2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dualarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. ne zor şeymiş gebelik.

şimdi çıkıyorum. gelişmelerden haberdar ederim... görüşürüz.

bugünkü doktor üçlü test isteyebilir, 16. haftam oldu bugün. üçlü testini 16-17. haftada yaptıran var mı?

geçmiş olsun canım.Doktorun geçer dediyse vardır bildiği..Eğer geçmicek olsa seni geçicek diye ümitlendirmezdi..Birkere şurdan yola çık bir çok doktor 12 haftadan itibaren bebeğin cinsiyetini anladığı halde olası yanılma paylarını hesaba katarak biz üzülmeyelim diye 16-17 ye kadar bekletiyolar..Bence herşey güzel olucak dualarımız seninle:Saruboceq: benden 17 haftada 3 lü test istemedi yerine alfafetoprotein testi istedi..

sağol tatlım ama korkma ağrıda sonrada oluyor zaten.

pembecim geçmiş olsun canım... umarım önemli birşey değildir.. içini ferah tut.. dualarımız seninle.
bircan geçmiş olsun canım.. bende haftaya yaptırıcam.. sen sıranı atlattın

evet canım hepsi dahil, bizzat telefonla konuştum... internet sayfasına bak, her hafta yeni bir ürünün ilanı veriliyor. bu hafta kızlar için karyola indirim de... canım çilekte bebek odasına gir , orada kataloğu tıkla alt kısmında bebek karyolasının içindekileri yazıyor... zaten arayıp sordum, dikmen bayisine , hepsi dahil dedi... bikeç kez de doğrulattım. bene çok uygun geldi bu fiyat. çünkü tek bebek yatağına 100 ytl diyolar en ucuz, burada iki yatak var... 200 ytl diyelim... uyku setinin sadece fiyatı 150 ytl falan... onları düşersek büyüyebilen karyola 450 ytl ye geliyor, fiyatı gayet iyi o da. ama ben sitelere yine de bakacam, sonra beğenmezsen sitelerdeki çilekten siparişi veririrm... sana da bilgi veririrm canım....[/QUOTE]

Canım öyleyse benim beğendiğim karyola mı %50 indirimde? Hani pembeli olan kızlar için yani. O zaman çok iyiymiş canım söylediğin gibiyse.

kızlar bende çok çay içiyorum.. iki doktorum var.. ikiside çayla ilgili herhangi bir şey söylemediler...

gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil:CüvCüv:
meryemcimcok komiksin kiz demek babasina yigidin malio meydanda olur dedi disari cikip gostertti:roflol::roflol:
pembemavicimbutun dualarimiz seninle canim bircok bebekde oluyor sonrada geciyor korkma.icini temiz tutttt.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

valla çıkardı gösterdi:) erkek zaten kesin biliyoruz ama rüyalarıma bile böyle giriyor:) bu çocuk çok oynamaya baslayınca kesın kafa yerım ben:)

Günaydın kızlar. Ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. Bir hafta içinde inşallah doktora gitcem bakalım herşey yolunda mıymış...

Canım öyleyse benim beğendiğim karyola mı %50 indirimde? Hani pembeli olan kızlar için yani. O zaman çok iyiymiş canım söylediğin gibiyse.[/QUOTE]

yok canım kızlar için olan büyük karyola var, bebek karyolası değil de genç kız için olan karyola....
indirimde olan bu....
Çilek Odası

kızlar ayrıca çilek in polar battaniyeside var içinde.. üstünde gördüğünüz o ayılar falan varya. hepsi yapıstırma ılerıde çıkarma sansınız da var

canım sen gidip baktın mı çileğe.. ebnim gitme fırsatım olmadı.... sence kalitelimiydi eğer baktıysan battaniye, çarşaf falan....

çilek te sevimli büyüyebilen bebek kartolası 900 tl den 796 tl inmiş yazıyor...bu tek karyola fiyatıysa bence çok pahalı..

canım sen gidip baktın mı çileğe.. ebnim gitme fırsatım olmadı.... sence kalitelimiydi eğer baktıysan battaniye, çarşaf falan....

ben baktım canım. mobilyası çok kaliteliydi. yada bana öyle geldi. çok fazla anlamam ama guzel geldı. battanıye çarsaf falan orta karar. kesınlıkle kötü değil ama daha iyilerini gördüm.

valla çıkardı gösterdi:) erkek zaten kesin biliyoruz ama rüyalarıma bile böyle giriyor:) bu çocuk çok oynamaya baslayınca kesın kafa yerım ben:)

masallah nazar degmesin oglusunun baklasina cikaripda gostermis babasinaaaa:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 yok canim yaaaa harika bir duyygu ellini karnindan alamiyorsunnn kafayi yemezsinde mutlulukdan cildirabilirsinnnnnnn-tatlicadiarzu-delikafaduldendelikafadulden:roflol:kafamçokkarıştı

çilek te sevimli büyüyebilen bebek kartolası 900 tl den 796 tl inmiş yazıyor...bu tek karyola fiyatıysa bence çok pahalı..

sadece karyola fiyatı değil, iki tane yatağı, yorganı, uyku seti, battaniyesi dahil fiyat...

Canım öyleyse benim beğendiğim karyola mı %50 indirimde? Hani pembeli olan kızlar için yani. O zaman çok iyiymiş canım söylediğin gibiyse.

yok canım kızlar için olan büyük karyola var, bebek karyolası değil de genç kız için olan karyola....
indirimde olan bu....
Çilek Odası[/QUOTE]

Anladım canım. Sağol bakalım bizimkiler ne zaman indirime girecek ? Ve takım olarak mı indirime giriyor yoksa tek tek mi acaba? Neyse bekleyelim bakalım biraz daha biz önümüzdeki haftasonu bakacağız , fikir edineceğiz.

kızlar sabah okulun önündne geçiyorum çok duygulandım hepsi o kadar tatlılardı ki bu gündne kutluyormuş bazı okullar 23. nisanı erkekler papyonlı kızlar elbiseli ponponlu ama o kadar duygulandım ki anlatmam. oğluşumu hayal etim gözlerim doldu minicikler ama o kadar şeker olmuşlar ki heyecandan hallerini görseniz kızların saçları yapılı erkeklerin saçalrı joleli ayy süperlerdi

Yaw kızlar şimdi patronla konuştum özel sektör ya yarın çalışmayacağım ama cumaretsi çalışacağım mantığa bak ya ... Zaten iş güç yok , saçmalık işte neyse şu 32 hafta bir gelsin ... Bu arada ıstanbulda ve ızmirde olan hanımlar ıkeaya baktınız mı hiç orada mobilyalar nasıl , aksesuarlar falan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…