hadii yaaa ama renkli çekmiş doktor amcanız
ne güzel, maşallah nazar değmesin kızına a.s.
tatlım çok sevindim şükürler olsun:Saruboceq:
yume devlet hastanesine sırf bu yüzden gitmek istemiyorum
ultrasondan bakmıyolar, çok nadir baksalar bile sana bişey göstermedikleri gibi cevapda vermiyolar
paranla iş gördürebiliyorsun anca
mozişş canım o ne tatlı bişi öyle maşşallah..
mozişş canım o ne tatlı bişi öyle maşşallah..
O yüzden ben de hem devlet hastanesine, hem de özele birlikte gidiyorum... Takiplerimi ikisnden birden devam ettiriyorum. Devlet hastanesine her gittiğimizde ultrason ile bakıyorlar ama çekiyorlar monitörü kendi önlerine, bir şey sorsan bile kabahat oluyor... Hem de bir afra tafra sanki dünyada tek doktor onlar kaldı, biz onlara muhtacız başka hiçkimse yokmuş gibi davranıyorlar....klava:
teşekkür ederim canım benim. içim öyle rahatladı ki... gerçi plasentanın etrafında bir şeyler var renkli dopler olsa görebilirdik ama önemli bir şey değil dedi... Yine insanın içine kurt düşürüyorlar...
O yüzden ben de hem devlet hastanesine, hem de özele birlikte gidiyorum... Takiplerimi ikisnden birden devam ettiriyorum. Devlet hastanesine her gittiğimizde ultrason ile bakıyorlar ama çekiyorlar monitörü kendi önlerine, bir şey sorsan bile kabahat oluyor... Hem de bir afra tafra sanki dünyada tek doktor onlar kaldı, biz onlara muhtacız başka hiçkimse yokmuş gibi davranıyorlar....klava:
kedinihal hoşgeldin canım
bende uzun oldu girmeyeli, kısa bi özet yapmak isterdim ama bende pek blmiyom :)))
sen nasılsın iyiymisin?
ayy karnım çok ağırıyor, gece üstümü açtım galiba, oda da hafif serindi
kesin üşüttüm, ağrı kesici içsem mi?
kedinihal hoşgeldin canım
bende uzun oldu girmeyeli, kısa bi özet yapmak isterdim ama bende pek blmiyom :)))
sen nasılsın iyiymisin?
ayy karnım çok ağırıyor, gece üstümü açtım galiba, oda da hafif serindi
kesin üşüttüm, ağrı kesici içsem mi?
sırtıma kadar vuruyor ama yaaa, kasıklarımda ağırıyor
soğuk girdi içime çok fenaım valla
kalın kalın giyindim bide sıcak bişey içeyim, geçmesse ağrı kesici aliim mi?
acayip sancı yapıyo
kızlar bu herkesin mesaj yazdığında altta beliren hamilelik çizelgesini nasıl oluşturmam gerekiyor.
kızlar bu herkesin mesaj yazdığında altta beliren hamilelik çizelgesini nasıl oluşturmam gerekiyor.
Ben gebeligin ilk haftalarında sormuştum çay,kahve,manikür, pedikur diye serbest demişti..günaydın kızlar nasılsınız ?...Benim şu sıralar bel ağrım ve ara ara karnım çok ağrıyor...Birde bişey sorucam ben çalıştığım için çayı çok içiyorum acaba bana ne gibi zararları var..Doktorda bişey demedi bana...
:roflol: :roflol: süper bi rüya :roflol: :roflol: :roflol: Bayıldım yaakızlar çok komik bir rüya gördüm:) artık oğlumun hareketlerını daha çok hıssedıyorum ya kafayı yıycem sanırım:)
rüyamda sagıma dönüyordum. oglum dısarı cıkacak gibi hareket edıyordu dokunmaya gerek yok gozle belli zaten:) eşime bak diyorum oda bakıyor kollarını ellerını her yerını karnıma bastırıp gösteriyor. sonra pipisini karnımdanda dısarı cıkarıp babasına gosterıyordu:):)
kızlar günaydın. benden haberler çok iç açıcı değil. dün şehirlerarası uçuş için müsat miyim diye kontrol zamanımdan önce dra gittim. bebeklerimen birinin kafatasında kistler görüldü. muhtemelen ilerleyen haftalarda geçecektir dedi ama takip etmeliyiz dedi. bugn başka bir doktora daha gideceğim. sizden tek ricam ne olur du a edin ne olur bizim için.
kızlar sabah okulun önündne geçiyorum çok duygulandım hepsi o kadar tatlılardı ki bu gündne kutluyormuş bazı okullar 23. nisanı erkekler papyonlı kızlar elbiseli ponponlu ama o kadar duygulandım ki anlatmam. oğluşumu hayal etim gözlerim doldu minicikler ama o kadar şeker olmuşlar ki heyecandan hallerini görseniz kızların saçları yapılı erkeklerin saçalrı joleli ayy süperlerdi
İkeada bir iki model var ben beyaz bi takım beğendim, mothercare deki beyaz takıma benziyor ama hepsi farklı yerlerde durduğu için bakmanız lazım.Kalitesinden emin değilim fakat eltim 2 çocuğun da yatak odası takımını ordan aldı memnun fakat olay bebek odası olunca düşündürüyor beni.Yaw kızlar şimdi patronla konuştum özel sektör ya yarın çalışmayacağım ama cumaretsi çalışacağım mantığa bak ya ... Zaten iş güç yok , saçmalık işte neyse şu 32 hafta bir gelsin ... Bu arada İstanbulda ve İzmirde olan hanımlar İkeaya baktınız mı hiç orada mobilyalar nasıl , aksesuarlar falan ...
Canım hayırlı olsun.Ben travel system puset hariç birşey alamadım.Elim gitmiyoo hala. puseti de babamız aldı super kampanya vardı diye.kizlar isde oglusumun odasi ben aldim gamyoncuiremsu
Kızlar Mother& Baby dergisi eski sayıları toplu paket yapmış satıyo okuması çok keyifli. Bilgilerinizecanım bizde senin gibi olmak istiyoruz bebek bakımı gelişimi ile ilgili kitap alıp okuyabilirsin hem sıkılmazsın hemde işine yaracak şeyler öğrenirsin ben yarını iple çekiyorum nasıl mutlu çocuk yetiştirilir diye bir kitap var elimde salim kafayla okumak istiyorum o yüzden yarın onu okuyacağım evde olsam hiç sıkılmazdım
Canım hayırlı olsun bayıldım buna.kizlar buda oglusumun tasina bilir yatagi 4 tarzda kullanilabiliyor cok amacli yaniiiiiigamyoncuiremsu:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?