2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol tatlım inşallah bizde bu gün var yarın çektik mi tamam.

çalışmasaydık ya offfff

günaydın herkese nasılsınız ne yazıkki ben de çalışıyorum bugün çok sinir ve gıcık aynı zamanda aptal bi durum offff

bende bende bende :enbuyukkk:

Günaydın Tülaycım. Sizinde bayramınız kutlu olsun hihoyyyt

Günaydın. Dün üçlü test sonucumu aldım. Şükür temiz çıktı. Darısı diğer arkadaşların başına olsun. Bayram günü çalışan annelere bende dahilim kızlar.

günaydın kızlar..Malesef bende çalışıyorum...Dünlü üçlü test sonucunu aldım ama doktora gösteremedim ameliyattaymış...Okudum ama bişeyde anlamadım

Günaydın. Dün üçlü test sonucumu aldım. Şükür temiz çıktı. Darısı diğer arkadaşların başına olsun. Bayram günü çalışan annelere bende dahilim kızlar.

tatlım çok sevindik. 3 lü testin iyi olmasına.
keşke çalışmsaydık ama sağlık olsun napalım

gunaydın kızlarrrr ya aramızda dikkat ettimde calısan anne daha cokk sankii??? allah yardımcınız olsun rabbim kolaylık versin size:)

günaydın kızlar..Malesef bende çalışıyorum...Dünlü üçlü test sonucunu aldım ama doktora gösteremedim ameliyattaymış...Okudum ama bişeyde anlamadım

canım az çok ingilizcem olduğu için anladım ben değerler dışındaki yazılı olanları. Mesela Not High Risk yazıyordu benim değerlerimin olduğu yerde. Tabi sayı değerlerini anlayamadım.fisfisfis

tatlım çok sevindik. 3 lü testin iyi olmasına.
keşke çalışmsaydık ama sağlık olsun napalım

Öyle canım özellikle bebekten dolayı sanki tatile daha çok ihtiyaç varmış gibi hissediyorum ama tabi sağlık olsun geliriz gideriz çalışırız:teytey:

Gözünaydın cnm. Şükür iyi çıkmış testin.

canım az çok ingilizcem olduğu için anladım ben değerler dışındaki yazılı olanları. Mesela Not High Risk yazıyordu benim değerlerimin olduğu yerde. Tabi sayı değerlerini anlayamadım.fisfisfis

Canım düşük risk demek o. Yani senin testinde iyi çıkmış.

günaydın annişleerrr... bebişlerimizin ve tüm çocukların günü kutlu olsunnn hihoyyyt hihoyyyt
ben de çalışanlar kervanındayım malesef... artık çekilmiyor iş nedense... tahammülsüz olduk iyice sanırım....
evde oturmaktan sıkılırken evime gitmek istiyorum...
hko'cum gözün aydın canım iyi çıkmış testin ne güzel kaydirigubbakcemile3

ben de c.tesiye r andevu aldım kızlar... öyle heyecanlıyım ki saatler durdu randevu alır almaz günler geçmeyecek sanki :roflol: :roflol:

valla çalışmaktan öyle sıkıldımki gözlerinin içine bakıyorum bişey desinlerde kapıyı çarpıp çıkayım diye inşallah bebekten sonrada böyle düşünürüm evde sıkılmam

günaydın cnm çok sevndim hadi güzel haberlerle gel inş.

valla çalışmaktan öyle sıkıldımki gözlerinin içine bakıyorum bişey desinlerde kapıyı çarpıp çıkayım diye inşallah bebekten sonrada böyle düşünürüm evde sıkılmam

:lepi:
ben de öyle düşünüyorum valla :roflol:
ya bende bi de sırt ağrıları başladı, sürekli pc başında oturmaya dayanamıyorum artık...
midem de sürekli ağrıyor zaten o da sırtımı ağrıtıyor...
doğum izni zamanına kadar çalışmayı düşünüyordum ama böyle giderse 2 ay sonra bırakıcam işi falan....
çok aşırı zorlanıyorum ve yoruluyorum, eşim de bırakmamı söylüyor... bilmiyorum ne olur sonumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…