2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kakao yağını soruyordum tam, dediler ki bütün bütün oluyor onu al suya koy o daha iyi...
aktara sorayım yazarım size de :)

aynen bende öğrendiğim gün 3 takım aldım bebişime olsun biz onlar için varız çalışırız Allah sağlık verisn

değil mi ama yeter ki sağlıklı olsunlar :asigim: :asigim: :asigim:

bende badem kakako bebeyağı vazelin ne bulursam sürüyom bakalım çatlıcazmmı
3 lü test banada yapmadı dr um 2 li iyi olduğundan gerek yok dedi

ben de 3'lü düşünmüyorum doktora bakıcaz bakalım....
bebe yağı, kakao yağı vazelin, zeytinyağı en çok önerilenler... badem yağı hiç düşünmüyorum ben -tatlicadiarzu-
bu yağları alıp bi güzel blenderlasak olmaz mı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

acık araştırdım hamilelikte coşarmış kasık mantarı cilt mantarı ama vajinal mantar tehlikeliymiş cumartesi doktora söyliim hemen

sakuracım zaten yağ şeklinde o yağın neyini blendırdan geçirecen kızım şieleri birbirne karıştır tmmm ama dikkat et kakao yağı geçen bornosuma bulaşmış çok zor çıkıyo lekesi bilgin olsun

acık araştırdım hamilelikte coşarmış kasık mantarı cilt mantarı ama vajinal mantar tehlikeliymiş cumartesi doktora söyliim hemen

yaa söyle cnm bi de sorarmısın ben unutmuşum dondurma yemek zararlımı acaba hamileyken ben yiyomda çok cnm istiyo ...çok sağol

Bende hiç kaşıntı olmuyor ben çatlamıyor muyum acaba?

çatlama yok zaten canım, cildim müthiş kurudu zaten kuruydu, onun için soyuluyor...
tamamen nemsiz kaldığı için...
normalde her banyodan sonra yüzüm acırdı kuruduğu için şimdi gülemiyorum bile yarılıyor hemen :roflol: :roflol: :roflol:

yaa söyle cnm bi de sorarmısın ben unutmuşum dondurma yemek zararlımı acaba hamileyken ben yiyomda çok cnm istiyo ...çok sağol

Dondurma yemek neden zararlı olsun ki hatta taze ve emin ellerde yapılmışssa faydalıdır diye düşünüyorum..

kız vazelin falan olucak ya onun için :roflol: :roflol:
e bi de onu sürünce oturamıcaz yani banyoda dikilip durucaz mı -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bi yere değmeden dokunmadan -tatlicadiarzu-

yok yok olmaz, süt içemeyenlere dondurma yeyin diyorlar mesela a.s

valla dondurma güvenilir biyerdense kalsiyum kaynağı canım benim sorarım tabide adam çok matrak kesin dalga geçer benle hihi kaydirigubbakcemile5

Aaa yüzüm de öyle olmuştu benim yeni yeni geçyior ellerim yara içinde kalmıştı demekki hamilelikte bütün vücüdu nemlendirmek gerekiyor...

Aaa yüzüm de öyle olmuştu benim yeni yeni geçyior ellerim yara içinde kalmıştı demekki hamilelikte bütün vücüdu nemlendirmek gerekiyor...

evet canım, dediğim gibi bi de kuruysa cildin...
sırtıma baktım bi gün aynada, resmen denize gitmişim de yanmış su toplamış gibi olmuştu -tatlicadiarzu-

Karnı çok büyüyen var mı? Benim hamile olduğumu kalçamdan anlıyorlar üstelikte erkek ne alakaysa.Neredese düz benim karnım..

evet canım, dediğim gibi bi de kuruysa cildin...
sırtıma baktım bi gün aynada, resmen denize gitmişim de yanmış su toplamış gibi olmuştu -tatlicadiarzu-

Demekki senin daha fazla su içmen gerekiyor birde nemlenmen annenin doğumdan sonra nasıl olmuş genelde benzer çünkü..

senınle satlarımız aynı cnm sen nasıl hissidiyomusun bebişini bende hafıf öle mısır patlar gibi bi his var ama daha tekmeler yokkk...senın bebişin prensmıydı prensesmıydıCADIARZU

prensim var teyzesi. Hafif gıdıklar gibi hissediyorum ben de günde 1 enfazla 3 kez hissedebiliyorum bunu hatta bazen gaz mı yoksa oğluşumun kıpırtısı mı bilemiyorum:bbo: tekme bende de yok daha canım. Bazen göbüş deliğinin biraz üzerinde bazen de sağ kasığıma doğru.:1hug:

Demekki senin daha fazla su içmen gerekiyor birde nemlenmen annenin doğumdan sonra nasıl olmuş genelde benzer çünkü..

annemin cildi benden daha yağlı canım, ben babama benziyorum ve annemde hiç çatlak yok, inşallah o yönden anneme benzerim -tatlicadiarzu-
günde 3 lt su içiyorum kız daha içersem su aygırına dönücem -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

benim karnım kocaman oldu görenler acayip şaşırıyo ben de lierac kullanıyorum bi kutu bitti sayılır ek bişeyler daha süreyim diyorum valla üşeniyorum bebak acıbadem kremi aldım mesela ama sürmüyorum duruyo fisfisfis

Ay inşaallah annene benzersin canım ..:CüvCüv:

Karnı çok büyüyen var mı? Benim hamile olduğumu kalçamdan anlıyorlar üstelikte erkek ne alakaysa.Neredese düz benim karnım..

aramızda bir hafta var ama canım benim sabahları bişey yok ama akşam 5ten sonra hamile oluyorum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…