2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,

ben 17+4 haftalığım dün bir oğlum olacağını öğrendim, güzel bir duygu uzun boylu bir oğlan dedi doktor ama tansiyonum çok yüksek çıktı acilen düşürmemiz lazım dedi doktor ve iilaç verdi. Acaba benim gibi tansiyonu yüksek çıkan oldumu? Ve ne yapmak lazım doktorun verdiği ilacı kullanmaktan başka çok canımı sıktı bu durum yaasenağlama

canım hayırlı olsun öncelikle ve gecmiş olsun gecer umarım:teselli:

özkaya tıp merkezi şu kumrular sokağın başındaki yer mi? öyleyse bana çok yakın, ben de kumrular'ın sonundayım... sen bir git bakalım memnun kalırsan ben de oraya dönüş yapabilirim belki

ayyyy burda süper havaa güneşş yakıyo resmen vee ben yazlıklarımı cıkardım:)

Bizim burasıda öyle sıcak..Zaten yakınız şehir olarak birbirimize...sengözlerimebaksanab

Ya maşallah bugün bebeğim çok hareketli..İlk defa bu kadar çok hissediyorum onu kaydirigubbakcemile3

darisi sizlere kizlar en iisi desizin olsun canim burda gelmesi uzun oldugundan erken aldim 2.3ay suruyor yani.

kızlar 3 lu testım cıktı. düşük risk yazıyor sorun yoktur diye düşünüyorum

Çok sevindim cnm. Maşallah iyi çıkmış sonuç

Selam canım. Öncelikle oğluşun hayırlı olsun. Yüksek tansiyon problemi gebelikte çok önemli ama merak etme doktorunun verdiği ilaç işe yarayacaktır. Sende lütfen stres yapmamaya ve üzülmemeye gayret et. Biliyorsun bu sebeplede tansiyon yükselebilir. Geçmiş olsun a.s.

ıyı dımı canım. dr umun kayınpeder amelıyatolmus bende aramadım cebınden. düşük yazıyo down 1:21000 edwards 1:15000

Sağol Bircancım ben zaten öyle aşıdan korkan bir insan değilimdir. Tek korktuğum belki gebelikte vücudum farklı bir reaksiyon gösterir diyeydi o nedenle akşama gidiyorum.

Meryemcim gözünaydın test sonucun güzel çıkmış. Hep böyle iyi haberler alman dileğiyle... Umarım yasemincim seninde test sonucun güzel çıkar inş hayırlısıyla...

Sehercim çok sevindim gözünaydın.

Eslemcim kızının ismi çok güzel. Adıyla birlikte güzel bir ömür geçirsin inşallah. Bu arada çok geçmiş olsun.

Kızlar ben bebişime yeni bir isim daha buldum daha doğrusu yeni bir ön isim diyelim.
Zaten ikinci ismi Eylül olacak. Sizce Defne Eylül nasıl?

bizim burasıda öyle sıcak..zaten yakınız şehir olarak birbirimize...sengözlerimebaksanab

ya maşallah bugün bebeğim çok hareketli..ilk defa bu kadar çok hissediyorum onu kaydirigubbakcemile3

ne guzel canım harikaa bi duygu onu hissetmek dimi???

eger bi kızım olsaydı eylül koyardım cok sevdigim biisimdir bence ii olmus böyleeee

sağol canım hepimizin daima güzel sonuclar alması dileğiyle..

Defne kızım olursa koymayı çok istediğim çok beğendiğim bir isim.

dilekciğim çok güzel bir isim Defne... Defne Eylül de yakışmış yani :) karar kıl artık kaydirigubbakcemile3

eger bi kızım olsaydı eylül koyardım cok sevdigim biisimdir bence ii olmus böyleeee

sağol canım hepimizin daima güzel sonuclar alması dileğiyle..

Defne kızım olursa koymayı çok istediğim çok beğendiğim bir isim.

dilekciğim çok güzel bir isim Defne... Defne Eylül de yakışmış yani :) karar kıl artık kaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar beğenmenize sevindim. Bencede bir karar vermeliyim artık ama bu benim doğamda var hep kararsızımdır. Annem hep şey derdi evlenmeden önce sen bu kararsızlıkla nasıl adam beğenceksin bilmem diye kaydirigubbakcemile3
Ama böyle şeyler nasip işi tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…