selam kızlaaar ya giremiyorum çok fazla o yüzden kaçırmış olabilirim bu aşı nezamana kadar yapılması lazııım.ben 20+4oldum geç kaldımmı acaba?
yok canım kızlar için olan büyük karyola var, bebek karyolası değil de genç kız için olan karyola....
indirimde olan bu....
Çilek Odası
tam haftandasın git hemen yaptır
kızlar bebek masajını anlatıyor.. bir bakın
bebek masajı nasıl yapılır resimlerle bebek masajı masaj yaparken hangi yağ kullanılmalıdır losyon
Yaw kızlar şimdi patronla konuştum özel sektör ya yarın çalışmayacağım ama cumaretsi çalışacağım mantığa bak ya ... Zaten iş güç yok , saçmalık işte neyse şu 32 hafta bir gelsin ... Bu arada İstanbulda ve İzmirde olan hanımlar İkeaya baktınız mı hiç orada mobilyalar nasıl , aksesuarlar falan ...
çok guzelmıs canım. bende boyle bu tarz ıstıyorum yanı çok bebek işiş değil. dogacak olan neyse artıkkizlar isde oglusumun odasi ben aldim gamyoncuiremsu
kizlar isde oglusumun odasi ben aldim gamyoncuiremsu
mantığa bak ya... sinir oldum...23 nisanı telafi mi edecekmiş.. özel sektör zordur canım... abimin eşinden biliyorum...
bu arada ikeanın online ürün kataloğuna baktım ben, ama birşey beğenemedim... gidip görmek lazım... bebek karyolaları öyle çok ucuz değildi. ben bir de büyüyebilene taktığım için, sadece o tip ürünlere odaklanmış durumdayım. ikeanın sayfasında online katalog var, oradan bakabilirsin canım....
bi bu oda takımının farklı bir rengi için konuştuk 1330 fiyat verdiler.takım 3 parçadan oluşuyor.Döşek uyku seti cibinlik içinde...2 yılda garantisi varmış..Takımı yakından gördüm sağlamlık olarakta çok iyi..Benim oda takımında en çok korktuğum çocuklar çekmeceleri çekip kendilerine merdiven yaparak tırmanmayı çok seviyorlar...Dalgınlığıma gelir öyle birşey yaparsa diye aklım çıkıyor..Çünkü arkadaşımın 1,5 yaşındaki kızı 2 dakika içinde çekmeceleri çekip kendine merdiven yapmış çekmeceli dolabın üzerindede 55 ekran tv var.anneside mutfaktaymış daha sonra bir ses çıkmış hemen koşup yanına gelmiş..televizyon yerde çekmeceli dolaplık yerde ufaklıkta köşeye sıkışmış bir halde Ama Allahtan kızı melekler korumuşta burnu bile kanamadan kurtulmuş..Ama 2side çok korkmuşalrdı..ufaklık 1 hafta gece sıçrayıp durmuş uykuda ağlamış anne düştü korktum diye...Ya işte bu örnekleri gördükçe çocuğun kolay deviremiceği ağırlıkta olup olmadığına dikkat ediyorum..Bu takım öyle çocuğu bırak ben bile kolay kolay devirememm.Kızlar oda seçerken bunlara dikkat edinn.
Aman ben alıştım boşver sinir olacak bir şey yok :))
Bu arada ben İkeanın mobilyalarını beğenmem pek , ben daha çok ünite tarzı şeyleri beğeniyorum yani raf , tek konsol gibi internette pek bişey yok gibi ama mağazada daha fazla çeşit olabiliyor .. hani oda alınır , oradan da bişeyler eklenebilir diye dedim.
Bir de şey soracaktım , bir kaç gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi sanıyordum , ama dün ve bugün hiç tık yok acaba bu tarihlerde normal mi , arada mı hissediliyor ??
çok guzelmıs canım. bende boyle bu tarz ıstıyorum yanı çok bebek işiş değil. dogacak olan neyse artık
gamyoncuiremsuCanım oğluşun güle güle kullansın , çok hoş bir takım ...
ahhhhhhhhhhhhh canim ne sen sor ne ben soleyim simdi siz yaziyorsunuz ben ne kadar ucuz diyorum ben bu takimi 2000euroya aldim tr prasi herhalde 2.5-3 milyar arasimi oluyor ole birsey. ama bebisim ic in herseye degergamyoncuiremsu:CüvCüv:bayıldım, ben de çok şık... bu arada yırtdışında bunların tam takım fiyatı nedir acaba.
oğluşun güle güle büyüsün odasında annesi çok güzelmiiiişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?