çay ve kahvenin zararlı olduğunu okudum.. bende bir hamilelik kitabı var da... ben ce klasik çay içmemelisin, belki doğal çaylar, ıhlamur, adaçayı gibi, onun zararı olmayabilir ama ben ce fazla içmemelisin çay artık.... ama ağrılarının bununla alakası yoktur. rahim kasların kuvvetlendiği için oluyordur, ben de var çünkü, bebek geliştikçe oluyormuş....
kızlar günaydın. benden haberler çok iç açıcı değil. dün şehirlerarası uçuş için müsat miyim diye kontrol zamanımdan önce dra gittim. bebeklerimen birinin kafatasında kistler görüldü. muhtemelen ilerleyen haftalarda geçecektir dedi ama takip etmeliyiz dedi. bugn başka bir doktora daha gideceğim. sizden tek ricam ne olur du a edin ne olur bizim için.
kızlar günaydın. Benden haberler çok iç açıcı değil. Dün şehirlerarası uçuş için müsat miyim diye kontrol zamanımdan önce dra gittim. Bebeklerimen birinin kafatasında kistler görüldü. Muhtemelen ilerleyen haftalarda geçecektir dedi ama takip etmeliyiz dedi. Bugn başka bir doktora daha gideceğim. Sizden tek ricam ne olur du a edin ne olur bizim için.
Gülaycım , sanırım 20. haftada yaptırılıyor , Dilek ve Bircan 20 . haftadalar ve ikiside bugün aşı olacaklar :)
selam kızlar ben geldim. herkese tünaydın olmuş artık. herkes nasıl?
aşımızı olduk geldik biraz ağrı yapıyor ama o kadar değil? açlık kan şekerimize bakıldı. ve kan değerimiz yükselmiş düşüktü
şimdi kahvaltı yaptık. hemen size yazdık bebeğimle
valla bne de babasına söylersem hemen yapar... ama ben kıyamıyorum yaaa. biraz daha uflayım puflayım bakalım , işe girişir inşallah. bu arada sen neye karar verdin, bebek odası yapcakmısın, yani dolabi, karyolası falan... yoksa sadece karyola mı alcaksın... benim sadece karyola alabilecek yerim olduğumdan malesef karyola alcam... bebek karyolasına da buna karar verdim.
Çilek Odası
kız da olsa erkek de olsa bunu alcam... büyüyebileni ni. içinde iki tane yatak var... büyümeden önce ve büyüdükten sonra kullanılabilecek iki yatak.... yataklar, yorganı, koruyucuları, nevresimi falan dahil 790 milyon.... görümcem de çilek kullanıyor çok memnun.... en azından mobilyanın boyasının sağlıklı olacağını düşünüyorum çilekte. verdikleri yataklar da kalitelidir....
günaydın kızlar nasılsınız ?...Benim şu sıralar bel ağrım ve ara ara karnım çok ağrıyor...Birde bişey sorucam ben çalıştığım için çayı çok içiyorum acaba bana ne gibi zararları var..Doktorda bişey demedi bana...
bu arada çilekte her hafta bir ürün indirime giriyor %50 . umarım bebek takımlarından biri indirime girer, ağustosa falan kadar . şuan onun takibindeyim bendelikafadulden....
kızlar günaydın. benden haberler çok iç açıcı değil. dün şehirlerarası uçuş için müsat miyim diye kontrol zamanımdan önce dra gittim. bebeklerimen birinin kafatasında kistler görüldü. muhtemelen ilerleyen haftalarda geçecektir dedi ama takip etmeliyiz dedi. bugn başka bir doktora daha gideceğim. sizden tek ricam ne olur du a edin ne olur bizim için.
kızlar çok komik bir rüya gördüm:) artık oğlumun hareketlerını daha çok hıssedıyorum ya kafayı yıycem sanırım:)
rüyamda sagıma dönüyordum. oglum dısarı cıkacak gibi hareket edıyordu dokunmaya gerek yok gozle belli zaten:) eşime bak diyorum oda bakıyor kollarını ellerını her yerını karnıma bastırıp gösteriyor. sonra pipisini karnımdanda dısarı cıkarıp babasına gosterıyordu:):)
değil mi ama, ben mi yanlış bişiyorum diyecektim ama mantıklı olanı da onun bi zaman vermesi, problem varsa yakın zaman yoksa daha sonrası için bişey söylemesi...
deneyimli bi doktormuş evet..
gayet güleryüzlü ilgil falan..
gerçi sormadan cevaplamıyor bi çoğu gibi :1closedeyes:
her aya ücret alıyormuş zaten canım, geçen ay ilk kez gitmiştim ben..
diğerleri bi ay kontrol diğer ay muayene diyor, muayene ücretsiz ama bu öyle değil...
diğer doktor, hastanede ilk testimi yaptırdığım bayan olan, da çok iyiymiş gidenler çok güzel anlatıyor..
ben de çok ısınmıştım ama özeli yok diye gitmemiştim...
bi de ilk görev yeri burası yeni mezun...
ayyy ne yapacağımı şaşırdım..
eşim "aslında iyi bi bayan doktor varken ona gitsen..." falan dedi ama dinlemedim...
kıskançlığından değil çok şükür hani dhaa rahat olur falan diye...
ne yapmalıyım... bilmiyorum...
kızlar çok komik bir rüya gördüm:) artık oğlumun hareketlerını daha çok hıssedıyorum ya kafayı yıycem sanırım:)
rüyamda sagıma dönüyordum. oglum dısarı cıkacak gibi hareket edıyordu dokunmaya gerek yok gozle belli zaten:) eşime bak diyorum oda bakıyor kollarını ellerını her yerını karnıma bastırıp gösteriyor. sonra pipisini karnımdanda dısarı cıkarıp babasına gosterıyordu:):)
düşük bir olasılık olsa bile bir olasılık ve hayatıma girdi işte nasıl düşünmem korkmam...
bugünkü doktor üçlü test isteyebilir, 16. haftam oldu bugün. üçlü testini 16-17. haftada yaptıran var mı?
bugünkü doktor üçlü test isteyebilir, 16. haftam oldu bugün. üçlü testini 16-17. haftada yaptıran var mı?
düşük bir olasılık olsa bile bir olasılık ve hayatıma girdi işte nasıl düşünmem korkmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?