geçmiş olsun canım ne güzel atlattın demek hayırlısıyla.... 5. ay dolduğundamı yapılıyodu sen yaptırdığına göre yeterli bilgi almışsındır... birde tek dozmu 2 mi o durum nasıl biraz açıklama yaparsan sevinicem canım yaa :)))
Evet canım yaa Türkiyede tetanozu gebelere yapmakta bir zarar görmüyorlar umarım vardır bir bildikleri:)) Sağol teyzesi senin oğluşun nasıl?
Mutlaka her ikisininde heyecanı farklı ve mutlaka mükemmeldir ama insan kızı olacağını duyunca hemen cici bici süsleyeceği aklına geliyor... Ben şimdiden uzun saçlarını ve onları tarayıp süslü süslü tokalar taktığımı bile hayal ediyorum. Kız erkek farketmez aslında sağlıklı ve hayırlı olsunlar inş..
Teşekkürler canım . Normalde 2 doz yapılıyormuş ama ben 1,5 yıl önce olduğum için tek doz yapıcaz dediler. 20. hafta dolduğunda yapılmasının uygun olduğunu okumuştum bir yerde normalde sağlık ocağı 18. haftadan sonra gelebilirsin demesine rağmen ben bekledim.
Şimdi sırada şeker yüklemesi testi var 24,-28, haftalar arasında yapılıyormuş. Ama bugün sağlık ocağında aşımı yapan kız sanırım hemşire kafamı karıştırdı. Sen bir sabah aç karnına gel açlık şekerine bakalım anormal bir durum yoksa şeker yükleme testine gerek yok dedi.
Yani bilmiyorum bende ne yapıcam haftaya cmt. kontrole gittiğimde druma sormayı düşünüyorum
ewet canim saglikli olsunlarda kiz erkek fark etmez yani ama dedigin gibi kizlarin susunu dusununce bile insan heyecanlaniyorrrrrrrrr zaten kzlar ole susulu olmazsa nasil kosturacaklardi erkekleri peslerindennnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
Canım benim yaaa kıyamam ben sana çok geçmiş olsun. Haklısın en iyisi doktorumla konuşmak ama bu testi onun yapabileceğini sanmıyorum çünkü özel muayehanesine gidiyorum. Hastanede de çalışıyor ama benim oraya da haftaiçi tekrar izin alıp 3 saat yol çekip gidip gelmem mümkün değil o nedenle burdaki SSK hastanesinde yaptırırım muhtemelen. Dediğin gibi hemşire kesinlikle iyi niyetiyle söylemiştir ondan şüphem yok ama ihmalde etmemek gerekiyor canım doğru. CADIARZU
Di mi yaaa kızlarımız süslenecek püslenecek ki damatları kapıya dizecek:)))
Ayy o günlerde gelecek mi acaba? Ben bazen onu istemeye gelecekleri günü bile düşünüyorum Allah ogünleri hepimize göstersin inşallah heyecanına ortak olmayı , onun bacakları titrerken ellerinden tutup, sarılıp sakinleştirebilmeyi nasıl istiyorum
çok teşekkür ederim canım Allahım hepinizi bu sorundanda beterlerindende korusun.. napayım geldi benim başıma bikere yapacak birşey yok... :) evet canım sigorta hastanesinde daha detaylı tetkik yaparlar dr.un sana söylesin hangisinin yapılacağını sende ona göre kan ver.... bide kaç saat aç kalacağını mutlaka öğren... bazılarında daha uzun aç kalman gerekiyoda.. şeker bebeğe çok zarar verebiliyor araştırırsan görürsün.... aman dikkat benim ödüm kopuyor vallaha benden ötürü bebeğe bişey olur diye... yazık oncağzımın suçu ne ama yapcak bişiy yok... Allahıma emanet minişim... işallah sağlıkla alırız kucaklarımıza.... :Saruboceq:
ayyy ne güzel hayaller yaa :)))) ama sende dur şekerim daha kucağına almadan ellere vereceğin günün hayalini kurma bak benimde kızım olcak strese girdim vallaaa :))))) ama şaka bi yana bizim miniş kız ama dr. bizede erkekmiş filan derse eşim davul zurna tuttar izmirde şeref gezisi yapar artık :)))))))))) ben kız istedim o erkek bakalım işallah bi değişiklik olmaz ama tabi yinede hayırlısı :)))
Canım benim aklına kötü şeyler getirip durma , hiç birşey olmayacak inşallah bebeğine..
Allah kimseye yaşatmasın o tür şeyler... Tamam canım sağol verdiğin tavsiyeler için dikkat ederim mutlaka. Ben kaçıyorum canım herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Rüyalarımızda bebişlerimizi görürüz inşallah...
Di mi yaaa kızlarımız süslenecek püslenecek ki damatları kapıya dizecek:)))
Ayy o günlerde gelecek mi acaba? Ben bazen onu istemeye gelecekleri günü bile düşünüyorum Allah ogünleri hepimize göstersin inşallah heyecanına ortak olmayı , onun bacakları titrerken ellerinden tutup, sarılıp sakinleştirebilmeyi nasıl istiyorum
selam bn yenı uye oldum
mozişim bircancım iiim canlarım annemde değildim kaç gündür evimdeydim ondan çok sık giremedim. sizlerde iyisiniz inş..
kızlar bu cinsiyete gelince çok enteresan şeyler oluo bize :) 11. haftamın sonundan 17. haftama kadar erkek dediler şimdide kız diolar bana.. benim çocuğum şakacı olcak kesin kız erkek farketmez ama insanın canını sıkıo dr lar. valla artık çocuğumu severken kızım mı diyim oğlum mu diyim şaşırdım kaldım. üstelik 20+6 olduk... hala bana kesin konuşmuyolar. kendi dr um 2 hafta önce pipisinin resmini çekip vermişti geçen tekrar kontrole gittim bu seferde kız gördüm dedi bana.. kuvvetle ihtimal kız dedi bide sırıtarak.. sanki pipi die resim çekip veren benim.. aman ya valla bende sıkıldım artık bu cinsiyet mevzusundan ondan hiç merak bile etmiorum artık. bence çok fazla güvenmemek lazım dr lara..
Sağol Gülaycım bende bayağı ısındım bu isme. Eşimde beğendi olabilir dedi. Senin aklında herhalde hiç isim yok daha? Eylülün bende başka bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şiir harikaymış çok beğendim, teşekkürler canımcım.
Çingenecim bence bade ismi de çok güzel. Ben hep Eylül diye sevdim bugüne kadar herhalde artık değiştiremem o kadar çok alıştım ki bak yakında sana da öyle gelecek. Bade dışındaki hiçbir ismi beğenmeyeceksin:))
Bu arada kızlar bende aşımı oldum bugün sağlık ocağında. Eylülümün kalp sesini de dinledim kalp atım hızı normalmiş. Hiç bir ağrı, ateş falan hissetmedim aşı ile ilgili. Sizde rahat olun , hiç korkulacak birşey değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?