2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu aşı olayını ben çözemedim. benım dr um hiç bahsetmedi bile. zaten bundan sonra 4 hafta sonra görüşeceğiz. heralde bana yapılmayacak

Canım bazı doktorlar da nedense istemiyor. Vardır bir bildiği zaten 4 hafta sonra gideceksen yapılmayacaktır. Ama inş. unutmamıştır. Mesela benim doktorumda söylemedi ben kendim sordum ve durumumu anlattım o da belki bir doz yaparlar demişti.
Pek karışmıyorlar yani sağlık ocaklarının işlerine. Bu konu hk. hiç konuşmadıysanız bence hatırlatmanda fayda var

Yok ya benim şikayet etme nedenim şu adam bahçeyle ilgili her şeyi yapıyor evin içine gelince o kadar yavaş ki , taşınalı 1 sene oldu ,evin içinde benim yapamayacağım şeyler var onlara bir türlü zaman ayırmıyor ama koskoca 2 gün çim biçmek olsun bahçeye çiçek ekmek olsun onlarla hiç üşenmeden uğraşıyor , ben de ona gıcık oluyorum kötükedihüso

bende öyle yaptırmayı düşünüyorum bakalım gerçi daha vaktim var benim doktorumda bişiy demedi ama 20. haftada gideceğim o zaman sorarım

canım senin kocandan bir tane de ben de var... benim de çamaşır odasındaki dolabı diğer odaya taşımam lazım, çünkü orayı bebek odası yapcam. oda fazla büyük değil ama şimdiden ufak ufak başlıyım diyorum ama nerde.... bizim de çok büyük terasımız her sabah eşim kalkar çiçeklerini ağaçlarını sular... ama konu bebek odasına gelince niyeyse nazlanıyo... sonra bi bakmışız birbirimize girmişiz... sözde beni sitelere götürcek... bebek odalarına bakacaz... normalde çileğin büyüyen karyolasını almaya karar verdim ben... ama yine de bir model bakyım diyorum...

erkekler bi garip bu konuda. normalde yemeğimizi bile kocam yapar çoğu zaman, her konuda ilk o hareket eder. ama şimdi daha çok erken diyor. bend eona anlatamıyorum. yavaş yavaş başlayalım, çünkü ben halısı , perdesi, falan zaman harcıcam diyorum... ama nerdeeeeeeeee.... sakın sıkma canını yani aynısı ben de de var yani:1rolleyes:

Demek ki gerek duymayan kesimden , sen yine de sor bence :)

bu aşı hangi aya kadar yapılıyor en geç, ilk dozu... benim sesssiz doktorumdan yine ses çıkmadı da...klava:

günaydın kızlar...
ya sabah sabah sinirlerim zıpladı offff :1no2:
doktorum yokmuş ve 4 mayısa kadar da olmayacakmış :1no2: :1no2:
ne yapıcam ben yaaaa yine mi doktor değiştiricem!!!!
ne şanssızım doktor konusunda :1no2:

canım acilen doktora mı görünmen lazımdı, yani kontrolün mü vardı... ben de randevumu genellikle muaynem biter bitmez alıyorum.... sekreteri de bana olmayacağı günleri bildiriyor...

klava:
Al benden de o kadar , bende hemen alalım demiyorum ama fikir edinmek için gezmek lazım eee en güzel gezebileceğim zaman şimdi , yazın hem sıcaktan hem de kilolardan bu kadar rahat hareket edemicem elim ayağım tutuyorken ağır işleri halledelim diyorum anlamıyor ,ben de bakarım bir iki hafta daha eğer tınlamazsa annesine söylerim o paşa paşa yaptırır klava:

selam kızlar ben geldim. herkese tünaydın olmuş artık. herkes nasıl?

aşımızı olduk geldik biraz ağrı yapıyor ama o kadar değil? açlık kan şekerimize bakıldı. ve kan değerimiz yükselmiş düşüktü

şimdi kahvaltı yaptık. hemen size yazdık bebeğimle

bizdede ben agırdan alıyorum:) eşim mobılyalar bakıyor begenıyor gel bakalım dıyor tamam bır ara dıyorum:) ama daha çok erken kızlar.

Canım sinir yapma , eğer doktorun yoksa ve görünmek zorundaysan bu seferlik başka bir doktora görün hatta ara sana birini önersin bir seferliğine ...

geçmiş olsun ve gözün aydın bircan..

canım acilen doktora mı görünmen lazımdı, yani kontrolün mü vardı... ben de randevumu genellikle muaynem biter bitmez alıyorum.... sekreteri de bana olmayacağı günleri bildiriyor...

ya kontrole gitmem lazımdı..
gerçi o da muamma...
adam geçen ay gittiğimde, "bi dahaki ay şu gün gel" ya da "tam bi ay sonra gel" falan demedi ki
yani c.tesi gidecek olmamın sebebi, tam bir ay oluyor geçen ayki muayeneyle arasında...
ne yapacağımı şaşırdım....
takip mi yapmıyor adam, keyfi mi gidiliyor bilmiyorum ki...
en sonunda hastanede ilk kan testimi yaptırdığım bayan doktora gidicem sanırm..
bu 4. doktordu zaten :1no2: :1no2:
ne yapayım ben şimdi :1no2: :1no2: :1no2:

Hoşgeldin canım , geçmiş olsun :))Darısı başımıza ...

Günaydın kıslarr . Herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?

Bircancım geçmiş olsun canım benim. Biraz ağrı yapabilir. Soğuk kolonyayla pres yap üstüne birazcık a.s.

valla bne de babasına söylersem hemen yapar... ama ben kıyamıyorum yaaa. biraz daha uflayım puflayım bakalım , işe girişir inşallah. bu arada sen neye karar verdin, bebek odası yapcakmısın, yani dolabi, karyolası falan... yoksa sadece karyola mı alcaksın... benim sadece karyola alabilecek yerim olduğumdan malesef karyola alcam... bebek karyolasına da buna karar verdim.

Çilek Odası

kız da olsa erkek de olsa bunu alcam... büyüyebileni ni. içinde iki tane yatak var... büyümeden önce ve büyüdükten sonra kullanılabilecek iki yatak.... yataklar, yorganı, koruyucuları, nevresimi falan dahil 790 milyon.... görümcem de çilek kullanıyor çok memnun.... en azından mobilyanın boyasının sağlıklı olacağını düşünüyorum çilekte. verdikleri yataklar da kalitelidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…