2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizce rüzgar kız ismi olur mu? ben kızım olursa rüzgar olsun istiyorum... eşim de bu erkek ismi gibi diyor.... bence konulabilir gibi geldi... eşim de artık hava, ateş, su koyarız diğer çocuklarımıza diye dalga geçiyo benimle.

dilek kızının ismi çok güzel.. en yakın arkadaşım geçen sene koydu eylül ismini.. o koymasaydı bende düşünürdüm belki.. ben şimdilik bade diye seviyom kızımı.. sonralarda yeni isim bulurmuyuz bilmiyom..

slm kızlar ben geldım
dun kafam cok karıstı bı konuda. doktora gıttıgımde bebegım 18 haftalıkmıs. normalde suan 20+2olması gerekıyo. ıtıraz ettım 20 haftalık olması gerekıyo dıye. sonra 19+3 gunluk dedı. cınsıyete gelınce kız herhalde dıyo. bu doktorda benım gıbı kafayı yedı herhalde. boyle bısey olurmu sızce. bıraz daha ıtıraz etsem doguma alırdı herhalde benı

evet canım bencede erkeksi bir isim gerçi koyunca olur niye olmasın benim onur diye bir kız arkadaşım var mesela

isimler çok göreceli herkes sevdiği ismi koyabilir benceee...ama çocukla ilerde dalga geçmesinler yani düşünerek koymak lazımm

ben son adet tarihimi hiç hatırlamıyordum bana doktorum söyledi, ultrasona girdiğimde.... ben heralde kız yada erkektir demeleri garibime gidiyo, geçenlerde bir video izledim bi kadındoğumcunun, heraldesi yoktur diyo bunu... pipiyi görürsen erkek, göremezsen kızdır diyo.... evet sonuçta da öyle olması lazım pipiyi görürsen erkek, yoksa da kız... göremiyosan söyleme canım. doktorlar sanırım bizim bu konuya ne kadar önem verdiğimizin farkında değiller.... Allahtan benim doktorum bu konuda ağzını açmadı, göremedim demekten başka....

Ben rüzgar ismine bayılıyorum.İlk Ahmet Ümit'in kitabında gördüm.Torunun adıymış.Oğlum olsa kesin rüzgar koyarım diyordum ama kızım geliyoo onunda ismi yıllardır belliydi. Ama bence kızda da çok güzel.Ona bakılırsa benim ilk ismim de Erkin ama hiç sorun olmadı bugüne kadar.hoş pek kullanılmıyor ilk isimler ama.

Sen hesaplayınca ne çıkıyor?? Ultrason ölçümlerinde mi küçük göründü??

Kızlar pembemavi geldimi ??? Haber alan varmı??

Alla alla böyle heraldelerle olcak işmi bu? Ultrasonumu eski cnm. bir öyle demiş bir böyle.

hesaplayıcıda 20+2 cıkıyo ultrasyonda önce 18 haftalık ıtıraz edıncede 19+3 dıyo ben bısey anlamadım bundan. kesın bırsey soylese anlıcam.

hznbil dr um 2 gündür benide çok snir etti ama tatlıya bağladık bugün ...Allah düşürmesin yani şu dr lara şu 9 ay geçsin de inş.

Alla alla böyle heraldelerle olcak işmi bu? Ultrasonumu eski cnm. bir öyle demiş bir böyle.

valla bende anlamadım. bebegımıde net goremıyorum canımı sıktı anlıcan. cıhaz eskımı dıye sorsam hayır yenı dıcek eskı demezkı. tedaylı ultrasyon verdı bıde onda bakıcam

canım sen ne koyacaksın ismini...

valla bende anlamadım. bebegımıde net goremıyorum canımı sıktı anlıcan. cıhaz eskımı dıye sorsam hayır yenı dıcek eskı demezkı. tedaylı ultrasyon verdı bıde onda bakıcam

Ben şu ana kadar iki ayrı ultrason makinesi gordum. 1tanesi ekranı büyük,bebeği net görüyorsun,kalp atışı duyuyorsun ve arasıra bazı yerleri renkli gösteriyor.(dalga gibi)
Diğerinde ise kalp atışı sesi yok ama görüntü var,tamamen siyah beyaz,ekran küçük.

kızlar aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı? Birinci düzey ayrıntılı ultrason ile ikinci düzey ayrıntılı ultrason arasında ne fark var? Benden doktor ikinci düzey istedi... Acaba bir sorun mu gördü ki????

canım valla ben ultrasone gittiğimde doktor elini, parmaklarını, ayaklarını gösteriyor. kalp atışlarını dinletti mesela... sonra kafasını, gözlerini falan gösteriyor. kendisi de omurgasına yakından bakarken ben görebiliyorum omurgasını... tabi siyah beyaz net değil... ama beş parmağını falan yaklaştırarak oldukça net görüyorum. acaba cihaz da mı bi sorun var dicem ama anlamam tabi bu cihaz işinden. peki devlet hastanesi mi özel mi ?

net birşey söylememesi kötü tabi cnm. İçine sinmiyorsa bu doktor başka bir tanesine gitsene cnm

kızlar aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı? Birinci düzey ayrıntılı ultrason ile ikinci düzey ayrıntılı ultrason arasında ne fark var? Benden doktor ikinci düzey istedi... Acaba bir sorun mu gördü ki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…