canım sat 20.12.2008 bana da yapabilirmisin.
http://ticker.7910.org/as1cCF40g410030MDA4MTE1OWJ8MDAwMDQ1ZG J8eW91ciB0ZXh0.gifcanım sat 20.12.2008 bana da yapabilirmisin.
ıyı dımı canım. dr umun kayınpeder amelıyatolmus bende aramadım cebınden. düşük yazıyo down 1:21000 edwards 1:15000
Kızlar ben bebişime yeni bir isim daha buldum daha doğrusu yeni bir ön isim diyelim.
Zaten ikinci ismi Eylül olacak. Sizce Defne Eylül nasıl?
Evet canım gayet iyi maşallah
Dilekcim çok güzel bir isim oldu. Defne Eylül. Bence yakışır prensese :ecrin_bebek:
bayıldım bun a.... düzelmiş... teşekkür ederim, süper farklı bişi buuuuuuuuuuuuuu
slm kısslar ben ancak gelebildim hastaneden kan sayımım oldu biraz daha iyi ama yineden kan ilacı filan verdi dr um iğne verdi.....sizler nasılsınız???
bu arada defne eylül çok güzel ni isim:)
Dilek Defne çok güzel bir isim benimde düşündüklerim arasında Defne Eylül çok hoş olmuş adıyla yaşasın prensesin
Canım çok geçmiş olsun hadi gözünaydın zaten kan ilacı ile birlikte iyice yoluna girer herşey.. Hiç canını sıkma.
Valla kızımın ismini beğenmenize gerçekten çok sevindim yine kararsızdım iyi oldu artık kararım kesinleşti gibi babasına kabul ettirme işi var artık önümüzde sadece.
Canım çok geçmiş olsun hadi gözünaydın zaten kan ilacı ile birlikte iyice yoluna girer herşey.. Hiç canını sıkma.
Valla kızımın ismini beğenmenize gerçekten çok sevindim yine kararsızdım iyi oldu artık kararım kesinleşti gibi babasına kabul ettirme işi var artık önümüzde sadece.
Ayy nasıl mutlu oldum:)) İnsan ismine karar verince içinde değişik bir mutluluk hissediyor be... Sende Ezgi Naz'a karar verdiğinde öyle hissetmiş miydin?
slm kısslar ben ancak gelebildim hastaneden kan sayımım oldu biraz daha iyi ama yineden kan ilacı filan verdi dr um iğne verdi.....sizler nasılsınız???
bu arada defne eylül çok güzel ni isim:)
Evet canım ya. Hatta rüyadamıyım falan d
Geçmiş olsun canım. Bizler iyiyiz sen nasılsın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?