valla ben d eözele gidiyorum işte, 2 ay sonra tekrardan smear testi istedi, ben biraz parayla da alakalı diye düşünüyorum... yani bu işten bence doktorlar ekstra para alıyorlar diye düşünüyorum... tabi günahlarını almayayım da.... canım peki bunun ücreti ne kadar sordunmu... ben fatih hastanesinde ultrason ücretsiz de, ayrıntılısı 90 ytl idi....
evet canim anliyorum seni bende cok korkmustum ama bebislerimiz oyunlar yapiyo bazen.benim plasentadan doku bile almislardi ama cok sükür ondada bise cikmadi.fazla üzme kendini.hersey yolundadir.hayirlisi olsun canim insallah.
evet canim anliyorum seni bende cok korkmustum ama bebislerimiz oyunlar yapiyo bazen.benim plasentadan doku bile almislardi ama cok sükür ondada bise cikmadi.fazla üzme kendini.hersey yolundadir.hayirlisi olsun canim insallah.
Ben özel keçiören hastanesine gidiyorum. Orada 3'lü testimizi yaptırmıştık, SSK'lı olduğum için 10 gün vizite kağıdının süresi var ya sonuç göstermeye gittiğimizde o 10 gün dolmamıştı, doktor ayrıntılı ultrason istedi. vezneden girişini yaptırdık, girişi yapan kız 3 gün sonra olsa fark öderdiniz, iyi olmuş doktorun şimdiden verdiği dedi. Girişini de yaptırdık yani fark ödemiyoruz gibi görünüyor ayrıntılı ultrason için...
Ben özel keçiören hastanesine gidiyorum. Orada 3'lü testimizi yaptırmıştık, SSK'lı olduğum için 10 gün vizite kağıdının süresi var ya sonuç göstermeye gittiğimizde o 10 gün dolmamıştı, doktor ayrıntılı ultrason istedi. vezneden girişini yaptırdık, girişi yapan kız 3 gün sonra olsa fark öderdiniz, iyi olmuş doktorun şimdiden verdiği dedi. Girişini de yaptırdık yani fark ödemiyoruz gibi görünüyor ayrıntılı ultrason için...
evet canim seninle ayni fikirdeyim:)iyiki böyle bi site var:enbuyukkk:walla iyi ki bu siteye zamanında üye olmuşum da burdakilerle tanışma fırsatını yakalamışım çok şükür :Saruboceq: sizlerle konuştukça, fikir alışverişi yaptıkça içim rahatladı :1rolleyes:
arkadaşlar bazen pişman oluyorum özel hastaneye gittiğime valla. git devlet hastanesine gül gibi diyorum, ben de bekliyorum özel hastanede yarımsaat 45 dakika tam randevu zamanımda gitsembile. sonra muayene sürüyor 15 dakika taş çatlasa. cinsiyeti için bile uğraşmadı öyle görmek için.... ankarada çok iyi özel muaynehanesi olan doktorlar var aslında, onlara gitmek lazım ama onlar da doğum zamanında sorun oluyo, yani çok para tutuyo doğuma girmeleri....
üff ya nasıl iş anlamadım....
ayyyyyyyyyy canim dr ne bicimmis ole bazen oluyor haftasindan kucuk meselaaaaaa bendede olduuuuuuuuuu:CüvCüv: buyukde olanlar var tabiiiiiiiii.valla bende anlamadım. bebegımıde net goremıyorum canımı sıktı anlıcan. cıhaz eskımı dıye sorsam hayır yenı dıcek eskı demezkı. tedaylı ultrasyon verdı bıde onda bakıcam
yaa evet çok haklısın ben her ay özeline gidiyorum en başta yaptığı tahlilde kansızlığımı bildiği halde 2 gündur kansızlığım sorun oldu ee bee adam sen bilmiyormuydun bide nasıl düştü bu kadar anlamadım bide et ye demiyomu dedikçe yemiyesim geliyoo çıldırtçak beni yaa ben dedim günde 1 dana yesem kansızlık ailede var yani demekki bende de olucak daha önceden tedbir al demii işteee
kıyamam bensana canım yaa yorma kendini kolun nasıl oldu varmı ağrın cnm???*
evet canim seninle ayni fikirdeyim:)iyiki böyle bi site var:enbuyukkk:
canim türkiye öyle napalim..ya cok paran olcak yada böyle idare etcen..ben almanyadayim burda öyle özel devlet yok.herkes ayni.o yüzden sansliyim burda.bide herseyi sigorta karsiliyo.detayli ultrasona girdim 2.yi gircem sigorta karsiliyo hepsini.dogumdan sonra eve ebede gönderiyolar yardim icin 1 ay.güzel dimi:)
çok kullandığım için baya ağrıyo yanıyo şimdi
ayyyyyyyyyy canim dr ne bicimmis ole bazen oluyor haftasindan kucuk meselaaaaaa bendede olduuuuuuuuuu:CüvCüv: buyukde olanlar var tabiiiiiiiii.
ayyyyyyyyyyy canim kansizlik bendede varrrrrrr ama doktorum cok guzel emilmelik bir ilac verdi cikolata tadinda ellimden gelse butun paketi icicem :roflol::roflol::roflol: belki trde vardir sor ben sana adinida yaziyim maltofer folama cok guzel kizzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:ilacada guzel diom yaaaaaaa
karanfil28canim ben aldigim odanin resimlerini koydum bak 2565sayfada birde cok amacli tasinilabilir besiginide aldim.bak istersen.
çok kullandığım için baya ağrıyo yanıyo şimdi
bizde ismarladik ondan canim.güle güle kullanirsin insallah:)ayyyyyyyyyy canim dr ne bicimmis ole bazen oluyor haftasindan kucuk meselaaaaaa bendede olduuuuuuuuuu:CüvCüv: buyukde olanlar var tabiiiiiiiii.
ayyyyyyyyyyy canim kansizlik bendede varrrrrrr ama doktorum cok guzel emilmelik bir ilac verdi cikolata tadinda ellimden gelse butun paketi icicem :roflol::roflol::roflol: belki trde vardir sor ben sana adinida yaziyim maltofer folama cok guzel kizzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:ilacada guzel diom yaaaaaaa
karanfil28canim ben aldigim odanin resimlerini koydum bak 2565sayfada birde cok amacli tasinilabilir besiginide aldim.bak istersen.
evet canim öyle tabiki güzel ülkem.cok özledim walla..annemlerde ordasenağlamacanım valla tabi sağlık hizmeti daha iyi diğer ülkelerde. olsun yine de ülkem ülkem güzel ülkem.
sorma tam bır sinir deposu kadın yaa. acıklayıcı bılgı verse tamam. oda kararsız 18 mi 19 mu oda bılmıyo normalde 20+2
ayyyyyyyyyy canim dr ne bicimmis ole bazen oluyor haftasindan kucuk meselaaaaaa bendede olduuuuuuuuuu:CüvCüv: buyukde olanlar var tabiiiiiiiii.
]
canim gecmis olsunnnnnnnnn yyaaaaaaaa sen koluna ne yaptin bircanim dikkatetsene birazzzzzzz kiyamam yaaaaaaaanazarmi degdi kiz yoksa
canım gecmıs olsun
ayyyyyyy aptaldeeeee walla canim bendede oldu ama benim ustunden gorme hamile kaldigim icin birsey demedim hersey olabilir gozuyle bakiyorum yaniiiiii ama senin ole deilse herseyini biliosan salak sana neden oyle diyorki yada aletleri eskiiiiiiii oda olabilir veya tecrubesizmi kizzzzzzÇok üzgünüm çoook
KARANFIL28 sende koysana fotolariniiiiiiiii bakalimmmmmmm.
ayyyyyyy aptaldeeeee walla canim bendede oldu ama benim ustunden gorme hamile kaldigim icin birsey demedim hersey olabilir gozuyle bakiyorum yaniiiiii ama senin ole deilse herseyini biliosan salak sana neden oyle diyorki yada aletleri eskiiiiiiii oda olabilir veya tecrubesizmi kizzzzzzÇok üzgünüm çoook
KARANFIL28 sende koysana fotolariniiiiiiiii bakalimmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?