๒คl๒öςєğเ๓;6479362 .!.:Rabbim size bagışlasın tatlım.İsmide cok güzel. Adyıla yaşasın.
๒คl๒öςєğเ๓;6479390 .!.:Kızlar bişey sorcam.
şimdiye kadar kaç kilo aldınız.
günaydın tatlım.
inşallah seneye bebeklerimiz kucağımızda olucak ne güsel ya Allah birde 23. nisnada okulda onları izlemeyi naisp etsin
๒คl๒öςєğเ๓;6479390 .!.:Kızlar bişey sorcam.
şimdiye kadar kaç kilo aldınız.
Dün gece yatarken benim ufaklık:) 4 kere tekme attı..Ama kelebek uçuşur cinsinden değildi elimi koysam dışardan hissedebilceğim şekilde..şaştım kaldım valla..sol tarafıma doğru yatıyodum karnımın altta kalan kısmındaydı bebeğim....herhalde bebeğim 240 gr mın üzerine çıktı ki hareketleri daha belirginleşti....
ben 5 ayda 2,5 & 3 kilo arası aldımkaydirigubbakcemile3
tatlım bende snein kadarken elimle hissediyordum özellikle sırt üstü yattığımda bebeğin yani o yerim o kuzuyu
İnşallah bitanemmm :Saruboceq: Ayy ne tatlı olcaklar düşünsene hihoyyyt
Cnm ben 6 nisanda doktora gittiğimde 1 kilo almıştım henüz. Ama o günden buyana almışımdır kesin.
bende 3 kilo aldım.ama ilk aylarda verdiğim 2 kiloyu saymazsak tabi..sayarsak 5 kilo
biz erkek annesi olucaz diye herhalde daha erkenden hissetmeye başladık:)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
evet ya ezgi nazın saçlarnı kıvırcık yaparsnız böyle süslü toklarla sonra böyle tüllü şık bir elbise eliinde tutmuşsun o heyecanlı sen ondan heyecanlı ve duygusal
bende giydirmişim oğluşumu poyrazımı gömlek pantalon papyon saçına jole sürmüşüz elinden tutmuşum. okula doğru gidiyoruz yüreğimiz pır pır gözlerimiz dolu dolu
Ayy ben salya sümük ağlarım kesin kuzumu o şekilde görürsem :a015:
๒คl๒öςєğเ๓;6479559 .!.:kızlar benim cıkmam lazım. görüşrüs. kendinize miniklerimize çok iyi bakın.
Gün içinde tekrar ugrarım. hepinizin günü güzel gecsin.
๒คl๒öςєğเ๓;6479473 .!.:ben tam 4 kilo aldım. hatta nerdeyse 5 kilo
en şişko eylül annesi benmi olcam yani
Bgün eltime gidecez kayınvaldemle...Canım hiç gitmek istemiyor ama...ÜFFFFFFFFF.........İç karartan birgünde iç karartan bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?