yardımıcı oluyolar yaaa ben çilek yagı diye bişey duymuştum lekelenmeler için çilek yagı olmaz çilek esansı oluyomuş o da kimyasalllar içerdiği için vermedi.....ama senın dediğin kalıp kakoyu hiç duymadımmm:1no2:
aynen bende öğrendiğim gün 3 takım aldım bebişime olsun biz onlar için varız çalışırız Allah sağlık verisn
bende badem kakako bebeyağı vazelin ne bulursam sürüyom bakalım çatlıcazmmı
3 lü test banada yapmadı dr um 2 li iyi olduğundan gerek yok dedi
yaaa nasıl bişi ki o hemen mantar olduğunu bildin kıss???
acık araştırdım hamilelikte coşarmış kasık mantarı cilt mantarı ama vajinal mantar tehlikeliymiş cumartesi doktora söyliim hemen
Bende hiç kaşıntı olmuyor ben çatlamıyor muyum acaba?
yaa söyle cnm bi de sorarmısın ben unutmuşum dondurma yemek zararlımı acaba hamileyken ben yiyomda çok cnm istiyo ...çok sağol
sakuracım zaten yağ şeklinde o yağın neyini blendırdan geçirecen kızım şieleri birbirne karıştır tmmm ama dikkat et kakao yağı geçen bornosuma bulaşmış çok zor çıkıyo lekesi bilgin olsun
yaa söyle cnm bi de sorarmısın ben unutmuşum dondurma yemek zararlımı acaba hamileyken ben yiyomda çok cnm istiyo ...çok sağol
çatlama yok zaten canım, cildim müthiş kurudu zaten kuruydu, onun için soyuluyor...
tamamen nemsiz kaldığı için...
normalde her banyodan sonra yüzüm acırdı kuruduğu için şimdi gülemiyorum bile yarılıyor hemen :roflol: :roflol: :roflol:
Aaa yüzüm de öyle olmuştu benim yeni yeni geçyior ellerim yara içinde kalmıştı demekki hamilelikte bütün vücüdu nemlendirmek gerekiyor...
evet canım, dediğim gibi bi de kuruysa cildin...
sırtıma baktım bi gün aynada, resmen denize gitmişim de yanmış su toplamış gibi olmuştu -tatlicadiarzu-
senınle satlarımız aynı cnm sen nasıl hissidiyomusun bebişini bende hafıf öle mısır patlar gibi bi his var ama daha tekmeler yokkk...senın bebişin prensmıydı prensesmıydıCADIARZU
Demekki senin daha fazla su içmen gerekiyor birde nemlenmen annenin doğumdan sonra nasıl olmuş genelde benzer çünkü..
annemin cildi benden daha yağlı canım, ben babama benziyorum ve annemde hiç çatlak yok, inşallah o yönden anneme benzerim -tatlicadiarzu-
günde 3 lt su içiyorum kız daha içersem su aygırına dönücem -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Karnı çok büyüyen var mı? Benim hamile olduğumu kalçamdan anlıyorlar üstelikte erkek ne alakaysa.Neredese düz benim karnım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?