slm kızlar nabersiniz...bizde bebegimle iyiyiz...bide cinsiyetimiz kesinleşseydi çok sevincektim ama...ikili testte doktor erkege benziyo kesin degil dedi...15 haftada başka bi doktor %60 kız dedi.16.haftada iki doktorda baktı 4 mm bi çıkıntı gördüler pipiye benzettiler tam m emin olamadılar ama erkek olabilir dediler..off offf çatlıycam meraktan sizdede böyle olan varmı aranızda...karar veremedikleri oldumu...
var canım ben. benım doktorda herhalde kız dır dıyo. ustelık 20 haftlıgım dusun yanıı
ben de canım... 17 hafat 4 günlüğüm senle aynıyım... ve benimkini hiçbişeye benzetemedi....
allahım benim gibi olanlarda varmış...ben şuan 17+4 üm.cuma günü tekrar gircem....peki sizede bi kız bi erkek diye kararsızmı kalıyolar yoksa hiç bişeye benzetemiyolarmı?
ya bu 12.haftada kesinleşenler nasıl oluyo ya...doktorlarımı çok iyi ultrason cihazlarımı anlayamadım gitti...
Kızlar hala nasıl cınsıyet bellı olmaz ben anlamıyorum. Dr ların cıhazlarındamı sorun varkı?
11+ dayken ney gormustu dr um. Kesın dedı.cnm ben tam üç farklı cihazda üç farklı doktora göründüm işte hepsi bişeye benzetiyo...en son iki doktor aynı anda baktılar ve erkege benzettiler ama genede kesin degilmişdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden seninki ne zaman belli olmuştu ve ilk baktılarında net görümüşlermiydi pipiyi...
11+ dayken ney gormustu dr um. Kesın dedı.
bizdede 4milimetrelik bi çıkıntı görüyo doktorlar....ama emin olamıyorlar.......kafamçokkarıştı
hayırlısı olsun canım. Hayırlı saglıklı evlat olsunda gerısı dert degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?