günaydın kıssslar 23 nisan ımız kutlu olsun öncelikle sizin, sonra tatlı yiğenlerimin...ya evet aşı ağrı ypaıyor biraz ama bnm bugün geçti çok şükür darısı başınıza arkadaşlarrr
günaydın herkese nasılsınız ne yazıkki ben de çalışıyorum bugün çok sinir ve gıcık aynı zamanda aptal bi durum offff
günaydın kıssslar 23 nisan ımız kutlu olsun öncelikle sizin, sonra tatlı yiğenlerimin...ya evet aşı ağrı ypaıyor biraz ama bnm bugün geçti çok şükür darısı başınıza arkadaşlarrr
Ben pembeyi merak ettim. O bugün doktora gidicekmiydi kızlar??
Ben pembeyi merak ettim. O bugün doktora gidicekmiydi kızlar??
Günaydın. Dün üçlü test sonucumu aldım. Şükür temiz çıktı. Darısı diğer arkadaşların başına olsun. Bayram günü çalışan annelere bende dahilim kızlar.
günaydın kızlar..Malesef bende çalışıyorum...Dünlü üçlü test sonucunu aldım ama doktora gösteremedim ameliyattaymış...Okudum ama bişeyde anlamadım
tatlım çok sevindik. 3 lü testin iyi olmasına.
keşke çalışmsaydık ama sağlık olsun napalım
gunaydın kızlarrrr ya aramızda dikkat ettimde calısan anne daha cokk sankii??? allah yardımcınız olsun rabbim kolaylık versin size:)
Günaydın. Dün üçlü test sonucumu aldım. Şükür temiz çıktı. Darısı diğer arkadaşların başına olsun. Bayram günü çalışan annelere bende dahilim kızlar.
canım az çok ingilizcem olduğu için anladım ben değerler dışındaki yazılı olanları. Mesela Not High Risk yazıyordu benim değerlerimin olduğu yerde. Tabi sayı değerlerini anlayamadım.fisfisfis
gunaydın kızlarrrr ya aramızda dikkat ettimde calısan anne daha cokk sankii??? allah yardımcınız olsun rabbim kolaylık versin size:)
günaydın annişleerrr... bebişlerimizin ve tüm çocukların günü kutlu olsunnn hihoyyyt hihoyyyt
ben de çalışanlar kervanındayım malesef... artık çekilmiyor iş nedense... tahammülsüz olduk iyice sanırım....
evde oturmaktan sıkılırken evime gitmek istiyorum...
hko'cum gözün aydın canım iyi çıkmış testin ne güzel kaydirigubbakcemile3
ben de c.tesiye r andevu aldım kızlar... öyle heyecanlıyım ki saatler durdu randevu alır almaz günler geçmeyecek sanki :roflol: :roflol:
valla çalışmaktan öyle sıkıldımki gözlerinin içine bakıyorum bişey desinlerde kapıyı çarpıp çıkayım diye inşallah bebekten sonrada böyle düşünürüm evde sıkılmam
valla çalışmaktan öyle sıkıldımki gözlerinin içine bakıyorum bişey desinlerde kapıyı çarpıp çıkayım diye inşallah bebekten sonrada böyle düşünürüm evde sıkılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?