evet evet kesinlikle raf bende düşünüyorum, basit ve sade bişey... valla gitmek lazım aslında ikeaya.. ben de böyle süs eşyalarını seviyorum, bir de ince yolluklarını falan... onlar da hoş oluyo. ama ben türkiyedekine hiç gitmedim. belçikada bakmıştım geçen yıl... 1 gün hatta iki gün ayırmak lazım oraya...
çok normal canım birden güçlenip yine başlar oynaşmaya tatlı ye ve sırt üstü uzan daha 22 haftaya kadar düzenli hissemezmişiz
Yaw kızlar şimdi patronla konuştum özel sektör ya yarın çalışmayacağım ama cumaretsi çalışacağım mantığa bak ya ... Zaten iş güç yok , saçmalık işte neyse şu 32 hafta bir gelsin ... Bu arada İstanbulda ve İzmirde olan hanımlar İkeaya baktınız mı hiç orada mobilyalar nasıl , aksesuarlar falan ...
önümüzdeki hafta sonu bizde bakacağız canım, o zaman mesajlaşırız buradan. ben siteleri dolaşacam, bu hafta sonu yine mersine gidiyoruz da.... sanırım sadece karyolalar indirime giriyor.....
kizlar isde oglusumun odasi ben aldim gamyoncuiremsu
Ben İstabulda kine gittim yarım günüm vardı yetmedi , o zaman mutfak için aksesuarlar bakmıştım .. Ama tam bir gün ayırmak daha güzel olurdu , Ben beyaz bir takım düşünüyorum ,ama kulpları mavi olacak ve odanın duvarına bir şeyler yapmak istiyorum , bundan bir kaç hafta önce oda bile yapmayı düşünmüyordum ama şimdi çok radikal kararlar alırken gördüm kendimi :)) Olmaz sa koçtaştan raflar alır onlardan bir şeyler yapablirim kendim , 32. haftamda ayrıldığım zmaan böyle şeylerel uğraşıcam , şekerler süsler falan ...Karşı komşumda bebek sepeti varmış , ona bakıcam uygun olursa satenlerle tüllerle süsletirim kayınvalideme...Allah sağlık versin de :)
Biraz önce az bir kımıltı hissettim canım , erken ya heralde nadir hissedicem ...
Ne kadar saçma yaa hani iş yoğunluğun fazla olsa anlayacağım ama... Benimki de özel sektör ve bizim idari kadro yaklaşık 60 kişi falan bu gibi tatillerde daima izinlidir. Demek ki her yer aynı değilmiş. Allah kolaylık versin canım.
Tamam canım burdan bilgi veririz ona göre birbirimize hatta fotoğraf makinesi götürüp çekmek lazım burdan paylaşmak için ama çok mu abes olur? Dükkan sahipleri güler mi acaba:))
Canım benim çok güzelmiş...İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
ben fotoğrafını çekerim annemlere gösterecem, kaynanam merak ediyo falan diye...
kızlar sabah okulun önündne geçiyorum çok duygulandım hepsi o kadar tatlılardı ki bu gündne kutluyormuş bazı okullar 23. nisanı erkekler papyonlı kızlar elbiseli ponponlu ama o kadar duygulandım ki anlatmam. oğluşumu hayal etim gözlerim doldu minicikler ama o kadar şeker olmuşlar ki heyecandan hallerini görseniz kızların saçları yapılı erkeklerin saçalrı joleli ayy süperlerdi
kizlar isde oglusumun odasi ben aldim gamyoncuiremsu
selam kızlar...yaa ben bugün çok mutsuzum aslında nedeni yok..hava kapalı aceba ondanmı..annemde bile duramadım eve zor attım kendimi nefes alırken bile zorlanıyorum..Allah hayra çıkarsın kötü düşünmek istemiyorum..çalışan annelee kolay gelsin..ama inanın yerinizde olmayı çok isterdim keşke yine çalışabilsem..hastanedeyken ne güzeldi ya vakit nasıl geçiyor anlamıyordum hergün başka insanlarla dialog şimdi evde balıklardan başka canlı yok ya...çok sıkıldım beeennn...senağlama
Tamam canım bize de yollarsın eğer bende çekersem size yollarım.
Ayyyyy yerim ben onların hepsini. İnş. Allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin tatlım :Saruboceq:
Çok güzelmiş canım. Güle güle kullansın oğluşun.
Didemcim kıyamam sana. Valla bende bazen işyerinde keşke evde olsam diyorum. Arada böyle sıkıntılar banada basıyor. Kafanı dağıtmaya çalış cnm bnm. Çık birazcık yürü iyi gelir
valla ne bilim canım ya hava çok kapalı ve soğuk..ama içim sanki patlayacak gibi..birde artık erkenden kalkıyorum vakit geçmiyor..bu gece çok geç yatayimde belki yarın sabah uyurum..
aç karnına pekmezi denedin mi peki.... benimki acayip hareketli 17+5 günlüğüm şimdi. sen ne kadarlık oldun....
selam kızlar...yaa ben bugün çok mutsuzum aslında nedeni yok..hava kapalı aceba ondanmı..annemde bile duramadım eve zor attım kendimi nefes alırken bile zorlanıyorum..Allah hayra çıkarsın kötü düşünmek istemiyorum..çalışan annelee kolay gelsin..ama inanın yerinizde olmayı çok isterdim keşke yine çalışabilsem..hastanedeyken ne güzeldi ya vakit nasıl geçiyor anlamıyordum hergün başka insanlarla dialog şimdi evde balıklardan başka canlı yok ya...çok sıkıldım beeennn...senağlama
Ne kadar saçma yaa hani iş yoğunluğun fazla olsa anlayacağım ama... Benimki de özel sektör ve bizim idari kadro yaklaşık 60 kişi falan bu gibi tatillerde daima izinlidir. Demek ki her yer aynı değilmiş. Allah kolaylık versin canım.
Tamam canım burdan bilgi veririz ona göre birbirimize hatta fotoğraf makinesi götürüp çekmek lazım burdan paylaşmak için ama çok mu abes olur? Dükkan sahipleri güler mi acaba:))
Canım benim çok güzelmiş...İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
Ayyyyy yerim ben onların hepsini. İnş. Allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin tatlım :Saruboceq:
Çok güzelmiş canım. Güle güle kullansın oğluşun.
Didemcim kıyamam sana. Valla bende bazen işyerinde keşke evde olsam diyorum. Arada böyle sıkıntılar banada basıyor. Kafanı dağıtmaya çalış cnm bnm. Çık birazcık yürü iyi gelir
didem canım evine ne zaman geçiceksin baban gelmedi mi canım hemde hava kapalı valla ondandır canım sıkıntı
kızlar bunaldıkca acın muzık oynayın:) ben su ara böyle sirtakiye aşeriyorum gibi bişey:) hiç anlamam yapamam ama olsun en azından dınlıyıp yapabılmeyı hayal edıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?