Gülay çok iyi almışsın walla, ben de suluhan'a gitmeyi düşünüyordum...
bayıldım canım çok güzeller ya süper olmuşlar
Sehercim süper bunlar yaaa. Bayıldım valla. Annenin ellerine sağlık. Güle güle giysin minik zuzuuuu :ecrin_bebek:
Seher çok güzel olmuş valla bayıldım güle güle giysin inşallah
Seher süper bunlar vallahi ,annenin ellerine sağlık hepsi çok orjinal olmuş :)
sehercim harika modeller
Seher gule gule kullansın kuzun
canı beni de annem örüyor, ben de çekebilrsem çekip gönderiyim... bu arada bunlar süper, anneme gösteriyim de biraz kopya çeksin annenin ördüklerinden , ineğe bayıldım valla...
bu arada evet canım uygun oldu.... zaten 24 tane az geldi gibi geldi, tabi görümcem için yapcam ama... 12 lik kalpli çubuuk 3 ytl zaten, biraz daha alırım artık... nasıl olsa elimde bol bol kurdela var....
seher bunlarr çok güzeller.....güle güle giysin ogluşun.....süper valla annenın elıne sağlık....
bizim babannede örmüş bikaç şey gittigimde aldım..bazıları kız modelı..kaydirigubbakcemile3.bende aldıklarımı çekıp ekleyimmm heveslendımmmhihoyyyt
kızlaaaar biraz önce annemin ördüğü kazaklar, yelekler vs. resimlerini aldım kardeşimden... Bakın bakalım beğenecek misiniz??? :ecrin_bebek: :CüvCüv:
Kazağın inek modeli
Yeleğin tamamı
Yeleğin arı modeli
Pantalonun ön kısmı
Pantalonun arka kısmı
Yeleğin önü
Yeleğin arkası
Tamamı birarada kaydirigubbakcemile3
sehercim gulerek giydir oglusunun cicilerini hepsi cok guzeller
Dilekçim niye öyle düşünüyorsun bence süper bir şey bugüne kadar kendi evim dahil gittiğim her yerde hizmet eden kişi oldum , ikram etmeyi hizmet etmeyi severim ama bir kere böyle bir şeyi yaşamak istiyorum , belki mevlüt bitince çıkarım ama Allah o günleri gösterirse su bardağı bile kaldırmayı düşünmüyorum hele ki böyle bir şeyi kayınvalidem dedikten sonra ben giderim kendime güzel bi gecelik alır , süslenir püslenir oğluşumla yatarım :)) :sm_cool:
sağol canım... sen de ekle walla sizinkilerden de biraz kopya çekelim :) kaydirigubbakcemile3
canım ya çok tatlısın, valla ben de yapacam bebek mevlüdü... yatmam ama giyinir süslenir otururum baş köşeye bebeğimle.. ohhhh... ebbeğimi de süslerim bi güzel....
sağol demetcigim... Annem kız mı erkek mi bilmeden önce birsürü örmüştü, aradan kız modellerini çıkarınca bu kadar kaldı kaydirigubbakcemile3
Sehercim annenin ellerine , emeğine sağlık. Hepsi çok güzel maşallah. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Anladım meryemcim sağol yine 2 saat falan sürecek herhalde okuduğum kadarıyla tabi SSKda kaç saat sürer kalabalık nedeniyle tam kestiremiyorum:)
Sehercim annenin ellerine , emeğine sağlık. Hepsi çok güzel maşallah. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Anladım meryemcim sağol yine 2 saat falan sürecek herhalde okuduğum kadarıyla tabi SSKda kaç saat sürer kalabalık nedeniyle tam kestiremiyorum:)
Eski kadınalr ne rahatmış ayol, bir bebeğin girdiğini biliyorlarmış bir de çıktığını bizler test üstüne test :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?