2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar buda oglusumun tasina bilir yatagi 4 tarzda kullanilabiliyor cok amacli yaniiiiiigamyoncuiremsu:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş ben çok beğendim güle güle kullansın inşallahhh çok kullanışlı ama sen yurt dışındasın ve ordan tabi biz burda bulamayız :))

selam Eylül ayının güzel anneleri, tatlı bebeişleri
baya oldu görüşmeyeli, özledim valla
bilgisayarıma tuva atı ( trojen ) bulaşmış, zar zor temizledik
Kızımın odasını aldık IKEA dan onuu getir, kur derken zaman geçti gitti
şimdi geçmişe baktım biraz, herkes iyi sanırım
pembeciğimin nesi var onu anlayamadım bulamadım da? inşallah önemli bişey değildir

5848BL canım seninde aldığın oda çok güzelmiş, sağlıcakla büyüsün oğluşun

Moziş sanırım sen 3 boyutlu dooplere girdin, herşey yolundadır inşallah

kızımın adını SARE MERYEM koyduki hayırlı olur inşallah

ee daha ne var ne yok ?

çok güzelmiş ben çok beğendim güle güle kullansın inşallahhh çok kullanışlı ama sen yurt dışındasın ve ordan tabi biz burda bulamayız :))
bulabilirsiniz aslindaa canimmmmmmm sagolun buda ucuzlamisdi ben ole aldim:CüvCüv:

güselmil cnaım güle güle kullan
saolun teyzesigamyoncuiremsu
çok güzlmiş yaaa. güle güle kullan..
sagolllllllll canim.
Valla harikaymış canım ama buralardan bulamayız sanırım. Güle güle uyusun içinde minik kuzun inş.

bulursunuz canim cilekde vardir aslinda.

merhaba hanımlaaarrr :)
Biraz önce doktordan geldim. Daha önceden bebeğimin plasentası için biraz aşağıda demişlerdi ama düzelmiş çok şükür çok rahatladım kaydirigubbakcemile3

merhaba yume
ohh ne güzel düzelmesine sevindim canım
gördün dimi kuzucuğunu
ayy ben çok özledim yaaa

Selam cnm hoşgeldin. Sare Meryem demiştim bende. Bunun için çok sevindim. Hayırlı olsun ismi, adıyla yaşasın inşallah. Renkli dplere girmedim cnm sanırım resimden bahsediyorsun. O 4 boyutlu bir foto sadece.

merhaba hanımlaaarrr :)
Biraz önce doktordan geldim. Daha önceden bebeğimin plasentası için biraz aşağıda demişlerdi ama düzelmiş çok şükür çok rahatladım kaydirigubbakcemile3

Hadi geçmiş olsun Sehercim a.s.

sağol canım, Allah razı olsun, hepimizinki inşallah
evet resimde görünce prensesinin resmini koydun sandım

merhaba yume
ohh ne güzel düzelmesine sevindim canım
gördün dimi kuzucuğunu
ayy ben çok özledim yaaa

Teşekkür ederim canım... Ama oğluşumu göremedim. Devlet hastanesine gittim, bırak oğlumu göstermeyi, iki kelime laf ettiler diye sevindim Ayın 28'inde özelde ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah o zaman görürüm oğlumu:CüvCüv:

sağol canım. inşallah hepimizin bebeği çok sağlıklı olur... :Saruboceq:

yume devlet hastanesine sırf bu yüzden gitmek istemiyorum
ultrasondan bakmıyolar, çok nadir baksalar bile sana bişey göstermedikleri gibi cevapda vermiyolar
paranla iş gördürebiliyorsun anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…