2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melegim hoşgeldin ...kaç haftalıksın ilk bebekmi..sor elimizden geldigince yardımcı olmyaa çalırız

cnm bende arada bi pıt pıt bişeler hissediyom ama bilemiyorum bebemmi...daha erken hem...:CüvCüv:

Çok tatlılar yaaa tüm bebekler Allah her türlü kötülüklerden korusun evlatlarımızı... Hayırlısıyla ortalamış sayılırız. İnşallah bi bu kadar süre daha sonra bebeklerimizi elimize alıp öpüp koklicaz...

kaleydekskop senin ikinciymiş tabi heyecan olur ama ilk gibi degildir demi...ilk bebek bizimkiler biz senden dahada heycanlıyız :):):)

kaleydekskop senin ikinciymiş tabi heyecan olur ama ilk gibi degildir demi...ilk bebek bizimkiler biz senden dahada heycanlıyız :):):)

İlk bebekde ne olduğunu pek anlayamamıştım doğrusu. Şimdi daha bilinçliyim bazı konularda. Ama karşıma çıkacak güzelliği bildiğim için yine sabırsız ve heyecanlıyım. Beklemek ilki kadar sıkıcı ve zor, zaman geçmek bilmiyor :) Yine de her zaman kafada acabalar eksik olmuyor...

evet cnm ya..bendede hep soru işaretleri var...acabalarla yaşıyorum...allahın izniyle saglıkla bebeklerimiz bi an önce kucaklarımıza gelsin inşallah.....

kızlaaarrrr hepinize merhabaa klaç gündür netim yoktu nasılsınız bebişler nasıl çok özledim muhabbetinizii :))))

mozişim bircancım iiim canlarım annemde değildim kaç gündür evimdeydim ondan çok sık giremedim. sizlerde iyisiniz inş..

kızlar bu cinsiyete gelince çok enteresan şeyler oluo bize :) 11. haftamın sonundan 17. haftama kadar erkek dediler şimdide kız diolar bana.. benim çocuğum şakacı olcak kesin kız erkek farketmez ama insanın canını sıkıo dr lar. valla artık çocuğumu severken kızım mı diyim oğlum mu diyim şaşırdım kaldım. üstelik 20+6 olduk... hala bana kesin konuşmuyolar. kendi dr um 2 hafta önce pipisinin resmini çekip vermişti geçen tekrar kontrole gittim bu seferde kız gördüm dedi bana.. kuvvetle ihtimal kız dedi bide sırıtarak.. sanki pipi die resim çekip veren benim.. aman ya valla bende sıkıldım artık bu cinsiyet mevzusundan ondan hiç merak bile etmiorum artık. bence çok fazla güvenmemek lazım dr lara..

selam canım.... demek dr öyle dedi hı?? bizede kız dedi ama 5,5 aya kadar cinsiyetin kesinliği yokmuşta diyolar... 21. haftan bitmiş ama demekki olabiliyomuş bak sendede olunca iyice inandım ben bu olaya.. gerçi bu birazda dr.un ultrason tecrübesiyle ilgili... Allahım hayırlı sağlıklı bir ömür versinde gerisi hiç önemli değil.. lütfen sende bozma moralini annesi madem kızmış sev prensesini sende onun suçu neki annesi kaçırma hevesinii sende tadını çıkar boşverr :))))) :ecrin_bebek: :CüvCüv: :1hug:ama göbeğin sivriydi ya senin erkek göbeği gibi belkide hakkaten bu göbek olayıyla alakası yok bu işin :))

Sağol Gülaycım bende bayağı ısındım bu isme. Eşimde beğendi olabilir dedi. Senin aklında herhalde hiç isim yok daha? Eylülün bende başka bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şiir harikaymış çok beğendim, teşekkürler canımcım.

Çingenecim bence bade ismi de çok güzel. Ben hep Eylül diye sevdim bugüne kadar herhalde artık değiştiremem o kadar çok alıştım ki bak yakında sana da öyle gelecek. Bade dışındaki hiçbir ismi beğenmeyeceksin:))

Bu arada kızlar bende aşımı oldum bugün sağlık ocağında. Eylülümün kalp sesini de dinledim kalp atım hızı normalmiş. Hiç bir ağrı, ateş falan hissetmedim aşı ile ilgili. Sizde rahat olun , hiç korkulacak birşey değil...

Bu arada kızlar bende aşımı oldum bugün sağlık ocağında. Eylülümün kalp sesini de dinledim kalp atım hızı normalmiş. Hiç bir ağrı, ateş falan hissetmedim aşı ile ilgili. Sizde rahat olun , hiç korkulacak birşey değil...[/QUOTE]

geçmiş olsun canım ne güzel atlattın demek hayırlısıyla.... 5. ay dolduğundamı yapılıyodu sen yaptırdığına göre yeterli bilgi almışsındır... birde tek dozmu 2 mi o durum nasıl biraz açıklama yaparsan sevinicem canım yaa :)))

ayyy ne kadar enteresan yaaa banada pipisinin resmini cekip vermişti doktorumm bizimkide kız çıkmasınn...güvenmemek lazımm..delikafadulden hayırlısı olsunn.. sağlıcakla gelsinlerde...

dilekcimm eylül ismi çok güzel eğer kızım olursa bende eylül koyarım...çok hoşş bir isimm şimdilik cinsiyetimiz erkek bende erkek ismi arıyorum...CADIARZU aşını olmuşsun ohh geçmiş olsunn darısı bize haftayada inşllh ben yaptıracağımm...
kızlar kocaelinde çok fazla rüzgar ve yağmur var yarın gösterisi olan lar hep iptal ettiler..inşallah haftaya hava açar....biz pazartesi günü yapıcaz ..dua ediyorumm miniklerimin hevesleri kursaklarında kalmasınn... ne olur sizlerde dualarınızı esirgemeyinn...

buarada bebeğimin hareketlerini hissediyorumm.. çok güzel bir duygu yaaa...:CüvCüv:gamyoncuiremsu

geçmiş olsun canım ne güzel atlattın demek hayırlısıyla.... 5. ay dolduğundamı yapılıyodu sen yaptırdığına göre yeterli bilgi almışsındır... birde tek dozmu 2 mi o durum nasıl biraz açıklama yaparsan sevinicem canım yaa :))) [/QUOTE]

Teşekkürler canım . Normalde 2 doz yapılıyormuş ama ben 1,5 yıl önce olduğum için tek doz yapıcaz dediler. 20. hafta dolduğunda yapılmasının uygun olduğunu okumuştum bir yerde normalde sağlık ocağı 18. haftadan sonra gelebilirsin demesine rağmen ben bekledim.
Şimdi sırada şeker yüklemesi testi var 24,-28, haftalar arasında yapılıyormuş. Ama bugün sağlık ocağında aşımı yapan kız sanırım hemşire kafamı karıştırdı. Sen bir sabah aç karnına gel açlık şekerine bakalım anormal bir durum yoksa şeker yükleme testine gerek yok dedi.
Yani bilmiyorum bende ne yapıcam haftaya cmt. kontrole gittiğimde druma sormayı düşünüyorum

Sağol Asoscum , sizde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah önümüzdeki haftalarda aşı durumunu. Demek şimdilik:))) erkek. Bu doktorlara da hiç güven olmuyor di mi ? Önemli olan elbette sağlıklı olmaları ama kıza ya da erkeğe alışıpta sonra diğer cinsiyetten olduğunu öğrenmek gerçekten çok sinir bozucu... İnş pzt yapabilrisiniz canım havalar düzelicekmiş zaten merak etme. İzmirde hava gayet iyi muhtemelen yarın bizim burda kutlanır ama tabii ben pek sevmem öyle törenleri. Daha doğrusu uyumayı tercih ederim:)))
Evet yaa hareketlerini hissetmek gerçekten olağanüstü birşey insanı deli gibi mutlu ediyor
delikafadulden

Teşekkürler canım . Normalde 2 doz yapılıyormuş ama ben 1,5 yıl önce olduğum için tek doz yapıcaz dediler. 20. hafta dolduğunda yapılmasının uygun olduğunu okumuştum bir yerde normalde sağlık ocağı 18. haftadan sonra gelebilirsin demesine rağmen ben bekledim.
Şimdi sırada şeker yüklemesi testi var 24,-28, haftalar arasında yapılıyormuş. Ama bugün sağlık ocağında aşımı yapan kız sanırım hemşire kafamı karıştırdı. Sen bir sabah aç karnına gel açlık şekerine bakalım anormal bir durum yoksa şeker yükleme testine gerek yok dedi.
Yani bilmiyorum bende ne yapıcam haftaya cmt. kontrole gittiğimde druma sormayı düşünüyorum[/QUOTE]

kizlar siz tetanoz ignesimi oluyorsunuz ben burdaki doktoruma soledim hamile insan ignemi olurmus diyor ya bebege alerji yaparsa diyor burda dogdukdan sonra yapiliyor
dilekcimeylul prensesimizin iyi olduguna sevindimmm ayyyy ne tatli kiz annesi olacaksinizzzzzz sonucda erkek kiz fark etmezdeeeeeeeee kizda onlarin susunu dusununce bile insani heyecan basiyorrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet canım yaa Türkiyede tetanozu gebelere yapmakta bir zarar görmüyorlar umarım vardır bir bildikleri:)) Sağol teyzesi senin oğluşun nasıl?
Mutlaka her ikisininde heyecanı farklı ve mutlaka mükemmeldir ama insan kızı olacağını duyunca hemen cici bici süsleyeceği aklına geliyor... Ben şimdiden uzun saçlarını ve onları tarayıp süslü süslü tokalar taktığımı bile hayal ediyorum. Kız erkek farketmez aslında sağlıklı ve hayırlı olsunlar inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…