2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar..Bizim hamileliğimiz zor geçicek..Çünkü yazın tüm kavurucu sıcaklarını çekmek zorundayız.Birde tansiyonumuz düşücek sinirli olucaz kan şekerimiz düşücek...ooooooo önümüzde çok zor günler var..O yüzden şimdi bu işleri halletmek en doğrusu..Ben bebek odamı beğendim.pazarlığını yaptık.Haziran sonu gibi siparişini veririz dedik.yani ben gidemesem bile beğendiğim hepsi kağıtta yazılı adamın kağıdı bile görmesi yeterli..Bu konuda işimi garantiye aldım.Zaten 1 yıllık evliyim..Evin bir odasını ilerde çocuk odası yaparım diye duvarını perdelerini halısını yer minderlerini tekli koltuk örtüsünü lambası ve tüm aksesuarlarına kadar hep lila yapmıştım..Bu konuda bi sorunum olmayacak çok şükür.Bebek şekeri yapmak için gerekli mazemeleride haftaya almaya gidicem....Bir tek salonun mutfağın birde çocuk odası olucak olan odanın halılarının yıkanması gerekiyor..onlarıda sağolsun görümcem ben yıkarım dedi..Başkada çok önemli bişe kalmıyor..Doğumu bekleme dışında:) Birde yatak odasına oyun parkı alıncak bebek yanımızda yatsın diye...onun için yatak odasında birkaç eşyanın yeri değişmesi gerekiyorki yatak rahat sığsın.Ama bunu eşime ne zaman desem oralı bile olmuyor galiba tüm eşler böyle kızlar...

canım bitki çaylarının kesinlikle önermiyorlar düşük riskini arttırdığı için haytta bazı uzmanlar ödem attırıcı olduğu için maydonoz bile önermiyorlar normal çay fazla olmamak koşuluyla içilebilinir ama çok içilince kansızlık yapıyor en güzeli süt içmek ben sadece sabah bir küçük bardak çay içiyorum bol bol su içiyorum ve süt

canım geçmiş olsun. dr un gecer dediyse onemlı olmayan bişeydir. benım hamılelıgım basında sana bahsetmişimdir benimde kordon bağında kıst vardı. dr gecer dedi çok uzun surmedı gecti zaten. senin kızınında gececektir sen canını sıkma

canımmm çok geçmiş olsun ama inan ki dualarımız seninle bak geçer dmeiş doktor sende dua et kafana çok takmamaya çalış olur mu? Bebeklerinide üzme

Gülaycım , sanırım 20. haftada yaptırılıyor , Dilek ve Bircan 20 . haftadalar ve ikiside bugün aşı olacaklar :)

Evet canım 20. hafta bitince yapılıyor diye duymuştum ben o nedenle de 20. haftamın bitmesini bekledim.

Hoşgeldin Bircancım. Çok geçmiş olsun. Hadi sen atlattın bugün akşama da ben gidiyorum.

Canım çok güzel bende baktım az önce diğer takıma( hani pembeli olana) . Belki bende onu alırıım bilmiyorum önce bir fiyat araştırması yapmam lazım. Ama sen 790'ın içine tüm onların dahil olduğuna emin misin ben sadece büyüyen karyola 790 TL diye biliyorum. Yanlışın olmasın?

Canım geçmiş olsun. Ama benim doktorum günde bir bardak apaçık çay içmeme bile müsaade etmiyor maalesef. Benimde canım öylesine çok çay istiyor ki anlatamam ama sıkıyorum kendimi eşimle konuştum bunu her ay bir bardak içmeye hakkım var sadece:)))

bu arada çilekte her hafta bir ürün indirime giriyor %50 . umarım bebek takımlarından biri indirime girer, ağustosa falan kadar . şuan onun takibindeyim bendelikafadulden....

Canım indirime girince bebek takımları bana da bilgi verir misin? Nerden bilgi alıyorsun bu konuda?

Canım çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun. İnşallah doktorunun da dediği gibi geçici bir durumdur, allah korusun bebişlerini sağlıkla sana bağışlasın inşallah. İçini ferah tut, biz de elbette dua ederiz..

feyza25cım, açık ve taze çayın hiçbi zararı yoktur, ama gebelikte çok sık içmemek gerekir sadece...

gulayaltintas çok sağol canım, bi de inegölde yaşıyorum, çilekte çalışan birini de bulursam tamamen ucuza getirebilirim :jeyyar:
bi de bitki çayları doktora danışılmadan kesinlikle içilmemeli diye bilyiorum...

msms çok güzel ama rüyan yaaa bayıldımmm :roflol: :roflol: :roflol:

pembemavi, inşallah güzel haberlerle gelirsin canım, inşallah sadece ufak bi şüphedir doktorunki :1hug:

ecem87 bişey kalmamış ki zaten -tatlicadiarzu-
benim belli değil daha ne yapacağım...
ev alma durumu var, taşınabiliriz...
onun için hiç düşünmüyorum henüz odasını...

kızlar ben çıkıyorum, o kadar çok işim var ki...
görüşmek üzere... a.s. a.s.

Ayyyyyy koptummmm, görmemişin oğlu lafı bizler için geçerli heralde :lepi:

Evet canım doktor sana bir tarih verir sen ona göre gidersin netice de her anne adayı her şeyi net bilemez internetten faydalanmayan ya da okuma yazması olmayan kadfınlar da yok değil, dr. yönlendirecek ki anne adayı ona göre hareket edecek...Ben ce bu kez o memnun olduğun bayana görünebilirsin ...Hem de denemiş olursun ...

düşük bir olasılık olsa bile bir olasılık ve hayatıma girdi işte nasıl düşünmem korkmam...

Ayyyyy ilahi meryem ya kaydirigubbakcemile3

Pembecim geçmiş olsun cnm. Üzülme desekte insan endişelenir tabiki ama sen içini ferah tut. Doktor kontrolundesin zaten. Elbet bir bildiği vardır. Bu kistler düzeltilebilir bir durummuş. Daha doktor bana en başında söylemişti. Eğer böyle birşeyler karşılaşırsak diye.

düşük bir olasılık olsa bile bir olasılık ve hayatıma girdi işte nasıl düşünmem korkmam...

canım bazı dr ları anlamakta güçlük çekiyorum ben. benim başta gittiğim dr u biliyorsun. her gittiğimde kadın bişey söyledi bende bıraktım onu. sen bugun git baska dr a. ben yine herzamanki gibi hiç bişey çıkmayacak buna inanıyorum.

Pembecim üzülme sakın canını sıkma , emin ol düzelecektir bak doktorun söylemiş .. Dualarımız birbirimiz için , güzel günler bizleri bekliyor daha bebişlerimizin fotolarını koyacağız buraya , daha nasıl kilo verceğimizi ,bebeklerimizin emip emmediğini paylaşacağız ...Tabiki moralimizi bozan şeyler olacak ama atlatacağız emin ol kızların turp gibi :ecrin_bebek:

bugünkü doktor üçlü test isteyebilir, 16. haftam oldu bugün. üçlü testini 16-17. haftada yaptıran var mı?

pembemavi geçmiş olsun dualarımız seninle endişe etme lütfen her şey güzel olacak inan

bugünkü doktor üçlü test isteyebilir, 16. haftam oldu bugün. üçlü testini 16-17. haftada yaptıran var mı?

ben 16+5 de verdım. dr bıkaç gun oncede yapabılırız o gun musaıt olmazsan demişti. yapılabılır senınde canım. sonuc bıkaç gun suruyor.

Canım çok güzel bende baktım az önce diğer takıma( hani pembeli olana) . Belki bende onu alırıım bilmiyorum önce bir fiyat araştırması yapmam lazım. Ama sen 790'ın içine tüm onların dahil olduğuna emin misin ben sadece büyüyen karyola 790 TL diye biliyorum. Yanlışın olmasın?[/QUOTE]

evet canım hepsi dahil, bizzat telefonla konuştum... internet sayfasına bak, her hafta yeni bir ürünün ilanı veriliyor. bu hafta kızlar için karyola indirim de... canım çilekte bebek odasına gir , orada kataloğu tıkla alt kısmında bebek karyolasının içindekileri yazıyor... zaten arayıp sordum, dikmen bayisine , hepsi dahil dedi... bikeç kez de doğrulattım. bene çok uygun geldi bu fiyat. çünkü tek bebek yatağına 100 ytl diyolar en ucuz, burada iki yatak var... 200 ytl diyelim... uyku setinin sadece fiyatı 150 ytl falan... onları düşersek büyüyebilen karyola 450 ytl ye geliyor, fiyatı gayet iyi o da. ama ben sitelere yine de bakacam, sonra beğenmezsen sitelerdeki çilekten siparişi veririrm... sana da bilgi veririrm canım....

kızlar ayrıca çilek in polar battaniyeside var içinde.. üstünde gördüğünüz o ayılar falan varya. hepsi yapıstırma ılerıde çıkarma sansınız da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…