kızlar bu aşı olayını ben çözemedim. benım dr um hiç bahsetmedi bile. zaten bundan sonra 4 hafta sonra görüşeceğiz. heralde bana yapılmayacak
Günaydın güzel annişler.Son bahar gibi oldu bugun ufff yaaaaa güneş açsııııııııınnnnn:Saruboceq:
Canım bence eşimden şikayet etme benim eşimi de tam tersi ben frenlemeye çalışıyorum. Yok çalışma odasını toplayalım, yok çamaşırlıktaki fazlalıkları atalım, yok bahçeyle ilgilenelim.Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben hamile bi kadınım ve en çok 2 saat ayakta durabiliyorum mirmirmirmir hep uykum var hep..
Evet canım öyleymiş aslında bende sabah gitmeyi düşünüyordum Bircan gibi ama açıkcası korktum. Sonra ateş yapar , yanma yapar iş yerinde gün hiç geçmez diye.
Bu nedenle akşama gidicem tekrar dönmem işe. Zaten yarında tatil o nedenle pek sıkıntısını yaşamam inş.
Canım benım dr um unutmaz. Cok dıkkatlı tıtız. Ablama sordum onada yapmamıs.
Bende sevinmiyorum , çünkü iş olmadığı halde gelmek durumunda kalabilirimZaten evde yoğun bir hazırlık yapıcaz o yüzden tatillere de sevinemiyorum , bodrum kata çeki düzen verip çalışma odamızı oraya taşıyacağız sonra gerekli düzenlemeler yapılıp çalışma odası, bebek odası olacak , aslında çok heyecan verici ama eşim biraz ağır kanlı çok yavaş hareket ediyor dürtüklediğim zamanda tartışma çıkıyor , onun insafına kalmış durumdayım yani , ben istiyorum ki herşey hemen olsun ...
Demek ki gerek duymayan kesimden , sen yine de sor bence :)
günaydın kızlar...
ya sabah sabah sinirlerim zıpladı offff :1no2:
doktorum yokmuş ve 4 mayısa kadar da olmayacakmış :1no2: :1no2:
ne yapıcam ben yaaaa yine mi doktor değiştiricem!!!!
ne şanssızım doktor konusunda :1no2:
ama şimdi daha çok erken diyor. bend eona anlatamıyorum. yavaş yavaş başlayalım, çünkü ben halısı , perdesi, falan zaman harcıcam diyorum... ama nerdeeeeeeeee.... sakın sıkma canını yani aynısı ben de de var yani:1rolleyes:
klava:
Al benden de o kadar , bende hemen alalım demiyorum ama fikir edinmek için gezmek lazım eee en güzel gezebileceğim zaman şimdi , yazın hem sıcaktan hem de kilolardan bu kadar rahat hareket edemicem elim ayağım tutuyorken ağır işleri halledelim diyorum anlamıyor ,ben de bakarım bir iki hafta daha eğer tınlamazsa annesine söylerim o paşa paşa yaptırırklava:
günaydın kızlar...
ya sabah sabah sinirlerim zıpladı offff :1no2:
doktorum yokmuş ve 4 mayısa kadar da olmayacakmış :1no2: :1no2:
ne yapıcam ben yaaaa yine mi doktor değiştiricem!!!!
ne şanssızım doktor konusunda :1no2:
selam kızlar ben geldim. herkese tünaydın olmuş artık. herkes nasıl?
aşımızı olduk geldik biraz ağrı yapıyor ama o kadar değil? açlık kan şekerimize bakıldı. ve kan değerimiz yükselmiş düşüktü
şimdi kahvaltı yaptık. hemen size yazdık bebeğimle
canım acilen doktora mı görünmen lazımdı, yani kontrolün mü vardı... ben de randevumu genellikle muaynem biter bitmez alıyorum.... sekreteri de bana olmayacağı günleri bildiriyor...
selam kızlar ben geldim. herkese tünaydın olmuş artık. herkes nasıl?
aşımızı olduk geldik biraz ağrı yapıyor ama o kadar değil? açlık kan şekerimize bakıldı. ve kan değerimiz yükselmiş düşüktü
şimdi kahvaltı yaptık. hemen size yazdık bebeğimle
klava:
Al benden de o kadar , bende hemen alalım demiyorum ama fikir edinmek için gezmek lazım eee en güzel gezebileceğim zaman şimdi , yazın hem sıcaktan hem de kilolardan bu kadar rahat hareket edemicem elim ayağım tutuyorken ağır işleri halledelim diyorum anlamıyor ,ben de bakarım bir iki hafta daha eğer tınlamazsa annesine söylerim o paşa paşa yaptırırklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?