Benden de GÜNAYDIN kızlar....
günaydın herkese
eeeee kızlar 9 ayı ortaladık hadi hhayırlısı bakalım gerıye kaldıı az bı zaman nasıl doğum korkusu yasayaan varmı ben hıç korkmuyorum ama bazen çok korkuyorum ama onu kucaklayacağım gunu dusunmek çok guzel
๒คl๒öςєğเ๓;6479129 .!.:günaydın kızlar. nasılsınız miniklerimiz nasıl ?:CüvCüv:
iyiyim canım.ne güzel ben hiç hissetmiyorum hala bebegimiiyiz tatlım sen nasılsın acaip uykum var işe de zor geldim bu gün çabuk geçsin istiyorum. bebeğimide arada hissediyorum bazen hissetmiyorum ama bu haftalarda yeni doğmuş bebek gibi uyku zamanları oluyormuş uyuyor sanırım:asigim:
sen nasılsın bebekin nasıl?
๒คl๒öςєğเ๓;6479200 .!.:iyiyim canım.ne güzel ben hiç hissetmiyorum hala bebegimi
ne zaman hissedeceksem. inşallah buıgün senin için cabucak gecer.a.s.
iyiz tatlım sen nasılsın acaip uykum var işe de zor geldim bu gün çabuk geçsin istiyorum. bebeğimide arada hissediyorum bazen hissetmiyorum ama bu haftalarda yeni doğmuş bebek gibi uyku zamanları oluyormuş uyuyor sanırım:asigim:
sen nasılsın bebekin nasıl?
๒คl๒öςєğเ๓;6479200 .!.:iyiyim canım.ne güzel ben hiç hissetmiyorum hala bebegimi
ne zaman hissedeceksem. inşallah buıgün senin için cabucak gecer.a.s.
artık bende cok istiyorum hissedebimeyi. doktorum ultrasyonda baktıgında cok hareketli hiç durmuyo demişti. ama ben hala hissedemedim.canım bende onceden nasıl hareket edecek dıye beklerdım benım kı 18 haftanın sonlarında basladı senınkıde baslar merak etme ama çok guzel bısey karnına sankı içten bırı dokunuvermıs gıbı yan yat bazen hıssedılıyor duz yatınca bıraz anlasılmıyor
๒คl๒öςєğเ๓;6479284 .!.:artık bende cok istiyorum hissedebimeyi. doktorum ultrasyonda baktıgında cok hareketli hiç durmuyo demişti. ama ben hala hissedemedim.
Günaydın canım.iyiyiz sen nasıslın? inşallah canım o günleride görürüz :)Günaydın kızlarrrrrrrr. :sm_cool: Herkesler iyimi.??
hihoyyytBebişlerimizin ilk 23 Nisan çocuk bayramı kutlu olsun hihoyyyt
İnşallah seneye kucaklarımızda beraberce kutlarız bugünü :Saruboceq:
canım bende onceden nasıl hareket edecek dıye beklerdım benım kı 18 haftanın sonlarında basladı senınkıde baslar merak etme ama çok guzel bısey karnına sankı içten bırı dokunuvermıs gıbı yan yat bazen hıssedılıyor duz yatınca bıraz anlasılmıyor
๒คl๒öςєğเ๓;6479249 .!.:inşallah hayatım. artık cok istiyorum onu hissedebilmeyi.
senin bebegin cinsiyeti neydi.
๒คl๒öςєğเ๓;6479318 .!.:Günaydın canım.iyiyiz sen nasıslın? inşallah canım o günleride görürüz :)
Rabbim size bagışlasın tatlım.İsmide cok güzel. Adyıla yaşasın.oğluşum olcak teyzesi poyrazım benim
Günaydın kızlarrrrrrrr. :sm_cool: Herkesler iyimi.??
hihoyyytBebişlerimizin ilk 23 Nisan çocuk bayramı kutlu olsun hihoyyyt
İnşallah seneye kucaklarımızda beraberce kutlarız bugünü :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?