Merhaba kızlar,
ben 17+4 haftalığım dün bir oğlum olacağını öğrendim, güzel bir duygu uzun boylu bir oğlan dedi doktor ama tansiyonum çok yüksek çıktı acilen düşürmemiz lazım dedi doktor ve iilaç verdi. Acaba benim gibi tansiyonu yüksek çıkan oldumu? Ve ne yapmak lazım doktorun verdiği ilacı kullanmaktan başka çok canımı sıktı bu durum yaasenağlama
canım hayırlı olsun öncelikle ve gecmiş olsun gecer umarım:teselli:
offf hava yağışlı benim içim daraldı , vallahi doğru düzgün güneşli havaya hasret kaldık
canım bend eözele gidiyorum fatih hastanesine , her gidişin ayrı para tabi emekli sandığı olmasına rağmen... ben de kızılay da özkaya tıp merkesine gittim dün, testlerimden birine ekstra para vermem gerekiyordu çünkü, ben de orada yaptırdım ücretsiz... kadın doğum uzmanıyla da görüştüm, fatih hastanesine gittiğimi ama doktorum ultrasonda bebeğin cinsiyetini göremediğini söyledim onlarda bana bu pazartesiye ultrason için gün verdiler... hiçbir ücrette vermiyorum.... tıp merkezi de çok temiz valla... artık bebeğimi görmek istedikçe durup bir ay beklemicem, ultrasona gün alıp gidecem buraya...
ayyyy burda süper havaa güneşş yakıyo resmen vee ben yazlıklarımı cıkardım:)
ayyyy burda süper havaa güneşş yakıyo resmen vee ben yazlıklarımı cıkardım:)
Sabah bi açtım sonra bakamadım siteye ilerlemişsiniz maşşallah.
Ben gebeligin ilk haftalarında sormuştum çay,kahve,manikür, pedikur diye serbest demişti..
:roflol: :roflol: süper bi rüya :roflol: :roflol: :roflol: Bayıldım yaa
Canım dualarımız seninle, içini ferah tut, kızların güçlü senin bi şey olmaz onlara. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ahhh aaahhh canım dışı seni içi beni yakar derler yaa. Bizim çocuklar 1 aydır prova yapmaktan telef oldu bizde ders yapamamaktan
İkeada bir iki model var ben beyaz bi takım beğendim, mothercare deki beyaz takıma benziyor ama hepsi farklı yerlerde durduğu için bakmanız lazım.Kalitesinden emin değilim fakat eltim 2 çocuğun da yatak odası takımını ordan aldı memnun fakat olay bebek odası olunca düşündürüyor beni.
Canım hayırlı olsun.Ben travel system puset hariç birşey alamadım.Elim gitmiyoo hala. puseti de babamız aldı super kampanya vardı diye.
Kızlar Mother& Baby dergisi eski sayıları toplu paket yapmış satıyo okuması çok keyifli. Bilgilerinize
Canım hayırlı olsun bayıldım buna.
kızlar 3 lu testım cıktı. düşük risk yazıyor sorun yoktur diye düşünüyorum
Merhaba kızlar,
ben 17+4 haftalığım dün bir oğlum olacağını öğrendim, güzel bir duygu uzun boylu bir oğlan dedi doktor ama tansiyonum çok yüksek çıktı acilen düşürmemiz lazım dedi doktor ve iilaç verdi. Acaba benim gibi tansiyonu yüksek çıkan oldumu? Ve ne yapmak lazım doktorun verdiği ilacı kullanmaktan başka çok canımı sıktı bu durum yaasenağlama
Çok sevindim cnm. Maşallah iyi çıkmış sonuç
Selam canım. Öncelikle oğluşun hayırlı olsun. Yüksek tansiyon problemi gebelikte çok önemli ama merak etme doktorunun verdiği ilaç işe yarayacaktır. Sende lütfen stres yapmamaya ve üzülmemeye gayret et. Biliyorsun bu sebeplede tansiyon yükselebilir. Geçmiş olsun a.s.
bizim burasıda öyle sıcak..zaten yakınız şehir olarak birbirimize...sengözlerimebaksanab
ya maşallah bugün bebeğim çok hareketli..ilk defa bu kadar çok hissediyorum onu kaydirigubbakcemile3
Sağol Bircancım ben zaten öyle aşıdan korkan bir insan değilimdir. Tek korktuğum belki gebelikte vücudum farklı bir reaksiyon gösterir diyeydi o nedenle akşama gidiyorum.
Meryemcim gözünaydın test sonucun güzel çıkmış. Hep böyle iyi haberler alman dileğiyle... Umarım yasemincim seninde test sonucun güzel çıkar inş hayırlısıyla...
Sehercim çok sevindim gözünaydın.
Eslemcim kızının ismi çok güzel. Adıyla birlikte güzel bir ömür geçirsin inşallah. Bu arada çok geçmiş olsun.
Kızlar ben bebişime yeni bir isim daha buldum daha doğrusu yeni bir ön isim diyelim.
Zaten ikinci ismi Eylül olacak. Sizce Defne Eylül nasıl?
Sağol Bircancım ben zaten öyle aşıdan korkan bir insan değilimdir. Tek korktuğum belki gebelikte vücudum farklı bir reaksiyon gösterir diyeydi o nedenle akşama gidiyorum.
Meryemcim gözünaydın test sonucun güzel çıkmış. Hep böyle iyi haberler alman dileğiyle... Umarım yasemincim seninde test sonucun güzel çıkar inş hayırlısıyla...
Eslemcim kızının ismi çok güzel. Adıyla birlikte güzel bir ömür geçirsin inşallah. Bu arada çok geçmiş olsun.
Kızlar ben bebişime yeni bir isim daha buldum daha doğrusu yeni bir ön isim diyelim.
canım sat söyle yapıyım sana istersen:) karısık biraz
eger bi kızım olsaydı eylül koyardım cok sevdigim biisimdir bence ii olmus böyleeee
sağol canım hepimizin daima güzel sonuclar alması dileğiyle..
Defne kızım olursa koymayı çok istediğim çok beğendiğim bir isim.
dilekciğim çok güzel bir isim Defne... Defne Eylül de yakışmış yani :) karar kıl artık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?