2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya aynen bir haftadır falan sırtım yanlarım ağrıyo yazık ya iki büklüm içerdeler benim kocamda yeter diyo ama insan bu devirde ne koparsam kardır diye bakıyo az kaldı yaklaşık üç ay sonra yan gel yat maaş yatsın bankaya ooooooh delikafadulden

dün cikkodan indirimde kalan son bikaç parçadan iki yelek bulabildim ve aldım hep yazlık olmuş mağazalar yaaa napıcaz bilmiyoruim bizim sıpalar kış bebesi odayada başlayamıyoruz ev değiştiricez diye öyle bağladım ellerimi oturuyorum alışveriş krizim tuttu bende saç fırçası aldım bebeme datmin olmak için

mecburuz çünkü herşey ateş gibi el yakıyor...
az daha biriksin az daha geçsin elime derken kendimizi harap ediyoruz ki sen 3 taneyle daha çok yoruluyorsun a.s
aslında temmuz sonuna kadar çalışmam lazım, doğum parası için ama eşim temmuzu da gösterir biz öderiz diyor, bakalım artık..
dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışacağım....

Hanımlar çatlaklar için nemlendirici kullanmayı unutmayın sakın en azından vazelin sürün çatlağım şimdilik yok demeyin doğumdan sonra belli oluyormuş..

bebişlerimizin 23 nisanı kutlu olsun..hihoyyyt..ayyy biz büyüdükte bız çocuklar bayram kutlucakkkk.....çalışan annişlere allah sabır versin...ya nıhalın cinsiyet değişmişCADIARZU aboooo doktorlarada güven kalmadı...neysekı benn kendımı avutuyorum 16 dan önce yorum yapmam dedi.17.haftada kesin dedi....

Hanımlar çatlaklar için nemlendirici kullanmayı unutmayın sakın en azından vazelin sürün çatlağım şimdilik yok demeyin doğumdan sonra belli oluyormuş..

Yaklaşık 1 aydır bebek yağı kullanıyorum ama bakalım kaşıntı çok fena:sm_confused:

canım badem yagı ile aktarcı bana üzüm çekırdeği yağı verdiCADIARZU(hiç duymamıştım)onları kullanıyorum ya cıldımı yumuşack yapıyoooo kaydirigubbakcemile2

3 lü testi iii çıkan arkadaşlar gözünüz aydınn...ben 3 lüyü yaptırmadım 2 li iii çıktı 3 lüye gerek yok dedi..

Evet canım benim de ikiliyi yapmadı yani geç kalmışız 3lüyü yaptık teşekkürlera.s.

Yaklaşık 1 aydır bebek yağı kullanıyorum ama bakalım kaşıntı çok fena:sm_confused:

ben de aynı şekilde bebe yağı kullanıyorum...
zaten öyle bi soyuluyorum ki kullanmamam mümkün değil, kupkuru oldu cildim...
kaşıntı da aynı sırtım karnım mimişlerim falan öyle kaşınıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum -tatlicadiarzu-

aktar sahipleri danışınca yardımcı oluyorlar değil mi...
ben de bi gideyim diyorum da...
badem yağından korkuyorum çünkü zaten yeterince tüylüyüm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sert kakao oluyormuş kalıp kalıp, suda bekletiliyormuş, böyle bişey duyanınız var mı acaba_?

canikom üç taneyle derken üçüz bekleyen ben diilim keşke olsaydım ama yerimseniben

Evet canım benim de ikiliyi yapmadı yani geç kalmışız 3lüyü yaptık teşekkürlera.s.

senınle satlarımız aynı cnm sen nasıl hissidiyomusun bebişini bende hafıf öle mısır patlar gibi bi his var ama daha tekmeler yokkk...senın bebişin prensmıydı prensesmıydıCADIARZU

yardımıcı oluyolar yaaa ben çilek yagı diye bişey duymuştum lekelenmeler için çilek yagı olmaz çilek esansı oluyomuş o da kimyasalllar içerdiği için vermedi.....ama senın dediğin kalıp kakoyu hiç duymadımmm:1no2:

yaa canım sıkıldı şimdi gördüm cilt mantarı çıkmış bende göğüs altımda offfff

sağol canm inşallah :)
ve cinsiyetimiz de kesinleşecek :jeyyar:
bu demek oluyor ki BATTIK :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aynen bende öğrendiğim gün 3 takım aldım bebişime olsun biz onlar için varız çalışırız Allah sağlık verisn

bende badem kakako bebeyağı vazelin ne bulursam sürüyom bakalım çatlıcazmmı
3 lü test banada yapmadı dr um 2 li iyi olduğundan gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…