2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hos geldın canım. var canım ben. benım doktorda herhalde kız dır dıyo. ustelık 20 haftlıgım dusun yanıı suan kac haftalıksn canım

allahım benim gibi olanlarda varmış...ben şuan 17+4 üm.cuma günü tekrar gircem....peki sizede bi kız bi erkek diye kararsızmı kalıyolar yoksa hiç bişeye benzetemiyolarmı?

ya bu 12.haftada kesinleşenler nasıl oluyo ya...doktorlarımı çok iyi ultrason cihazlarımı anlayamadım gitti...

Kızlar hala nasıl cınsıyet bellı olmaz ben anlamıyorum. Dr ların cıhazlarındamı sorun varkı?

ya bu 12.haftada kesinleşenler nasıl oluyo ya...doktorlarımı çok iyi ultrason cihazlarımı anlayamadım gitti...

benım dr umun en ıyılerden deıl. Daha ıyılerınede gırmıstım gebelık basında 10+4 ken erkek gıbı dedı 11+4 de erkek dedı. 12+0 da ıkılı test ıcın daha ıyı bır ultrasona gırdım oda erkek demıstı

benım ık hamılelıgımde degıstırdıgım doktorum %90 kız demıstı ustelık 12 haftalık olmustuk vede oyle oldu. bu doktorda sagolsun kesın konusmaktan korkuyo

Kızlar hala nasıl cınsıyet bellı olmaz ben anlamıyorum. Dr ların cıhazlarındamı sorun varkı?

cnm ben tam üç farklı cihazda üç farklı doktora göründüm işte hepsi bişeye benzetiyo...en son iki doktor aynı anda baktılar ve erkege benzettiler ama genede kesin degilmişdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden seninki ne zaman belli olmuştu ve ilk baktılarında net görümüşlermiydi pipiyi...

valla canım olmuyor işte, ankaranın en iyi hastanelerinden birine gidiyorum ve ultrason cihazıda iyi. çünkü herşey net görülüyor.. ama bebeğin konumundan sanırım ve ben son gittiğimde bebek ayaklarını birbirine yapıştırdı elleri fırıl fırıl oynuyo ama bacaklarını açmadı.. doktorumda hiçbişey demedi, uğraştı tabi biraz ama bi 5-10 dakika arası.. bebekte inat etti , hayırlı olsun artık.....

11+ dayken ney gormustu dr um. Kesın dedı.

Benimki de bir hafta içinde belli olacak inşallah. Kızlar 250 gr civarındalarmış şimdi ve 4. ayda parmaklarını emmeye başlayabilirlermiş. Ne tatlılar değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…