2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çıkıyorum kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun..

Hadi yarın görüşmek üzere tatlım. Prensesimize iyi bak...İyi akşamlar

canım mumkunse ssk da yaptırma onu. yanı ınsanı yoran bişey zaten. aç bekliyorsun. ben hamıle değilken bıle çok zorlamıstı benı.

Meryemcim nerde yaptırmak daha uygun olur öyleyse?

Eski kadınalr ne rahatmış ayol, bir bebeğin girdiğini biliyorlarmış bir de çıktığını bizler test üstüne test :1no2:

AMANNNNNNNN canim bak kendin soyluyorsun eski kadinlar cunku eskiden hersey natur oluyor hormonsuz hava mis gibiiii ohhhhh suan hormonsuz bisey bulmak mumkun degil hlede temiz havaaaaa istisna yerler var isde normal bizlerede test ustune test yapacaklar yaniiiiikaydirigubbakcemile5 benim kaynanadada kiskanclik oluyor eskiden biz soylemiydik boleymiydik kiskanc kadin yaaaaaaaaaklava:klava:klava:]

ay doğursak da alsak bi kucağımıza... yine de biter mi dersin bu halimiz. bu sefre o çocuk doktoru, bu çocuk doktoru, hastalığı, aşısı, yemesi, içmesi, okulu, arkadaşları........... ayyyyy fenalık geldi... bi de evlilikleri falan... vermem ben kimseye çocuğumu..........kötükedihüso

Hadi yarın görüşmek üzere tatlım. Prensesimize iyi bak...İyi akşamlar

Meryemcim nerde yaptırmak daha uygun olur öyleyse?

rahat olabılecegın beklerken senı rahatsız etmeyecek bır hastanede canım. ben okadar bunaldım kı yarım saat beklemelerde eve gıttım geldım. ama bende seker sorunuda vardı

harika walla benim annemde ordu cinsiyetini bilmeden ama ben hep turuncu sri beyaz renk yaptirdim simdide mavi yapiyor canim annemmmmm .canim yaaaaaaa ne guzel ilk torunmu canim sizdede.:CüvCüv:

Evet kendi annemlerin tarafından ilk torun (hatta dedemlere bakarsan ilk torunun ilk çocuğu), eşimin tarafından da eşimin kızkardeşinin bir oğlu var...

Eski kadınalr ne rahatmış ayol, bir bebeğin girdiğini biliyorlarmış bir de çıktığını bizler test üstüne test :1no2:

Öyle walla biz öööyyyle uğraşalım şurası nasıl burası nasıl diye... Yarın sabah yine hastaneye gideceğim, inşallah oğluşumu görebilirim kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyorum herkes kendine iyi baksın iyi akşamalr yarın sabahtan yokum aşıya gidicem ya

rahat olabılecegın beklerken senı rahatsız etmeyecek bır hastanede canım. ben okadar bunaldım kı yarım saat beklemelerde eve gıttım geldım. ama bende seker sorunuda vardı

Canım doğru söylüyorsun da ben ilçede oturduğum için burda hastane seçme gibi bir şansım maalesef yok. Tek bir hastane vardır burda o da SSK'ya ait olan. Özel hastane bile yok. Ama annemin evi yakın en kötü ihtimalle oraya gideriz. Sağol yine de canım bilgi verdiğin için.İyi akşmlar herkeseç yarın görüşmek üzere

teşekkür ederim canım...düzgün toplanınca yerleşmekte kolay oluyor..rabbim sanada kolaylık versin...

çok sağol canım amin...ben tamamen yerleştimm ablam gelmişti yardıma sağolsun o olmazsa bitmezdii. şuan 1sepet ütü var kim yapcak bilmiyomm tembellikten ütülemiyorumm..

sadcım teşekkür ederimm..:) erkekler fazla gidiyor..
prenseslerimiz az olsun..gaiba erkek senesi...:)sanada kolay gelsin canım ..

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz sabah rahatsızlandık biraz. Tansiyonum düştü yerelere. Anca toparlayıp işe gelebildim. Sizde ne var ne yok?

Asoscum oğluşun hayırlı olsun cnm
canım teşekkür ederim...

günaydın herkese
asoscum hayırlı olsun ogluşun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
[
çok sağol canım...cümlemiz inşallahh..sağlıcakla alırız..

ayy hepsi çok güzel maaşallah... annende baya becerikliymiş... bizim bebbeğin daha doğru düzgün bişeysi yok...ben kendimi hep okullar kapansın a hazırlıyorumm..şu 23 nisanıda atlatsak stresten bihal oldum..

hanımlar şu aşağıdaki bebek resimlerini yani kaçıncı haftada olduğunuzu dösteren o resimleri nerden ekliyorsunuz deli oldum bulamadım yaaabenneyaptımki

Ayy onu bende yapamaıdm hala anlamadım gitti nsl oluyoo üffff

Bu arada herkese günaydınlar bugun acayip bir rüzgar var nedense lodos sanki korktum yafff... Yaa benimde burnum hep tıkalı nedense grip deilim ama anlamaıdm bide hapşurukl var bişeye alerjim var galiba durup durup hapşuruyom her hapşurmamda karnımı tutuyom :)

Günaydın kızlar,
Umarım güzel bir gün olur hepimiz için...
Eğer isterseniz pregnancy ticker (kaçıncı haftada olduğumuzu gösteren) konusunda yardımcı olabilirim size ama eğer benimkini beğenirseniz çünkü bir tek onu yapmayı biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…