2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım . Normalde 2 doz yapılıyormuş ama ben 1,5 yıl önce olduğum için tek doz yapıcaz dediler. 20. hafta dolduğunda yapılmasının uygun olduğunu okumuştum bir yerde normalde sağlık ocağı 18. haftadan sonra gelebilirsin demesine rağmen ben bekledim.
Şimdi sırada şeker yüklemesi testi var 24,-28, haftalar arasında yapılıyormuş. Ama bugün sağlık ocağında aşımı yapan kız sanırım hemşire kafamı karıştırdı. Sen bir sabah aç karnına gel açlık şekerine bakalım anormal bir durum yoksa şeker yükleme testine gerek yok dedi.
Yani bilmiyorum bende ne yapıcam haftaya cmt. kontrole gittiğimde druma sormayı düşünüyorum[/QUOTE]

canım hemşire mutlaka iyi niyetle söylemiştir ama şeker gerçekten çok önemli gebelikte... ben zaten şeker rahatsızlığı yaşarken hamile kaldım... 2 saat açlık-tokluk 6 saat yüklemeli vs. vs.. her türlü şeker testine girdim.. ve gerçekten bir sağlık ocağınca öylesine yapılıp geçilecek bir tahlil değil bunu kilona yaşına hikayene ve gebelik takibine göre herzaman gittiğin dr.un değerlendirmeli... en iyisi dediğin gibi dr.una danışmak... kendimizi onlara emanet etmekten başka çaremiz yok.. şeker bir anda ciddi sorunlara yol açabiliyor... ben 2 yıldır diyabet için ilaç alıyorum şekerimi ölçüyorum hergün defalarca.... gerekirse insüline bile başlicam.... lütfen ihmal etme başıma geldiği için korkuyorum açıkçası başkalarınında o zor testlerden aşamalardan geçmesinden... ((((((

ewet canim saglikli olsunlarda kiz erkek fark etmez yani ama dedigin gibi kizlarin susunu dusununce bile insan heyecanlaniyorrrrrrrrr zaten kzlar ole susulu olmazsa nasil kosturacaklardi erkekleri peslerindennnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

canım hemşire mutlaka iyi niyetle söylemiştir ama şeker gerçekten çok önemli gebelikte... ben zaten şeker rahatsızlığı yaşarken hamile kaldım... 2 saat açlık-tokluk 6 saat yüklemeli vs. vs.. her türlü şeker testine girdim.. ve gerçekten bir sağlık ocağınca öylesine yapılıp geçilecek bir tahlil değil bunu kilona yaşına hikayene ve gebelik takibine göre herzaman gittiğin dr.un değerlendirmeli... en iyisi dediğin gibi dr.una danışmak... kendimizi onlara emanet etmekten başka çaremiz yok.. şeker bir anda ciddi sorunlara yol açabiliyor... ben 2 yıldır diyabet için ilaç alıyorum şekerimi ölçüyorum hergün defalarca.... gerekirse insüline bile başlicam.... lütfen ihmal etme başıma geldiği için korkuyorum açıkçası başkalarınında o zor testlerden aşamalardan geçmesinden... (((((([/QUOTE]

Canım benim yaaa kıyamam ben sana çok geçmiş olsun. Haklısın en iyisi doktorumla konuşmak ama bu testi onun yapabileceğini sanmıyorum çünkü özel muayehanesine gidiyorum. Hastanede de çalışıyor ama benim oraya da haftaiçi tekrar izin alıp 3 saat yol çekip gidip gelmem mümkün değil o nedenle burdaki SSK hastanesinde yaptırırım muhtemelen. Dediğin gibi hemşire kesinlikle iyi niyetiyle söylemiştir ondan şüphem yok ama ihmalde etmemek gerekiyor canım doğru. CADIARZU

Di mi yaaa kızlarımız süslenecek püslenecek ki damatları kapıya dizecek:)))
Ayy o günlerde gelecek mi acaba? Ben bazen onu istemeye gelecekleri günü bile düşünüyorum Allah ogünleri hepimize göstersin inşallah heyecanına ortak olmayı , onun bacakları titrerken ellerinden tutup, sarılıp sakinleştirebilmeyi nasıl istiyorum

çok teşekkür ederim canım Allahım hepinizi bu sorundanda beterlerindende korusun.. napayım geldi benim başıma bikere yapacak birşey yok... :) evet canım sigorta hastanesinde daha detaylı tetkik yaparlar dr.un sana söylesin hangisinin yapılacağını sende ona göre kan ver.... bide kaç saat aç kalacağını mutlaka öğren... bazılarında daha uzun aç kalman gerekiyoda.. şeker bebeğe çok zarar verebiliyor araştırırsan görürsün.... aman dikkat benim ödüm kopuyor vallaha benden ötürü bebeğe bişey olur diye... yazık oncağzımın suçu ne ama yapcak bişiy yok... Allahıma emanet minişim... işallah sağlıkla alırız kucaklarımıza.... :Saruboceq:

ayyy ne güzel hayaller yaa :)))) ama sende dur şekerim daha kucağına almadan ellere vereceğin günün hayalini kurma bak benimde kızım olcak strese girdim vallaaa :))))) ama şaka bi yana bizim miniş kız ama dr. bizede erkekmiş filan derse eşim davul zurna tuttar izmirde şeref gezisi yapar artık :)))))))))) ben kız istedim o erkek bakalım işallah bi değişiklik olmaz ama tabi yinede hayırlısı :)))

Canım benim aklına kötü şeyler getirip durma , hiç birşey olmayacak inşallah bebeğine..
Allah kimseye yaşatmasın o tür şeyler... Tamam canım sağol verdiğin tavsiyeler için dikkat ederim mutlaka. Ben kaçıyorum canım herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Rüyalarımızda bebişlerimizi görürüz inşallah...

:))) Bu erkeklerin erkek hevesini anlayabilmiş değilim zaten. Aslında kızlar çok daha düşkün olurlar babaya. Eminim kızınız büyüdüğünde eşinde iyiki kız olmuş diyecektir:)))
Benim eşim çok seviniyor kızı olacağı için.. Hatta erkek adamın erkek damadı olurmuş bile diyor kaydirigubbakcemile3

sağol canım ya diyorum ya hepimiz Allaha emanetiz... kendine iyi bak canım okşa bebişi bizim için.. iyi geceler güzel rüyalar.... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

canimmmmmmmm insallah zamani geldiginde onlarda olacak bizlerde kucucuk dunyaya geldik ve simdi anne baba oluyoruzzzzzzzzzzz hayirlisiyyyyla allah nasip ederse o gulerde gelecekkkkkkkkk ve ogluslarimiz kizlarin pesinde kosacakkkkkkkkk walla devir degisdi belki kizlar kosarkaydirigubbakcemile3 susuyorummm okey kizlarrrr :CüvCüv: walla devir degisdi bakalim onlarin zamaninda nasil olacak kizzzzzzzzz:CüvCüv:

agulatos2000 canim gecmis olsun dikkat et yemene icmene hayatim fazla meyve yeme onlarda glikoz daha cok var

kizlar ben kacar kendinize ve bebislerinize iyi bakin iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
agualotus2000 canim gecmis olsun dikkat et yemene icmene hayatim fazla meyve yeme onlarda glikoz daha cok var[/QUOTE]

sağol tatlım evet bazı meyveler yasak 3 dr.la hamilelik götürüyorum :)))) daha banada bişe olursa kimse sağlam kalmaz herhalde :))))))))))))))) aman neyse yaa Allaha emanetiz... sen nasılsın güzelcim bittimi odanız ne durumda??? tepişiyomu yavruu içerdee????? :))))) gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

canım sağlıklı olsunda önemli dğeil ya. ama doktorlara da güven olmuyor ya napcaz delikafadulden

canım hadi sanada geçmiş olsun. eylülünün kalp atışarıda normalmiş ne güsel

günaydınnnnn kızlar ben işteyim ne yazık kikötükedihüso

tatil olup yatan arkadaşlara iyi tatiller olsun biz çalışalım napalım

herkes nasıl? bebekler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…