Canım sinir yapma , eğer doktorun yoksa ve görünmek zorundaysan bu seferlik başka bir doktora görün hatta ara sana birini önersin bir seferliğine ...
sakura 4 mayısa çok fazla yokki. acil bişey yoksa bekleyebilirsin..
bizdede ben agırdan alıyorum:) eşim mobılyalar bakıyor begenıyor gel bakalım dıyor tamam bır ara dıyorum:) ama daha çok erken kızlar.
Mervecim üzülme canım benim. Çok acil birşey yoksa bekle 4 mayısa kadar derim.
ben erken olduğunu düşünmüyorum canım. çilekten alcam, onunda gelmesi 1,5 ayı buluyormuş, sipariş verdikten sonra.... hele birde yaptırmaya kalksan 2 ayı geçer... daha perdesi, halısı var... araştırma yapacan bir de gidip bakacan... ben ce 8 ayada herşey bitmeli... daha sonra yazın sıcakta uğraşılmaz...
bizdede ben agırdan alıyorum:) eşim mobılyalar bakıyor begenıyor gel bakalım dıyor tamam bır ara dıyorum:) ama daha çok erken kızlar.
kızlar kdv indiriminden de faydalanmalıyız :)
öyle yapmayı düşündüm aslında canım ama dediğim gibi, kontrol tarihi vermemesi kafamı kurcalıyordu zaten...
beklicem sanırım....
Tabiki çok erken , ama bizim odaya çekidüzen vermemiz lazım yerlere laminat döşemek lazım , şimdi gidip mobilyayı beğenirsem hiç değilse perdesini , boyasını , halısını nevresim takımı ayarlarım mobilya gelir daha sonra ...Normalde 7. ayda almak daha mantıklı ama 7. y tam temmuz sıcağına denk gelecek ve ben belki hiç dışarı çıkmak istemicem bence sen eşinin teklifini çevirme fırsattan yararlan gez , fikir edin canım ...
bu doktorun muayene tarihi vermemesi de çok sinirime dokunmuştu zaten...
ne yapsam bilmiyorum...
kontrolü aksatmak istemiyorum canım, bi de dediğim gibi bu ay için tarih falan da vermedi...
bu gidişle bırakıcam her ay kontrolü falan...
valla doktor konusunda çok şanssızım..
aaa sahi yaa o da var değil mii....
günaydın kızlar nasılsınız ?...Benim şu sıralar bel ağrım ve ara ara karnım çok ağrıyor...Birde bişey sorucam ben çalıştığım için çayı çok içiyorum acaba bana ne gibi zararları var..Doktorda bişey demedi bana...
O konuda haklısın. Yani önceden belli bir tarih vermesi gerekiyordu sana ki sende ona göre kendini ayarlayasın.
ben anlamadım canım sana demesi lazım şu zaman gel diye ki sen önceden muayene tarihini alasın... bana hep bir ay sonra gel diyo. ben de muayneden çıkınca hemen sekreterine koşup o tarihte randevu almaya çalışıyorum.. yoksa benimkini de seminer falan bulmak çok zor oluyo... ama istersen şimdilik başka bir doktora git, sonra gelince tekrar ona da gidersin... eğer her gitmen de ekstra ücret ödemiyosan. hem de bebeğini görüp rahatlamış olursun. doktorun deneyimli bir doktordu anlattığın kadarıyl aeğer öyleyse değiştirme derim canım... olur böyle şeyler, endişelenme... doktoru cebinden arayıp konuşmayı denedin mi?
geçmiş olsun ve gözün aydın bircan..
Hoşgeldin canım , geçmiş olsun :))Darısı başımıza ...
Günaydın kıslarr . Herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?
Bircancım geçmiş olsun canım benim. Biraz ağrı yapabilir. Soğuk kolonyayla pres yap üstüne birazcık a.s.
kızlar benim dr aşı için hiç birşey söylemedi
bircan canım hoşgeldin :) geçmiş olsun
kızlar çok komik bir rüya gördüm:) artık oğlumun hareketlerını daha çok hıssedıyorum ya kafayı yıycem sanırım:)
rüyamda sagıma dönüyordum. oglum dısarı cıkacak gibi hareket edıyordu dokunmaya gerek yok gozle belli zaten:) eşime bak diyorum oda bakıyor kollarını ellerını her yerını karnıma bastırıp gösteriyor. sonra pipisini karnımdanda dısarı cıkarıp babasına gosterıyordu:):)
çay ve kahvenin zararlı olduğunu okudum.. bende bir hamilelik kitabı var da... ben ce klasik çay içmemelisin, belki doğal çaylar, ıhlamur, adaçayı gibi, onun zararı olmayabilir ama ben ce fazla içmemelisin çay artık.... ama ağrılarının bununla alakası yoktur. rahim kasların kuvvetlendiği için oluyordur, ben de var çünkü, bebek geliştikçe oluyormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?