ben son adet tarihimi hiç hatırlamıyordum bana doktorum söyledi, ultrasona girdiğimde.... ben heralde kız yada erkektir demeleri garibime gidiyo, geçenlerde bir video izledim bi kadındoğumcunun, heraldesi yoktur diyo bunu... pipiyi görürsen erkek, göremezsen kızdır diyo.... evet sonuçta da öyle olması lazım pipiyi görürsen erkek, yoksa da kız... göremiyosan söyleme canım. doktorlar sanırım bizim bu konuya ne kadar önem verdiğimizin farkında değiller.... Allahtan benim doktorum bu konuda ağzını açmadı, göremedim demekten başka....
Ben şu ana kadar iki ayrı ultrason makinesi gordum. 1tanesi ekranı büyük,bebeği net görüyorsun,kalp atışı duyuyorsun ve arasıra bazı yerleri renkli gösteriyor.(dalga gibi)
Diğerinde ise kalp atışı sesi yok ama görüntü var,tamamen siyah beyaz,ekran küçük.
kızlar aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı? Birinci düzey ayrıntılı ultrason ile ikinci düzey ayrıntılı ultrason arasında ne fark var? Benden doktor ikinci düzey istedi... Acaba bir sorun mu gördü ki????
kızlar aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı? Birinci düzey ayrıntılı ultrason ile ikinci düzey ayrıntılı ultrason arasında ne fark var? Benden doktor ikinci düzey istedi... Acaba bir sorun mu gördü ki????
canım valla ben ultrasone gittiğimde doktor elini, parmaklarını, ayaklarını gösteriyor. kalp atışlarını dinletti mesela... sonra kafasını, gözlerini falan gösteriyor. kendisi de omurgasına yakından bakarken ben görebiliyorum omurgasını... tabi siyah beyaz net değil... ama beş parmağını falan yaklaştırarak oldukça net görüyorum. acaba cihaz da mı bi sorun var dicem ama anlamam tabi bu cihaz işinden. peki devlet hastanesi mi özel mi ?
net birşey söylememesi kötü tabi cnm. İçine sinmiyorsa bu doktor başka bir tanesine gitsene cnm
varya adamı sinir ediyolar. ben bı heyecanla bebegımı gormeye gıdıyorum buyudu dıyorum ama o tam dersı. goremıyosanda gormuyorum de. ne demek herhalde kızdır. evet canm onlar bızım verdıgımız onemın farkında degıller.
can canlar ben kaçar.Kendinize ve bebişlere iyi bakın bol bol dinlenin.:1hug: hepinizi kocaman öpüyorum :Şeniz:
kızlar işim çoktu anca yazabiliyorum okuyamadım geçmişide
aynen cnm yaaa dün benide sinir ettii bugün tülaycın canım diye konuşuyo anladı tabi hatasını ama ne yapcen ben dr değiştiremem bu saatten sonra ...genel tecrübelerinden memnunum
önemli bişey yoktur canım... her doktorun uygulaması farklı bence... burada 4 lü kan testi isteyen doktorlar da duydum, ikili test yeterli diyenler de. ben ce bunun ortası yok yani, herkes bildiğini yapıyo... özel mi istedi peki bunu?
zamanında yapmasalarda bızım canımızı sıkmasalar ne olur. uyuzluk yaptıkları baska bısey degıl
canim be girdim ayrintiliya.ama bizde sorun var gözüküyodu 2li testimiz iyi cikmamisti.cok sükür hersey yolundaymis bizimki oyun yapmis bize..ama 2.yi tekrar 8 mayista giricem yani tam 22 haftalikken.o zaman organlar daha büyümüs oldugu icin daha ayrinti görebilirler.özellikle kalbini.kapakciklara falan bakiyolar normal kan pompaliyomu diye bakiyolar ama 1.düzey veya 2.düzey duymadim belki 2.düzey en ayrintilisidir.ama korkma canim bence bebegin icin hersey illede kötü bise olcak diye sart yok.hem bebegini daha güzel görüyosun ve saglikli oldugunu görünce insan daha rahatliyo.fazla takma kafana bise cikmaz insallah:Saruboceq: ne zaman gircen ultrasona?
gecmis olsun canim yaaaaaa insallah hersey iyi cikarrrrrr birsey yokdur umarim sende temiz dusun kendini sikma ok.evet canım. bebeğin plasentasına aşağıda demişlerdi daha öncelerden. O düzelmiş. Tam o düzeldi diye sevinirken plasentanın etrafında bir şeyler gördüler. Ne olduğunu anlayamadılar ama önemsiz dediler. Sonra ikinci düzey ayrıntılı ultrason istedi...
canim be girdim ayrintiliya.ama bizde sorun var gözüküyodu 2li testimiz iyi cikmamisti.cok sükür hersey yolundaymis bizimki oyun yapmis bize..ama 2.yi tekrar 8 mayista giricem yani tam 22 haftalikken.o zaman organlar daha büyümüs oldugu icin daha ayrinti görebilirler.özellikle kalbini.kapakciklara falan bakiyolar normal kan pompaliyomu diye bakiyolar ama 1.düzey veya 2.düzey duymadim belki 2.düzey en ayrintilisidir.ama korkma canim bence bebegin icin hersey illede kötü bise olcak diye sart yok.hem bebegini daha güzel görüyosun ve saglikli oldugunu görünce insan daha rahatliyo.fazla takma kafana bise cikmaz insallah:Saruboceq: ne zaman gircen ultrasona?
evet canım. bebeğin plasentasına aşağıda demişlerdi daha öncelerden. O düzelmiş. Tam o düzeldi diye sevinirken plasentanın etrafında bir şeyler gördüler. Ne olduğunu anlayamadılar ama önemsiz dediler. Sonra ikinci düzey ayrıntılı ultrason istedi...
yaa evet çok haklısın ben her ay özeline gidiyorum en başta yaptığı tahlilde kansızlığımı bildiği halde 2 gündur kansızlığım sorun oldu ee bee adam sen bilmiyormuydun bide nasıl düştü bu kadar anlamadım bide et ye demiyomu dedikçe yemiyesim geliyoo çıldırtçak beni yaa ben dedim günde 1 dana yesem kansızlık ailede var yani demekki bende de olucak daha önceden tedbir al demii işteee
sağol canım walla içime kurt düştü... özel'de 28 Nisan'da gireceğim. Devlet hastanesi de 1 Mayıs'a verdi... 2. düzey dedikleri 1 mayısta olacak olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?