2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar , kapalı ve az yağışlı bir Ankara Sabahından hepinize merhabalar :) ıçim daralıyor hava böyle olunca , yazık yarın 23 Nisan çocuklar yine üşüyecekler , Ankara da artık bu çocuklara eziyet bayramı haline dönüştü :)

Bir de şey soracaktım , bir kaç gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi sanıyordum , ama dün ve bugün hiç tık yok acaba bu tarihlerde normal mi , arada mı hissediliyor ??

Bir de şey soracaktım , bir kaç gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi sanıyordum , ama dün ve bugün hiç tık yok acaba bu tarihlerde normal mi , arada mı hissediliyor ??

Günaydın canım. Hiç endişelenme gayet normal çünkü asıl 20. haftadan sonra hergün hissetmeye başlıyorsun.

canım merak etme gayet normal ilk 17-18. haftalarda benimde öyleydi ama şimdi genelde hergün hissediyorum.... meraklanma canım yüreğini ferah tut...

evet yuuppy bi aksilik olmazsa yarın tatil..... eğer yamur yağmazsa yarın alışverişe çıkmayı düşünüyorum....

günaydın güzel annişler
bugün bir hafta daha büyüdü prensesim
umarım herkes için çok güzel bir gün olur...

Bende sevinmiyorum , çünkü iş olmadığı halde gelmek durumunda kalabilirim Zaten evde yoğun bir hazırlık yapıcaz o yüzden tatillere de sevinemiyorum , bodrum kata çeki düzen verip çalışma odamızı oraya taşıyacağız sonra gerekli düzenlemeler yapılıp çalışma odası, bebek odası olacak , aslında çok heyecan verici ama eşim biraz ağır kanlı çok yavaş hareket ediyor dürtüklediğim zamanda tartışma çıkıyor , onun insafına kalmış durumdayım yani , ben istiyorum ki herşey hemen olsun ...

Biz bayanlar niye böyleyiz ki:)))

kızlar bu aşı olayını ben çözemedim. benım dr um hiç bahsetmedi bile. zaten bundan sonra 4 hafta sonra görüşeceğiz. heralde bana yapılmayacak

Günaydın güzel annişler.Son bahar gibi oldu bugun ufff yaaaaa güneş açsııııııııınnnnn:Saruboceq:

Canım bende de durum aynı kasık agrılarım, kuyruk sokumu agrım, hatta batmalarımda kayboldu. Cts dr. randevum var ama kendimi dr. bugün gitmemek için zor tutuyorum..

Canım bence eşimden şikayet etme benim eşimi de tam tersi ben frenlemeye çalışıyorum. Yok çalışma odasını toplayalım, yok çamaşırlıktaki fazlalıkları atalım, yok bahçeyle ilgilenelim.Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben hamile bi kadınım ve en çok 2 saat ayakta durabiliyorum mirmirmirmir hep uykum var hep..

şimdiden geçmiş olsun canım biraz yanma yapıyormuş normalmiş aklınızda olsun a.s.

Evet canım öyleymiş aslında bende sabah gitmeyi düşünüyordum Bircan gibi ama açıkcası korktum. Sonra ateş yapar , yanma yapar iş yerinde gün hiç geçmez diye.
Bu nedenle akşama gidicem tekrar dönmem işe. Zaten yarında tatil o nedenle pek sıkıntısını yaşamam inş.

kızlar bu aşı olayını ben çözemedim. benım dr um hiç bahsetmedi bile. zaten bundan sonra 4 hafta sonra görüşeceğiz. heralde bana yapılmayacak

Canım bazı dr. sen dürtüklemeyince bir takım testleri yapmıyorlar ,bir de özel hastaneye gidiyorsan çoğu aşı olayını umursamıyor , çünkü bu aşının asıl amacı doğum esnasında kullanılacak kesici aletlerden dolayı tetenoz kapma olasılığını ortadan kaldırmak ee tabi kimse yoğurdum kara demez , bir de sonuç itibariyle doğumun hangi koşullarda gerçekleşeceğini bilmediğimiz için kendimizi garantiye almamız lazım bence .Doktora da bu endişeni söyleyince sen çok biliyorsun oluyor o da ayrı tabi ...Sen yine de arayı sor bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…