcem için yapcam ama... 12 lik kalpli çubuuk 3 ytl zaten, biraz daha alırım artık... nasıl olsa elimde bol bol kurdela var....

seher bunlarr çok güzeller.....güle güle giysin ogluşun.....süper valla annenın elıne sağlık....
bizim babannede örmüş bikaç şey gittigimde aldım..bazıları kız modelı..kaydirigubbakcemile3.bende aldıklarımı çekıp ekleyimmm heveslendımmmhihoyyyt

bayıldım canım çok güzeller ya süper olmuşlar

Sehercim süper bunlar yaaa. Bayıldım valla. Annenin ellerine sağlık. Güle güle giysin minik zuzuuuu :ecrin_bebek:

Seher çok güzel olmuş valla bayıldım güle güle giysin inşallah

Seher süper bunlar vallahi ,annenin ellerine sağlık hepsi çok orjinal olmuş :)

sehercim harika modeller

Seher gule gule kullansın kuzun

Beğendiğinize sevindim kızlar :) ben unuttum ama siz maşallah demeyi unutmayın

canım senin aldığın yerin tam adresi falan var mı elinde?? bi de moda düğmede fiyatlar nasıldır acaba bilen var mı? işyerime çok yakın orası...

sağol canım... sen de ekle walla sizinkilerden de biraz kopya çekelim :) kaydirigubbakcemile3

sehercim gulerek giydir oglusunun cicilerini hepsi cok guzeller

sehercim gulerek giydir oglusunun cicilerini hepsi cok guzeller

sağol demetcigim... Annem kız mı erkek mi bilmeden önce birsürü örmüştü, aradan kız modellerini çıkarınca bu kadar kaldı kaydirigubbakcemile3

canım ya çok tatlısın, valla ben de yapacam bebek mevlüdü... yatmam ama giyinir süslenir otururum baş köşeye bebeğimle.. ohhhh... ebbeğimi de süslerim bi güzel....

Sehercim annenin ellerine , emeğine sağlık. Hepsi çok güzel maşallah. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.

Anladım meryemcim sağol yine 2 saat falan sürecek herhalde okuduğum kadarıyla tabi SSKda kaç saat sürer kalabalık nedeniyle tam kestiremiyorum:)

sağol canım... sen de ekle walla sizinkilerden de biraz kopya çekelim :) kaydirigubbakcemile3

iletisim

canım adresi ve ürünler burada... erdoğan düğmeyi bilyosan oradan da alabilirsin, erdoğan düğmede kurdela çok pahalıya geliyo sadece, ben üç rek kurdela bağlıcam, uçuk sarı, beyaz ve mavi.... euro florada 50 metresi 3 ytlydi, erdoğan düğmenin hesabıyla 15 ytl tutuyodu. bir de ben 3 renk alınca tabi, çok büyük fark oluyodu. sen bi modeli kafanda belirle, ona göre bir malzeme araştırması yaparsın....

canım ya çok tatlısın, valla ben de yapacam bebek mevlüdü... yatmam ama giyinir süslenir otururum baş köşeye bebeğimle.. ohhhh... ebbeğimi de süslerim bi güzel....

Ay bana ne oldu bilmiyorum hamilelik hormonlarından mıdır nedir ,süs deyince aklım gidiyor normalde asla kokoş biri değilimdir ama yok bebeğimi en iyi şekilde süslemeyi diliyorum :)) Allahım o günleri göstersin hepimize sağlıkla :)gamyoncuiremsu

sağol demetcigim... Annem kız mı erkek mi bilmeden önce birsürü örmüştü, aradan kız modellerini çıkarınca bu kadar kaldı kaydirigubbakcemile3

harika walla benim annemde ordu cinsiyetini bilmeden ama ben hep turuncu sri beyaz renk yaptirdim simdide mavi yapiyor canim annemmmmm .canim yaaaaaaa ne guzel ilk torunmu canim sizdede.:CüvCüv:

Eski kadınalr ne rahatmış ayol, bir bebeğin girdiğini biliyorlarmış bir de çıktığını bizler test üstüne test :1no2:

canım mumkunse ssk da yaptırma onu. yanı ınsanı yoran bişey zaten. aç bekliyorsun. ben hamıle değilken bıle çok zorlamıstı benı.

Eski kadınalr ne rahatmış ayol, bir bebeğin girdiğini biliyorlarmış bir de çıktığını bizler test üstüne test :1no2:

Valla canım ne güzel söyledin. :lepi:
Biz ise telaşe müdürü kaydirigubbakcemile3
İç gebelik mi , dış gebelik mi , kalbi atıyor mu , gelişimi iyi mi, testlerin sonuçları nasıl çıkacak, niye hala hissetmiyorum diye düşünürken düşünürken kafayı yemezsek iyi delikafadulden

canım senin aldığın yerin tam adresi falan var mı elinde?? bi de moda düğmede fiyatlar nasıldır acaba bilen var mı? işyerime çok yakın orası...[/QUOTE]

canım sen de böyle bişey yapabilirsin, bu çubuklarda da var orada euro florada....

Eklentiler

• $bebekşekeri.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…