ooo gülay döktürmüşsünnnn
kızlar sizce rüzgar kız ismi olur mu? ben kızım olursa rüzgar olsun istiyorum... eşim de bu erkek ismi gibi diyor.... bence konulabilir gibi geldi... eşim de artık hava, ateş, su koyarız diğer çocuklarımıza diye dalga geçiyo benimle.
slm kızlar ben geldım
dun kafam cok karıstı bı konuda. doktora gıttıgımde bebegım 18 haftalıkmıs. normalde suan 20+2olması gerekıyo. ıtıraz ettım 20 haftalık olması gerekıyo dıye. sonra 19+3 gunluk dedı. cınsıyete gelınce kız herhalde dıyo. bu doktorda benım gıbı kafayı yedı herhalde. boyle bısey olurmu sızce. bıraz daha ıtıraz etsem doguma alırdı herhalde benı
Ben rüzgar ismine bayılıyorum.İlk Ahmet Ümit'in kitabında gördüm.Torunun adıymış.Oğlum olsa kesin rüzgar koyarım diyordum ama kızım geliyoo onunda ismi yıllardır belliydi. Ama bence kızda da çok güzel.Ona bakılırsa benim ilk ismim de Erkin ama hiç sorun olmadı bugüne kadar.hoş pek kullanılmıyor ilk isimler ama.kızlar sizce rüzgar kız ismi olur mu? ben kızım olursa rüzgar olsun istiyorum... eşim de bu erkek ismi gibi diyor.... bence konulabilir gibi geldi... eşim de artık hava, ateş, su koyarız diğer çocuklarımıza diye dalga geçiyo benimle.
Sen hesaplayınca ne çıkıyor?? Ultrason ölçümlerinde mi küçük göründü??slm kızlar ben geldım
dun kafam cok karıstı bı konuda. doktora gıttıgımde bebegım 18 haftalıkmıs. normalde suan 20+2olması gerekıyo. ıtıraz ettım 20 haftalık olması gerekıyo dıye. sonra 19+3 gunluk dedı. cınsıyete gelınce kız herhalde dıyo. bu doktorda benım gıbı kafayı yedı herhalde. boyle bısey olurmu sızce. bıraz daha ıtıraz etsem doguma alırdı herhalde benı
slm kızlar ben geldım
Ben rüzgar ismine bayılıyorum.İlk Ahmet Ümit'in kitabında gördüm.Torunun adıymış.Oğlum olsa kesin rüzgar koyarım diyordum ama kızım geliyoo onunda ismi yıllardır belliydi. Ama bence kızda da çok güzel.Ona bakılırsa benim ilk ismim de Erkin ama hiç sorun olmadı bugüne kadar.hoş pek kullanılmıyor ilk isimler ama.
Sen hesaplayınca ne çıkıyor?? Ultrason ölçümlerinde mi küçük göründü??
Kızlar pembemavi geldimi ??? Haber alan varmı??
Alla alla böyle heraldelerle olcak işmi bu? Ultrasonumu eski cnm. bir öyle demiş bir böyle.
Ben rüzgar ismine bayılıyorum.İlk Ahmet Ümit'in kitabında gördüm.Torunun adıymış.Oğlum olsa kesin rüzgar koyarım diyordum ama kızım geliyoo onunda ismi yıllardır belliydi. Ama bence kızda da çok güzel.Ona bakılırsa benim ilk ismim de Erkin ama hiç sorun olmadı bugüne kadar.hoş pek kullanılmıyor ilk isimler ama.
Sen hesaplayınca ne çıkıyor?? Ultrason ölçümlerinde mi küçük göründü??
Kızlar pembemavi geldimi ??? Haber alan varmı??
hznbil dr um 2 gündür benide çok snir etti ama tatlıya bağladık bugün ...Allah düşürmesin yani şu dr lara şu 9 ay geçsin de inş.
valla bende anlamadım. bebegımıde net goremıyorum canımı sıktı anlıcan. cıhaz eskımı dıye sorsam hayır yenı dıcek eskı demezkı. tedaylı ultrasyon verdı bıde onda bakıcam
valla bende anlamadım. bebegımıde net goremıyorum canımı sıktı anlıcan. cıhaz eskımı dıye sorsam hayır yenı dıcek eskı demezkı. tedaylı ultrasyon verdı bıde onda bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?