ayy canım kıyamam ya sana da çabuk geçsin bu gün
gunaydin kizlare nasilsiniz bakalim bebisler nasil
bircancanim kolun nasil oldu poyrazimiz nasil
ecem87allah kolaylik versin canim ben bile kaynanami cekemiyorumklava: klava: Walla sinir oluyorum birde gorumcem olsa ne yapardim bilmioyrum fazla kalmazsin artik orda bahane bul evine gellllllllll
kızlar kuzenim var 6 yaşında anaokuluna gidiyor. çok cimcime çok cadı. 23. nisan için sabahcı ve öğlenci öğrencileri 3 gruba ayırmışlar yani 3 oyun yonuyacaklar bizimki acaip bişiy bir tek o 3 oyunda da oynuyormuş görseniz çok felaket hareketleri falan zaten hepsinde en önde oynuyormuş bir oyunda erkek ve kızlar eş olmuş. kuzenimin eşi annesine gidip anne demiş herkesin eşi 1 oyunda oynuyor benim ki 3 oyunda oynuyor demiş. bu çocuklar felaket ya. anneside gelmiş yengeme söylemiş hava atıyormuş eşi 3 oyunda oynuyor diye. o kadar tatlı 3 elbise almışlar etek bluz birtanesi balon etek cici kız olucaklarmış bayıldım bir görseniz
canım hadi sanada geçmiş olsun. eylülünün kalp atışarıda normalmiş ne güsel
ben 5 ayda 2,5 & 3 kilo arası aldımkaydirigubbakcemile3
evet ya ezgi nazın saçlarnı kıvırcık yaparsnız böyle süslü toklarla sonra böyle tüllü şık bir elbise eliinde tutmuşsun o heyecanlı sen ondan heyecanlı ve duygusal
bende giydirmişim oğluşumu poyrazımı gömlek pantalon papyon saçına jole sürmüşüz elinden tutmuşum. okula doğru gidiyoruz yüreğimiz pır pır gözlerimiz dolu dolu
kolum gece üstüne yatınca ağrıdı ama şimdide ara ara sancı giriyor zorlayınca falan ağrıyor yanma var bide
gunaydin kizlare nasilsiniz bakalim bebisler nasil
bircancanim kolun nasil oldu poyrazimiz nasil
ecem87allah kolaylik versin canim ben bile kaynanami cekemiyorumklava: klava: walla sinir oluyorum birde gorumcem olsa ne yapardim bilmioyrum fazla kalmazsin artik orda bahane bul evine gellllllllll
aminnn....haftaya doğum yapıcak kendisi...kasım ayında gitmiştik eşimle o kadar....Şimdide nerden aklına esip çağırdıysa artık...yapmacık konuşmalarından nefret ediyorum..saati ne kadar geciktirirsem gitmek için o kadar az dururuzhihoyyyt
Çok teşekkür ederim canım.
Sorma yaa dün benimde sağlık ocağında canım sıkıldı. Hemşire hani şu hem boy hem kilo ölçen ağır demir tartılar var ya onlarla tarttı 57 dedi yani en son kontrolümde yani 1 ay önce 54'tüm ve 3 kilo almışım. Ama sonra normal basküle çıktım yeni bir baskül onda 56 idim. Daha sonra içim rahat etmedi eczanede de çekildim orda da 55 çıktım. Ben kaç kiloyum acaba yaaa deli oldum((
Canım benim bunlar ne kadar güzel hayaller. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah onları öyle görmeyi...a.s.
Evet Bircancım yaa aynı durum bende de mevcut dün bu kadar acımamıştı. Bugün evde olmama rağmen uyuyamadım sabah kolumun acısıyla 7:30'da uyandım zaten gece sadece sağ tarafıma yattım ve bütün gece aynı kulağımın üstüne yatmaktan sabah uyandığımda bir yandan kolum bir yandan kulağım acıyordu...
Bu arada hepinize günaydın kızlar.
kolum gece üstüne yatınca ağrıdı ama şimdide ara ara
sancı giriyor zorlayınca falan ağrıyor yanma var bide
Allaha çok şükür görümcem ve kaynanamla aram iyi..ama kaynanamın sinir olduğum tek bir huyu var......oda kendisi eltim ve benim olduğum ortamlarda (kaynanam beni daha çok sever ve çokta ilgilenir annemden farkı yoktur ) eltime melek gibi davranır üzerine titrer bana gelincede istenmeyen gelin rolüne koyar.....başbaşa kaldığımızda anne bana niye böyle davranıyosun dediğimde kızım o kıskanıyor sen büyüksün anlayışla karşılayabilirsin ama o anlamıyor ailesinden görmemiş diyor......Ay kafayı yiyiorum yaaaaaaaaaaa ben daha 22 yaşındayım eltim 29 yaşında delikafadulden ve grçekten çok cadı bilmiş bişey.......... Bugün ipler kopmazsa iyi kaynanamla :roflol:
Evet Bircancım yaa aynı durum bende de mevcut dün bu kadar acımamıştı. Bugün evde olmama rağmen uyuyamadım sabah kolumun acısıyla 7:30'da uyandım zaten gece sadece sağ tarafıma yattım ve bütün gece aynı kulağımın üstüne yatmaktan sabah uyandığımda bir yandan kolum bir yandan kulağım acıyordu...
Bu arada hepinize günaydın kızlar.
tatlım ben eczanelerdekine güvenmiyorum pek ama sne bilirsin sağlık ocağına hiç güvenmiyorum o tartılar çok komil. bence ortalama 56 kilo falansın yani oda normal zaten ilk aylarda almamak iyi dğeil birden almaktansa vucudumuz hazırlansın böyel daha iyi ben 58 kiloyum
evet canım ya bu gün sanki kolumun üstünde ağırlık var gibi geliyo. eylül napıyo bakalım. eylülün ilk 23. nisanını kutlarız poyrazımlahihoyyythihoyyythihoyyyt
Dilekcim sanada geçmiş olsun. O ağrı 3-4 gün devam ediyor. Hatta bende üstüne yatamadım. Ama geçti şimdi. bikaç gün dayanıcaksınız artık
bencede yaa o koca tartılar çok komik bende güvenmiyorum onlara bende aynı senin gibi düşünüyorum muhtemelen 56 kiloyum. Dediğin gibi ilerki zamanlarda bir anda almaktansa yavaş yavaş almak en güzeli. Ilerleyen zamanlarda biraz daha dikkat ederiz, olur biter.
Benimde aynı şekilde canım ben soldan oldum iğneyi sen? Eylül ii sabah hareketliydi şimdi sesi pek çıkmıyor:)) poyraz nasıl annesi? Bizde burdan hem poyrazın hemde tüm bebişlerimizin 23 nisanını kutluyoruz kızımla...
Sağol canımcım yaa haklısın biz bunu 2-3 çekeceğiz ne yapalım bebişlerimiz iyi olsunda annelerinin canı feda olsun:))
günaydın herkese nasılsınız ne yazıkki ben de çalışıyorum bugün çok sinir ve gıcık aynı zamanda aptal bi durum offff
evet tatlım bende sinir oluyorum sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?