2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorcam.
şimdiye kadar kaç kilo aldınız.

Dün gece yatarken benim ufaklık:) 4 kere tekme attı..Ama kelebek uçuşur cinsinden değildi elimi koysam dışardan hissedebilceğim şekilde..şaştım kaldım valla..sol tarafıma doğru yatıyodum karnımın altta kalan kısmındaydı bebeğim....herhalde bebeğim 240 gr mın üzerine çıktı ki hareketleri daha belirginleşti....

günaydın tatlım.
inşallah seneye bebeklerimiz kucağımızda olucak ne güsel ya Allah birde 23. nisnada okulda onları izlemeyi naisp etsin

İnşallah bitanemmm :Saruboceq: Ayy ne tatlı olcaklar düşünsene hihoyyyt

๒คl๒öςєğเ๓;6479390 .!.:
Kızlar bişey sorcam.
şimdiye kadar kaç kilo aldınız.

Cnm ben 6 nisanda doktora gittiğimde 1 kilo almıştım henüz. Ama o günden buyana almışımdır kesin.

tatlım bende snein kadarken elimle hissediyordum özellikle sırt üstü yattığımda bebeğin yani o yerim o kuzuyu

ben tam 4 kilo aldım. hatta nerdeyse 5 kilo
en şişko eylül annesi benmi olcam yani

İnşallah bitanemmm :Saruboceq: Ayy ne tatlı olcaklar düşünsene hihoyyyt

Cnm ben 6 nisanda doktora gittiğimde 1 kilo almıştım henüz. Ama o günden buyana almışımdır kesin.

evet ya ezgi nazın saçlarnı kıvırcık yaparsnız böyle süslü toklarla sonra böyle tüllü şık bir elbise eliinde tutmuşsun o heyecanlı sen ondan heyecanlı ve duygusal
bende giydirmişim oğluşumu poyrazımı gömlek pantalon papyon saçına jole sürmüşüz elinden tutmuşum. okula doğru gidiyoruz yüreğimiz pır pır gözlerimiz dolu dolu

bende 3 kilo aldım.ama ilk aylarda verdiğim 2 kiloyu saymazsak tabi..sayarsak 5 kilo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama doktor iyi gidiyorsun dedi bakalım önemli olan bundan sonrası canım. ilk aylarda 5 ay bile hiç almayıp 17-18 kiloyla bitirenler var geçen bahsetmiştik

Ayy ben salya sümük ağlarım kesin kuzumu o şekilde görürsem :a015:

kızlar benim cıkmam lazım. görüşrüs. kendinize miniklerimize çok iyi bakın.
Gün içinde tekrar ugrarım. hepinizin günü güzel gecsin.

๒คl๒öςєğเ๓;6479559 .!.:
kızlar benim cıkmam lazım. görüşrüs. kendinize miniklerimize çok iyi bakın.
Gün içinde tekrar ugrarım. hepinizin günü güzel gecsin.

sağol tatlım iyi bak kendine

๒คl๒öςєğเ๓;6479473 .!.:
ben tam 4 kilo aldım. hatta nerdeyse 5 kilo
en şişko eylül annesi benmi olcam yani

ben senden fazla kılo almısım tatlım ama çok mutluyum ben boy 173 kılo 50 le başladım sımdı yanı 4 ayda 5 kılo almıstım sımdı daha fazla almısımdır ama kılo almayı çok ıstıyorum çok zayıfım bı gorsenız sımdı ıyıyım ama:CüvCüv:

Bgün eltime gidecez kayınvaldemle...Canım hiç gitmek istemiyor ama...ÜFFFFFFFFF.........İç karartan birgünde iç karartan bir durum..

kızlar kuzenim var 6 yaşında anaokuluna gidiyor. çok cimcime çok cadı. 23. nisan için sabahcı ve öğlenci öğrencileri 3 gruba ayırmışlar yani 3 oyun yonuyacaklar bizimki acaip bişiy bir tek o 3 oyunda da oynuyormuş görseniz çok felaket hareketleri falan zaten hepsinde en önde oynuyormuş bir oyunda erkek ve kızlar eş olmuş. kuzenimin eşi annesine gidip anne demiş herkesin eşi 1 oyunda oynuyor benim ki 3 oyunda oynuyor demiş. bu çocuklar felaket ya. anneside gelmiş yengeme söylemiş hava atıyormuş eşi 3 oyunda oynuyor diye. o kadar tatlı 3 elbise almışlar etek bluz birtanesi balon etek cici kız olucaklarmış bayıldım bir görseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…