kizlar buda oglusumun tasina bilir yatagi 4 tarzda kullanilabiliyor cok amacli yaniiiiiigamyoncuiremsu:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
kizlar buda oglusumun tasina bilir yatagi 4 tarzda kullanilabiliyor cok amacli yaniiiiiigamyoncuiremsu:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yemeğe gidiyorum yiyen arkadaşlara afiyet olsun bebeklere yarasın
benide götür bende acıktımcokacimcoook
bulabilirsiniz aslindaa canimmmmmmm sagolun buda ucuzlamisdi ben ole aldim:CüvCüv:çok güzelmiş ben çok beğendim güle güle kullansın inşallahhh çok kullanışlı ama sen yurt dışındasın ve ordan tabi biz burda bulamayız :))
saolun teyzesigamyoncuiremsugüselmil cnaım güle güle kullan
sagolllllllll canim.çok güzlmiş yaaa. güle güle kullan..
Valla harikaymış canım ama buralardan bulamayız sanırım. Güle güle uyusun içinde minik kuzun inş.
selam Eylül ayının güzel anneleri, tatlı bebeişleri
baya oldu görüşmeyeli, özledim valla
bilgisayarıma tuva atı ( trojen ) bulaşmış, zar zor temizledik
Kızımın odasını aldık IKEA dan onuu getir, kur derken zaman geçti gitti
şimdi geçmişe baktım biraz, herkes iyi sanırım
pembeciğimin nesi var onu anlayamadım bulamadım da? inşallah önemli bişey değildir
5848BL canım seninde aldığın oda çok güzelmiş, sağlıcakla büyüsün oğluşun
Moziş sanırım sen 3 boyutlu dooplere girdin, herşey yolundadır inşallah
kızımın adını SARE MERYEM koyduki hayırlı olur inşallah
ee daha ne var ne yok ?
merhaba hanımlaaarrr :)
Biraz önce doktordan geldim. Daha önceden bebeğimin plasentası için biraz aşağıda demişlerdi ama düzelmişçok şükür çok rahatladım kaydirigubbakcemile3
merhaba yume
ohh ne güzel düzelmesine sevindim canım
gördün dimi kuzucuğunu
ayy ben çok özledim yaaa
Selam cnm hoşgeldin. Sare Meryem demiştim bende. Bunun için çok sevindim. Hayırlı olsun ismi, adıyla yaşasın inşallah. Renkli dplere girmedim cnm sanırım resimden bahsediyorsun. O 4 boyutlu bir foto sadece.
Hadi geçmiş olsun Sehercim a.s.
sağol canım, Allah razı olsun, hepimizinki inşallah
evet resimde görünce prensesinin resmini koydun sandım
merhaba hanımlaaarrr :)
Biraz önce doktordan geldim. Daha önceden bebeğimin plasentası için biraz aşağıda demişlerdi ama düzelmişçok şükür çok rahatladım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?