bugünkü doktor üçlü test isteyebilir, 16. haftam oldu bugün. üçlü testini 16-17. haftada yaptıran var mı?
Evet canım 20. hafta bitince yapılıyor diye duymuştum ben o nedenle de 20. haftamın bitmesini bekledim.
Hoşgeldin Bircancım. Çok geçmiş olsun. Hadi sen atlattın bugün akşama da ben gidiyorum.
Canım çok güzel bende baktım az önce diğer takıma( hani pembeli olana) . Belki bende onu alırıım bilmiyorum önce bir fiyat araştırması yapmam lazım. Ama sen 790'ın içine tüm onların dahil olduğuna emin misin ben sadece büyüyen karyola 790 TL diye biliyorum. Yanlışın olmasın?
Canım geçmiş olsun. Ama benim doktorum günde bir bardak apaçık çay içmeme bile müsaade etmiyor maalesef. Benimde canım öylesine çok çay istiyor ki anlatamam ama sıkıyorum kendimi eşimle konuştum bunu her ay bir bardak içmeye hakkım var sadece:)))
Canım indirime girince bebek takımları bana da bilgi verir misin? Nerden bilgi alıyorsun bu konuda?
Canım çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun. İnşallah doktorunun da dediği gibi geçici bir durumdur, allah korusun bebişlerini sağlıkla sana bağışlasın inşallah. İçini ferah tut, biz de elbette dua ederiz..
Canım benimde 16+3 de yapıldı üçlü testim ...Test sonuçlarını yarın alacağım ..
Canım çok güzel bende baktım az önce diğer takıma( hani pembeli olana) . Belki bende onu alırıım bilmiyorum önce bir fiyat araştırması yapmam lazım. Ama sen 790'ın içine tüm onların dahil olduğuna emin misin ben sadece büyüyen karyola 790 TL diye biliyorum. Yanlışın olmasın?
gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil:CüvCüv:
meryemcimcok komiksin kiz demek babasina yigidin malio meydanda olur dedi disari cikip gostertti:roflol::roflol:
pembemavicimbutun dualarimiz seninle canim bircok bebekde oluyor sonrada geciyor korkma.icini temiz tutttt.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dualarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. ne zor şeymiş gebelik.
şimdi çıkıyorum. gelişmelerden haberdar ederim... görüşürüz.
evet canım hepsi dahil, bizzat telefonla konuştum... internet sayfasına bak, her hafta yeni bir ürünün ilanı veriliyor. bu hafta kızlar için karyola indirim de... canım çilekte bebek odasına gir , orada kataloğu tıkla alt kısmında bebek karyolasının içindekileri yazıyor... zaten arayıp sordum, dikmen bayisine , hepsi dahil dedi... bikeç kez de doğrulattım. bene çok uygun geldi bu fiyat. çünkü tek bebek yatağına 100 ytl diyolar en ucuz, burada iki yatak var... 200 ytl diyelim... uyku setinin sadece fiyatı 150 ytl falan... onları düşersek büyüyebilen karyola 450 ytl ye geliyor, fiyatı gayet iyi o da. ama ben sitelere yine de bakacam, sonra beğenmezsen sitelerdeki çilekten siparişi veririrm... sana da bilgi veririrm canım....
kızlar ayrıca çilek in polar battaniyeside var içinde.. üstünde gördüğünüz o ayılar falan varya. hepsi yapıstırma ılerıde çıkarma sansınız da var
canım sen gidip baktın mı çileğe.. ebnim gitme fırsatım olmadı.... sence kalitelimiydi eğer baktıysan battaniye, çarşaf falan....
valla çıkardı gösterdi:) erkek zaten kesin biliyoruz ama rüyalarıma bile böyle giriyor:) bu çocuk çok oynamaya baslayınca kesın kafa yerım ben:)
çilek te sevimli büyüyebilen bebek kartolası 900 tl den 796 tl inmiş yazıyor...bu tek karyola fiyatıysa bence çok pahalı..
Canım öyleyse benim beğendiğim karyola mı %50 indirimde? Hani pembeli olan kızlar için yani. O zaman çok iyiymiş canım söylediğin gibiyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?