2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben özel keçiören hastanesine gidiyorum. Orada 3'lü testimizi yaptırmıştık, SSK'lı olduğum için 10 gün vizite kağıdının süresi var ya sonuç göstermeye gittiğimizde o 10 gün dolmamıştı, doktor ayrıntılı ultrason istedi. vezneden girişini yaptırdık, girişi yapan kız 3 gün sonra olsa fark öderdiniz, iyi olmuş doktorun şimdiden verdiği dedi. Girişini de yaptırdık yani fark ödemiyoruz gibi görünüyor ayrıntılı ultrason için...

evet canim anliyorum seni bende cok korkmustum ama bebislerimiz oyunlar yapiyo bazen.benim plasentadan doku bile almislardi ama cok sükür ondada bise cikmadi.fazla üzme kendini.hersey yolundadir.hayirlisi olsun canim insallah.

walla iyi ki bu siteye zamanında üye olmuşum da burdakilerle tanışma fırsatını yakalamışım çok şükür :Saruboceq: sizlerle konuştukça, fikir alışverişi yaptıkça içim rahatladı :1rolleyes:

evet canim anliyorum seni bende cok korkmustum ama bebislerimiz oyunlar yapiyo bazen.benim plasentadan doku bile almislardi ama cok sükür ondada bise cikmadi.fazla üzme kendini.hersey yolundadir.hayirlisi olsun canim insallah.

arkadaşlar bazen pişman oluyorum özel hastaneye gittiğime valla. git devlet hastanesine gül gibi diyorum, ben de bekliyorum özel hastanede yarımsaat 45 dakika tam randevu zamanımda gitsembile. sonra muayene sürüyor 15 dakika taş çatlasa. cinsiyeti için bile uğraşmadı öyle görmek için.... ankarada çok iyi özel muaynehanesi olan doktorlar var aslında, onlara gitmek lazım ama onlar da doğum zamanında sorun oluyo, yani çok para tutuyo doğuma girmeleri....

üff ya nasıl iş anlamadım....

canım hıc canını sıkma emınım bebısın cok saglıklı. bendende ayrıntılı ultrasyon ıstedı daha yaptırmadım. bu aralar doktorlar azıttı galıba. herkesın canını sıkıyolar

canım işte onlar devletten alcaklar parayı, bence kafalarına göre her hastayı yolluyorlardır, bence sende bişey yoktur. her test ayrı para demek özel için, onlar da bu işten yararlanıyorlar işte. ben biraz da bu işleri biliyorum sayılır, o yüzden... ama tabiki günahlarını da almayayım....

içini ferah tut, ben de smear testi yaptırırken çok korkmuştum, bak temiz çıktı. sen de içini ferah tut bence bebek sana oyun yapıyodur bence de. bakalım beni merak ediyo mu diyo a.s

evet canim seninle ayni fikirdeyim:)iyiki böyle bi site var:enbuyukkk:

canim türkiye öyle napalim..ya cok paran olcak yada böyle idare etcen..ben almanyadayim burda öyle özel devlet yok.herkes ayni.o yüzden sansliyim burda.bide herseyi sigorta karsiliyo.detayli ultrasona girdim 2.yi gircem sigorta karsiliyo hepsini.dogumdan sonra eve ebede gönderiyolar yardim icin 1 ay.güzel dimi:)

valla bende anlamadım. bebegımıde net goremıyorum canımı sıktı anlıcan. cıhaz eskımı dıye sorsam hayır yenı dıcek eskı demezkı. tedaylı ultrasyon verdı bıde onda bakıcam
ayyyyyyyyyy canim dr ne bicimmis ole bazen oluyor haftasindan kucuk meselaaaaaa bendede olduuuuuuuuuu:CüvCüv: buyukde olanlar var tabiiiiiiiii.

ayyyyyyyyyyy canim kansizlik bendede varrrrrrr ama doktorum cok guzel emilmelik bir ilac verdi cikolata tadinda ellimden gelse butun paketi icicem :roflol::roflol::roflol: belki trde vardir sor ben sana adinida yaziyim maltofer folama cok guzel kizzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:ilacada guzel diom yaaaaaaa

karanfil28canim ben aldigim odanin resimlerini koydum bak 2565sayfada birde cok amacli tasinilabilir besiginide aldim.bak istersen.

canım valla tabi sağlık hizmeti daha iyi diğer ülkelerde. olsun yine de ülkem ülkem güzel ülkem.

sorma tam bır sinir deposu kadın yaa. acıklayıcı bılgı verse tamam. oda kararsız 18 mi 19 mu oda bılmıyo normalde 20+2

bizde ismarladik ondan canim.güle güle kullanirsin insallah:)
canım valla tabi sağlık hizmeti daha iyi diğer ülkelerde. olsun yine de ülkem ülkem güzel ülkem.
evet canim öyle tabiki güzel ülkem.cok özledim walla..annemlerde ordasenağlama

sorma tam bır sinir deposu kadın yaa. acıklayıcı bılgı verse tamam. oda kararsız 18 mi 19 mu oda bılmıyo normalde 20+2

ayyyyyyy aptaldeeeee walla canim bendede oldu ama benim ustunden gorme hamile kaldigim icin birsey demedim hersey olabilir gozuyle bakiyorum yaniiiiii ama senin ole deilse herseyini biliosan salak sana neden oyle diyorki yada aletleri eskiiiiiiii oda olabilir veya tecrubesizmi kizzzzzzÇok üzgünüm çoook

KARANFIL28 sende koysana fotolariniiiiiiiii bakalimmmmmmm.

canım yatak çok güzelmiş, güle güle kullan... Kaç yaşına kadar kullanabiliyorsun bunu?

bircancım çok geçmiş olsun, ne oldu ki koluna? geçmişi okuyamadım

degıstırecem onuda ıyıce sinirimi bozdu. zaten cınsıyetı ıcınde bısey dıyemedı kız herhalde dedı. ayrıntılı ultrasyonda daha ıyı gorunur dedı. artık para koparmak ıcınmı aletı bozuk oldugu ıcınmı anlamadım. sonucta özel hastane ınsanın aklına hersey gelıyo

canim bizimkiler daha gelmedi gelsin koycam hepsini tek tek..
bu arada ben kaciyorum kizlar yemek yapmam lazim kocis gelince beni yiycek yoksa:)
kendinize ve bebislere iyi bakin.öptüm hepinizi..

slm kızlar nabersiniz...bizde bebegimle iyiyiz...bide cinsiyetimiz kesinleşseydi çok sevincektim ama...ikili testte doktor erkege benziyo kesin degil dedi...15 haftada başka bi doktor %60 kız dedi.16.haftada iki doktorda baktı 4 mm bi çıkıntı gördüler pipiye benzettiler tam m emin olamadılar ama erkek olabilir dediler..off offf çatlıycam meraktan sizdede böyle olan varmı aranızda...karar veremedikleri oldumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…