Ben çıkıyorum kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun..
canım mumkunse ssk da yaptırma onu. yanı ınsanı yoran bişey zaten. aç bekliyorsun. ben hamıle değilken bıle çok zorlamıstı benı.
Eski kadınalr ne rahatmış ayol, bir bebeğin girdiğini biliyorlarmış bir de çıktığını bizler test üstüne test :1no2:
Valla canım ne güzel söyledin. :lepi:
Biz ise telaşe müdürü kaydirigubbakcemile3
İç gebelik mi , dış gebelik mi , kalbi atıyor mu , gelişimi iyi mi, testlerin sonuçları nasıl çıkacak, niye hala hissetmiyorum diye düşünürken düşünürken kafayı yemezsek iyi delikafadulden
he he kafayı yedik , şekerlerle süslerle -tatlicadiarzu-
Hadi yarın görüşmek üzere tatlım. Prensesimize iyi bak...İyi akşamlar
Meryemcim nerde yaptırmak daha uygun olur öyleyse?
harika walla benim annemde ordu cinsiyetini bilmeden ama ben hep turuncu sri beyaz renk yaptirdim simdide mavi yapiyor canim annemmmmm .canim yaaaaaaa ne guzel ilk torunmu canim sizdede.:CüvCüv:
Eski kadınalr ne rahatmış ayol, bir bebeğin girdiğini biliyorlarmış bir de çıktığını bizler test üstüne test :1no2:
canım senin aldığın yerin tam adresi falan var mı elinde?? bi de moda düğmede fiyatlar nasıldır acaba bilen var mı? işyerime çok yakın orası...
rahat olabılecegın beklerken senı rahatsız etmeyecek bır hastanede canım. ben okadar bunaldım kı yarım saat beklemelerde eve gıttım geldım. ama bende seker sorunuda vardı
canım sen de böyle bişey yapabilirsin, bu çubuklarda da var orada euro florada....
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ylul-anneleri-bebeklermize-neler-aldik-2.html
bende kuzumun kıyafetlerini ekledım buraya...aceleden bıraz yamuk çıktılarrr
teşekkür ederim canım...düzgün toplanınca yerleşmekte kolay oluyor..rabbim sanada kolaylık versin...canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına ve taşınmanıza bende taşınıcak biri olarak korkuyorum Alah yardım etsin bize. sen kurtulmuşsun. inşallah ayrıntılı utrasyondada herşey iyidir canım ama merak etme iyidir.
çok sağol canım amin...ben tamamen yerleştimm ablam gelmişti yardıma sağolsun o olmazsa bitmezdii. şuan 1sepet ütü var kim yapcak bilmiyomm tembellikten ütülemiyorumm..Asoscum önce paşamızı tebrik edeyim. Hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına alacağın günleri de göstersin, sağlığı da yerindeymiş kırkbir kere maşallah.
Hemen listeye ekliyorum şimdi. Ayrıca ev yerleştirme işinde bitmiş çok şükür, gözünaydın.Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Ben hala tam olarak yerleşemedim tembellikten yani salon falan kaldı nasıl olsa oturan yok diye..
((
sadcım teşekkür ederimm..:) erkekler fazla gidiyor..günaydın güzel anneler
asos oğlun hayırlı olsun canım allah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah bizde pazartesi gidicez detaylı ultrasyona canım
kızlar 30 / erkekler 40 Eylül'de erkekler çoğunlukta cinsiyet ğörenmeyen kaldımı
canım teşekkür ederim...Günaydın kızlar nasılsınız? Biz sabah rahatsızlandık biraz. Tansiyonum düştü yerelere. Anca toparlayıp işe gelebildim. Sizde ne var ne yok?
Asoscum oğluşun hayırlı olsun cnm
çok sağol canım...cümlemiz inşallahh..sağlıcakla alırız..günaydın herkese
asoscum hayırlı olsun ogluşun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
[
kızlaaaar biraz önce annemin ördüğü kazaklar, yelekler vs. resimlerini aldım kardeşimden... Bakın bakalım beğenecek misiniz??? :ecrin_bebek: :CüvCüv:
Kazağın inek modeli
Yeleğin tamamı
Yeleğin arı modeli
Pantalonun ön kısmı
Pantalonun arka kısmı
Yeleğin önü
Yeleğin arkası
Tamamı birarada kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?