2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eeeee kızlar 9 ayı ortaladık hadi hhayırlısı bakalım gerıye kaldıı az bı zaman nasıl doğum korkusu yasayaan varmı ben hıç korkmuyorum ama bazen çok korkuyorum ama onu kucaklayacağım gunu dusunmek çok guzel

günaydın kızlar. nasılsınız miniklerimiz nasıl ?:CüvCüv:

AYNEN tatlım yarılaıdk yolu. seninle yanıyız :) ben korkmuyorum ama sezeryan mı normal mi belli olsun ozaman biraz korkabilirim ama yinede arada aklıma gelince heyecanlanıyorum ve meleğimi sağ salim kucağıma almak bana yeticek

๒คl๒öςєğเ๓;6479129 .!.:
günaydın kızlar. nasılsınız miniklerimiz nasıl ?:CüvCüv:

iyiz tatlım sen nasılsın acaip uykum var işe de zor geldim bu gün çabuk geçsin istiyorum. bebeğimide arada hissediyorum bazen hissetmiyorum ama bu haftalarda yeni doğmuş bebek gibi uyku zamanları oluyormuş uyuyor sanırım:asigim:

sen nasılsın bebekin nasıl?

iyiyim canım.ne güzel ben hiç hissetmiyorum hala bebegimi
ne zaman hissedeceksem. inşallah buıgün senin için cabucak gecer.a.s.

๒คl๒öςєğเ๓;6479200 .!.:

canım bende tam olarak 18. haftanın sonunda 19 haftada hissettim. sende hissediceksin merak etme az kalmış bak.

kızlar masallah benım bebeğım çok hareketlı hıç uyumuyor herhalde otururken bıle hıssedıyorum hereketını çok heyecanlandırıyor benı hele yatınca hıç durmuyor tepıklenıp duruyor sızınkıde çok hareketlımı

inşallah hayatım. artık cok istiyorum onu hissedebilmeyi.
senin bebegin cinsiyeti neydi.

๒คl๒öςєğเ๓;6479200 .!.:

canım bende onceden nasıl hareket edecek dıye beklerdım benım kı 18 haftanın sonlarında basladı senınkıde baslar merak etme ama çok guzel bısey karnına sankı içten bırı dokunuvermıs gıbı yan yat bazen hıssedılıyor duz yatınca bıraz anlasılmıyor

artık bende cok istiyorum hissedebimeyi. doktorum ultrasyonda baktıgında cok hareketli hiç durmuyo demişti. ama ben hala hissedemedim.

๒คl๒öςєğเ๓;6479284 .!.:
artık bende cok istiyorum hissedebimeyi. doktorum ultrasyonda baktıgında cok hareketli hiç durmuyo demişti. ama ben hala hissedemedim.

ay ulturasonda ben hıç hareket ettıoğın:ecrin_bebek:ı gormedım uyuyordu

Günaydın kızlarrrrrrrr. :sm_cool: Herkesler iyimi.??

hihoyyytBebişlerimizin ilk 23 Nisan çocuk bayramı kutlu olsun hihoyyyt

İnşallah seneye kucaklarımızda beraberce kutlarız bugünü :Saruboceq:

Günaydın canım.iyiyiz sen nasıslın? inşallah canım o günleride görürüz :)

evet yatınca daha çok hareketli oluyorlar hele gece yarısı ve sabahları daha hareketli oluyorlar

๒คl๒öςєğเ๓;6479318 .!.:
Günaydın canım.iyiyiz sen nasıslın? inşallah canım o günleride görürüz :)

Saol tatlım bende iyiyim. Başladık yeni birgüne. Güzel güzel geçer inşallah.

günaydın tatlım.
inşallah seneye bebeklerimiz kucağımızda olucak ne güsel ya Allah birde 23. nisnada okulda onları izlemeyi naisp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…