2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı dımı canım. dr umun kayınpeder amelıyatolmus bende aramadım cebınden. düşük yazıyo down 1:21000 edwards 1:15000

Evet canım gayet iyi maşallah

Kızlar ben bebişime yeni bir isim daha buldum daha doğrusu yeni bir ön isim diyelim.
Zaten ikinci ismi Eylül olacak. Sizce Defne Eylül nasıl?

Dilekcim çok güzel bir isim oldu. Defne Eylül. Bence yakışır prensese :ecrin_bebek:

Evet canım gayet iyi maşallah

Dilekcim çok güzel bir isim oldu. Defne Eylül. Bence yakışır prensese :ecrin_bebek:

Ayy nasıl mutlu oldum:)) İnsan ismine karar verince içinde değişik bir mutluluk hissediyor be... Sende Ezgi Naz'a karar verdiğinde öyle hissetmiş miydin?

bayıldım bun a.... düzelmiş... teşekkür ederim, süper farklı bişi buuuuuuuuuuuuuu

slm kısslar ben ancak gelebildim hastaneden kan sayımım oldu biraz daha iyi ama yineden kan ilacı filan verdi dr um iğne verdi.....sizler nasılsınız???
bu arada defne eylül çok güzel ni isim:)

Dilek Defne çok güzel bir isim benimde düşündüklerim arasında Defne Eylül çok hoş olmuş adıyla yaşasın prensesin

slm kısslar ben ancak gelebildim hastaneden kan sayımım oldu biraz daha iyi ama yineden kan ilacı filan verdi dr um iğne verdi.....sizler nasılsınız???

Canım çok geçmiş olsun hadi gözünaydın zaten kan ilacı ile birlikte iyice yoluna girer herşey.. Hiç canını sıkma.

Dilek Defne çok güzel bir isim benimde düşündüklerim arasında Defne Eylül çok hoş olmuş adıyla yaşasın prensesin

Valla kızımın ismini beğenmenize gerçekten çok sevindim yine kararsızdım iyi oldu artık kararım kesinleşti gibi babasına kabul ettirme işi var artık önümüzde sadece.

çok saol cnm inş.serum tedavisi yapalım dedi aslında da ben hastanede kalmak istemedim.oyüzden ilaç ve iğne verdi

o da zor bir aşama ben kız için Şevval istiyordum doğduğu ay hicri Şevval olacak diye ama istemedi eşim düşünüyoruz hala . daha erken diyor ama ben kesinleşsin istiyorum bakalım annem hayırlısıyla umreden cuma dönüyor onun fikride önemli benim için artık netleştiririz sanırım

Ayy nasıl mutlu oldum:)) İnsan ismine karar verince içinde değişik bir mutluluk hissediyor be... Sende Ezgi Naz'a karar verdiğinde öyle hissetmiş miydin?

Evet canım ya. Hatta rüyadamıyım falan dedim. Benim kızımın ismimi bu kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım. Bizler iyiyiz sen nasılsın????

Evet canım ya. Hatta rüyadamıyım falan d
Geçmiş olsun canım. Bizler iyiyiz sen nasılsın????

ya ben hamdolsun çok iyiyim hiç bi şikayetim yok kansızsın diye tutturdu dr um...aman yaaa kollarım delik deşik oldu kan sayımı aşı derken şimdi bi popdan iğne olcezzzdelikafadulden

ya şimdi isim duygum depreşti çok önemli bu isim meselesi. ben isim neyse karakteri etkiliyor diye inanlardanım. çok zor bir iş isim bulmak

ben de bayıldım defne eylüle ... zaten kızım olursa eylül diyordum. ama sanırım ben tek isim koyacam.. iki isim konusuna bir türlü ısınamıyorum....

canım eylülün başka anlamı var mı diye bakıyorum ama bulamadım daha.... sen biliyomusun...

beni, bu eylül öldürecek.
bir aşk kadar zehirli, bir ..... kadar güzel... zina yatakları kadar yakıcı, terk edilmişler kadar hüzünlü.
sabah serinlikleri, yeni bir aşkın haberlerini getiren eski yunan ilahelerini bağbozumu rengi solukları kadar ürpertici.
öğlen güneşleri, üzüm salkımları kadar sıcak.
akşam rüzgarları, tene dokunan bir kamçı gibi şehvetlidir.
ben her yıl ölümü ve aşkı bu ayda beklerim.
ve her yıl eylülün çıplak ayaklarına bir yazı bırakırım.
eylül sabahları, kristal kılıçlar kadar keskin ışıklarıyla tenimi kanaratak uyandırır beni.
ben eylül akarım.
bir hüzün gibi akarım ben eylüle, kanayan bir aşk gibi, siyah şallara bürünmüş genç bir ölüm gibi akarım.
sevişerek, ağlayarak ve ölerek akarım ben eylüle.
her yıl, hep aynı vakitte, geniş bir ırmak gibi bütün hayatı berrak sularında yıkayarak gelir, beni ve her şeyi koynuna alarak, bir meçhule hüznüyle emzirerek götürür hep.
kadınları ve hüznü çok severim. keman konçertolarını, akşam saatlerinde bir ışık yangını içinde kıpkızıl tüten yanlız ağaçları,ürkek tebessümleri ve edepsiz kahkahaları severim.
lacivert bir deniz benim ellerimde oynaşır.
sahiller, yaşlılar bir kadın gibi kendine terk edilir.
şarkılar, incecik bürümcükten acılar vaat eder her dinleyene.
bitenin, başlayana dokunduğu yerdir eylül... onun için yanık yanık tütsü kokar, onun için değdiği yeri kanatır.
eylulde aşk, eylülde acı, eylülde yalnızlık zordur, eylülde her şey zordur, ben eylülü onun için severim.
eylül ışıklarında çırılçılak ruhlar yıkanır.
herkes her şeye kapısını aralar "bir aşk oluverir aşinalık"
ölüm, kıvırcık saçlarını hayatın göğsüne dokundurur.
aşkı ve ölümü ben hep bu ayda beklerim.
nasıl da masum ve nasıl da tehtidkardır.
ben eylülde bütün aşklardan ve kadınlardan korkarım.
ben her yıl eylülün çıplak ayaklarına bir yazı adarım.
ve ben eylül akarım.
bir hüzün gibi akaram eylüle, kanayan bir aşk gibi akarım, siyah şallara bürünmüş genç bir ölüm gibi akarım.

ahmet altan

güzel bi şiirmiş, daha çok sevdim eylülü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…