Bir de şey soracaktım , bir kaç gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi sanıyordum , ama dün ve bugün hiç tık yok acaba bu tarihlerde normal mi , arada mı hissediliyor ??
Bir de şey soracaktım , bir kaç gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi sanıyordum , ama dün ve bugün hiç tık yok acaba bu tarihlerde normal mi , arada mı hissediliyor ??
günaydın kızlar yarın tatil :)
Bircan aşıya gitti sanırım
Bende sevinmiyorum , çünkü iş olmadığı halde gelmek durumunda kalabilirimZaten evde yoğun bir hazırlık yapıcaz o yüzden tatillere de sevinemiyorum , bodrum kata çeki düzen verip çalışma odamızı oraya taşıyacağız sonra gerekli düzenlemeler yapılıp çalışma odası, bebek odası olacak , aslında çok heyecan verici ama eşim biraz ağır kanlı çok yavaş hareket ediyor dürtüklediğim zamanda tartışma çıkıyor , onun insafına kalmış durumdayım yani , ben istiyorum ki herşey hemen olsun ...
Evet canım o aşıya gitti bu sabah bende bu akşam didiyorum:)
Canım bende de durum aynı kasık agrılarım, kuyruk sokumu agrım, hatta batmalarımda kayboldu. Cts dr. randevum var ama kendimi dr. bugün gitmemek için zor tutuyorum..Bir de şey soracaktım , bir kaç gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi sanıyordum , ama dün ve bugün hiç tık yok acaba bu tarihlerde normal mi , arada mı hissediliyor ??
Bende sevinmiyorum , çünkü iş olmadığı halde gelmek durumunda kalabilirimZaten evde yoğun bir hazırlık yapıcaz o yüzden tatillere de sevinemiyorum , bodrum kata çeki düzen verip çalışma odamızı oraya taşıyacağız sonra gerekli düzenlemeler yapılıp çalışma odası, bebek odası olacak , aslında çok heyecan verici ama eşim biraz ağır kanlı çok yavaş hareket ediyor dürtüklediğim zamanda tartışma çıkıyor , onun insafına kalmış durumdayım yani , ben istiyorum ki herşey hemen olsun ...
şimdiden geçmiş olsun canım biraz yanma yapıyormuş normalmiş aklınızda olsun a.s.
kızlar bu aşı olayını ben çözemedim. benım dr um hiç bahsetmedi bile. zaten bundan sonra 4 hafta sonra görüşeceğiz. heralde bana yapılmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?