2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

varya adamı sinir ediyolar. ben bı heyecanla bebegımı gormeye gıdıyorum buyudu dıyorum ama o tam dersı. goremıyosanda gormuyorum de. ne demek herhalde kızdır. evet canm onlar bızım verdıgımız onemın farkında degıller.

can canlar ben kaçar.Kendinize ve bebişlere iyi bakın bol bol dinlenin.:1hug: hepinizi kocaman öpüyorum :Şeniz:

benım doktorunkıde kucuk bı ekran sıyah beyaz bebegım nokta gıbı gorunuyo bana. kendısıde gormek ıcın makınenın ıcıne gırecek nerdeyse o derecede yanii demekkı makıne eskı

yok cnm bu aralar dr larımız sapıttı ondandır bozma moralini belki tedbir amaçlıdır...

önemli bişey yoktur canım... her doktorun uygulaması farklı bence... burada 4 lü kan testi isteyen doktorlar da duydum, ikili test yeterli diyenler de. ben ce bunun ortası yok yani, herkes bildiğini yapıyo... özel mi istedi peki bunu?

yok canım nerde sıyah beyazdan baska bısey goremıyorum. bebegın seklı bellıdır ama goremıyorum ıste

net birşey söylememesi kötü tabi cnm. İçine sinmiyorsa bu doktor başka bir tanesine gitsene cnm

gıdıcem canım ıcıme kurt dusurdu

aynen cnm yaaa dün benide sinir ettii bugün tülaycın canım diye konuşuyo anladı tabi hatasını ama ne yapcen ben dr değiştiremem bu saatten sonra ...genel tecrübelerinden memnunum

aynen cnm yaaa dün benide sinir ettii bugün tülaycın canım diye konuşuyo anladı tabi hatasını ama ne yapcen ben dr değiştiremem bu saatten sonra ...genel tecrübelerinden memnunum

zamanında yapmasalarda bızım canımızı sıkmasalar ne olur. uyuzluk yaptıkları baska bısey degıl

evet canım. bebeğin plasentasına aşağıda demişlerdi daha öncelerden. O düzelmiş. Tam o düzeldi diye sevinirken plasentanın etrafında bir şeyler gördüler. Ne olduğunu anlayamadılar ama önemsiz dediler. Sonra ikinci düzey ayrıntılı ultrason istedi...

canim be girdim ayrintiliya.ama bizde sorun var gözüküyodu 2li testimiz iyi cikmamisti.cok sükür hersey yolundaymis bizimki oyun yapmis bize..ama 2.yi tekrar 8 mayista giricem yani tam 22 haftalikken.o zaman organlar daha büyümüs oldugu icin daha ayrinti görebilirler.özellikle kalbini.kapakciklara falan bakiyolar normal kan pompaliyomu diye bakiyolar ama 1.düzey veya 2.düzey duymadim belki 2.düzey en ayrintilisidir.ama korkma canim bence bebegin icin hersey illede kötü bise olcak diye sart yok.hem bebegini daha güzel görüyosun ve saglikli oldugunu görünce insan daha rahatliyo.fazla takma kafana bise cikmaz insallah:Saruboceq: ne zaman gircen ultrasona?

zamanında yapmasalarda bızım canımızı sıkmasalar ne olur. uyuzluk yaptıkları baska bısey degıl

yaa evet çok haklısın ben her ay özeline gidiyorum en başta yaptığı tahlilde kansızlığımı bildiği halde 2 gündur kansızlığım sorun oldu ee bee adam sen bilmiyormuydun bide nasıl düştü bu kadar anlamadım bide et ye demiyomu dedikçe yemiyesim geliyoo çıldırtçak beni yaa ben dedim günde 1 dana yesem kansızlık ailede var yani demekki bende de olucak daha önceden tedbir al demii işteee

sağol canım walla içime kurt düştü... özel'de 28 Nisan'da gireceğim. Devlet hastanesi de 1 Mayıs'a verdi... 2. düzey dedikleri 1 mayısta olacak olan...

gecmis olsun canim yaaaaaa insallah hersey iyi cikarrrrrr birsey yokdur umarim sende temiz dusun kendini sikma ok.

herseyin youlunda olduguna sevindim su 9ay cabucak gelsede saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza alsak.
bircancanim nasil oldun gecmis olsun gecmisi okuyamadim kusura bakma onceden yazardim canim aman dikkatet kendineeeeeee:CüvCüv:

valla ben d eözele gidiyorum işte, 2 ay sonra tekrardan smear testi istedi, ben biraz parayla da alakalı diye düşünüyorum... yani bu işten bence doktorlar ekstra para alıyorlar diye düşünüyorum... tabi günahlarını almayayım da.... canım peki bunun ücreti ne kadar sordunmu... ben fatih hastanesinde ultrason ücretsiz de, ayrıntılısı 90 ytl idi....

sankı adamlar ıslerını ucretsız yapıyolar. bılgı vermek bukadar zormu yaa. resmen kuklaya dondurduler bızı. aslında benım doktrom cok ıyıydı bu gıttıgımde kadın bırnde U dönüsü yapmıs. belkı cok yoruluyorlardır onlarda haklı ama bızıde dusunun dımı ama

sağol canım walla içime kurt düştü... özel'de 28 Nisan'da gireceğim. Devlet hastanesi de 1 Mayıs'a verdi... 2. düzey dedikleri 1 mayısta olacak olan...

evet canim anliyorum seni bende cok korkmustum ama bebislerimiz oyunlar yapiyo bazen.benim plasentadan doku bile almislardi ama cok sükür ondada bise cikmadi.fazla üzme kendini.hersey yolundadir.hayirlisi olsun canim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…