2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım çok sevindim şükürler olsun:Saruboceq:

teşekkür ederim canım benim. içim öyle rahatladı ki... gerçi plasentanın etrafında bir şeyler var renkli dopler olsa görebilirdik ama önemli bir şey değil dedi... Yine insanın içine kurt düşürüyorlar...

yume devlet hastanesine sırf bu yüzden gitmek istemiyorum
ultrasondan bakmıyolar, çok nadir baksalar bile sana bişey göstermedikleri gibi cevapda vermiyolar
paranla iş gördürebiliyorsun anca

O yüzden ben de hem devlet hastanesine, hem de özele birlikte gidiyorum... Takiplerimi ikisnden birden devam ettiriyorum. Devlet hastanesine her gittiğimizde ultrason ile bakıyorlar ama çekiyorlar monitörü kendi önlerine, bir şey sorsan bile kabahat oluyor... Hem de bir afra tafra sanki dünyada tek doktor onlar kaldı, biz onlara muhtacız başka hiçkimse yokmuş gibi davranıyorlar....klava:

slm kızlar4 nasılsınız görüşmöeyeli uzun zamandır yokum.. yeni şeyler varmı geçmiş çok var okuyamadım.. bebişler iyidir inş..

eşimde devlette yapalım tetkikleri diyo ama ben istemiyorum
afralarını çekemem, ikinciside bi defa orda tahlil yaptırmıştım kan aldılar ama nasıl bir iğne kullandılarsa koca bir delik, abartısız, delik kapanmak bilmedi valla
şişmi soktulat naptılar anlamadım, kullandıkları iğne v.s ler çok ilkel geldi bana
benim canım çok tatlı, gitmem birdaha, Allahım düşürmesin,
tamamıyla haklısın canm

canım bend eözele gidiyorum fatih hastanesine , her gidişin ayrı para tabi emekli sandığı olmasına rağmen... ben de kızılay da özkaya tıp merkesine gittim dün, testlerimden birine ekstra para vermem gerekiyordu çünkü, ben de orada yaptırdım ücretsiz... kadın doğum uzmanıyla da görüştüm, fatih hastanesine gittiğimi ama doktorum ultrasonda bebeğin cinsiyetini göremediğini söyledim onlarda bana bu pazartesiye ultrason için gün verdiler... hiçbir ücrette vermiyorum.... tıp merkezi de çok temiz valla... artık bebeğimi görmek istedikçe durup bir ay beklemicem, ultrasona gün alıp gidecem buraya...

kedinihal hoşgeldin canım
bende uzun oldu girmeyeli, kısa bi özet yapmak isterdim ama bende pek blmiyom :)))
sen nasılsın iyiymisin?

ayy karnım çok ağırıyor, gece üstümü açtım galiba, oda da hafif serindi
kesin üşüttüm, ağrı kesici içsem mi?

kızlar bu herkesin mesaj yazdığında altta beliren hamilelik çizelgesini nasıl oluşturmam gerekiyor.

Bence sıcak sıcak giyin battaniyeye sarın otur biraz canım. Ağrı kesici içme dayanmaya çalış birazcık.

içme canım sabret biraz mecbur kalınca icersin...

ohh be kızlar çok şükür biraz daha iyiyim..sıkıntıdan düğün cdmi izledim..biraz daha iyiyim..yaa bende galiba üşütmüşüm sanki yumurtalıklarım ağrıyor..

sırtıma kadar vuruyor ama yaaa, kasıklarımda ağırıyor
soğuk girdi içime çok fenaım valla
kalın kalın giyindim bide sıcak bişey içeyim, geçmesse ağrı kesici aliim mi?
acayip sancı yapıyo

Sabah bi açtım sonra bakamadım siteye ilerlemişsiniz maşşallah.

Ben gebeligin ilk haftalarında sormuştum çay,kahve,manikür, pedikur diye serbest demişti..

:roflol: :roflol: süper bi rüya :roflol: :roflol: :roflol: Bayıldım yaa

Canım dualarımız seninle, içini ferah tut, kızların güçlü senin bi şey olmaz onlara. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ahhh aaahhh canım dışı seni içi beni yakar derler yaa. Bizim çocuklar 1 aydır prova yapmaktan telef oldu bizde ders yapamamaktan

İkeada bir iki model var ben beyaz bi takım beğendim, mothercare deki beyaz takıma benziyor ama hepsi farklı yerlerde durduğu için bakmanız lazım.Kalitesinden emin değilim fakat eltim 2 çocuğun da yatak odası takımını ordan aldı memnun fakat olay bebek odası olunca düşündürüyor beni.

kizlar isde oglusumun odasi ben aldim gamyoncuiremsu
Canım hayırlı olsun.Ben travel system puset hariç birşey alamadım.Elim gitmiyoo hala. puseti de babamız aldı super kampanya vardı diye.

Kızlar Mother& Baby dergisi eski sayıları toplu paket yapmış satıyo okuması çok keyifli. Bilgilerinize

kizlar buda oglusumun tasina bilir yatagi 4 tarzda kullanilabiliyor cok amacli yaniiiiiigamyoncuiremsu:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
Canım hayırlı olsun bayıldım buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…