2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inşaallah annene benzersin canım ..:CüvCüv:

inşallah canım en büyük duam o valla a.s a.s
ama olsun yaa, sağlıklı olalım bebişler de sağlıklı olsunlar da...
teknoloji yeterince ilerledi nasılsa :jeyyar: :jeyyar: (nasıl yazmışım ben bile anlamadm :roflol: )

Son düzenleme:
Yaaaa kimi densizler dondurma yeme doğuramazsın çocuk donar felan diyo da saçma ama ne bilem emin olayım dedimm

lierac ne kadar acaba tuzlu biraz sanırım hayır faydası olacağını bilsem neyse ..Benim niye göbüşüm yok püff..:1no2:

lierac ne kadar acaba tuzlu biraz sanırım hayır faydası olacağını bilsem neyse ..Benim niye göbüşüm yok püff..:1no2:

e çıkar daha ya benimki abartmış durumda valla lierac 65 civarı valla arkadaşım önerdi anamdada 4 çocuk sonrası bikaç çatlak var umarım bende ona benzerim okadarla atlatırım -tatlicadiarzu-

e çıkar daha ya benimki abartmış durumda valla lierac 65 civarı valla arkadaşım önerdi anamdada 4 çocuk sonrası bikaç çatlak var umarım bende ona benzerim okadarla atlatırım -tatlicadiarzu-

65 lira hemde 1 kutu bitirdin üstelik ne yapıyorsun anacım bütün vücüdunamıyorsun.:uhm:

fussilet canım benim ilk aşerdiğim ve tek aşerdiğim şey dondurma yedim külahlı olanlardan hemde şubatın ortasındakaydirigubbakcemile3 yine yiyeceğim ama ondan sonra hasta olduğum için havalar biraz daha ısınsın diye bekliyrum

Yaaaa kimi densizler dondurma yeme doğuramazsın çocuk donar felan diyo da saçma ama ne bilem emin olayım dedimm

:roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: sırnaşık şey
onları yollasana buraya gülelim biraz:roflol:
biz de geçenlerde sirke gittik, kobra yılanı çıktı, bana bakma dediler kadınlar...
neden dedim, bebeğin cildi benzer dediler..
ben de dedim ki, iyi işte gömlek değiştirdikte çanta yaparım :roflol: :roflol: :roflol:
bakma canım sen onlara, sanki midemizde büyüyor bu çocuk, saçı çıkacak donacak falan :roflol:

ne kadar gidiyor peki canım bi tüp_?

65 lira hemde 1 kutu bitirdin üstelik ne yapıyorsun anacım bütün vücüdunamıyorsun.:uhm:

iki aydır kullanıyorum 100 gr bisey ve evet bacaklarımada sürüyorum kilo değişiminde bacaklarda çatlar ve bacak karından daha kötü çünkü görünebiliri etek vs giydiğimde şakkıdı

alemsin valla çok gülüyorum sana yaaaaa :lepi:

ben iki aydır kullanıyorum bitmek üzere yaa kimisi çatlicaksa çatlar diyo ben ikinci kutuyu alıp almamakta kararsızım arkadaşım kesinlikle önerdi ama ırsi işte dinine yandımın çatlakları verdimiz paralarlan kalmakta var 9 ay sonunda -tatlicadiarzu-

yaaa aman erkekimden gelsin çatlaklar napiiim ama ben önlemimi alıyom sonuçta çatlaktan daha önemli sorunum çıktı işte kızlar mantar estetiğede çok aldırmamak lazım allah sağlık versin

kızlar yazılanları biraz okudum benim kasık ile göbek aram ve göğsüm çok kaşınıyor geçen baktım kasığıma doğru çatlamalar başlamış ve göbeğim çok fena büyük 7 aylık gibi duruyor :)....

utandım yine bak
ya dinimizde bile var "Deveni sağlam kazığa bağla, sonra Allah'a emanet et"
ne biliim...

yaaa aman erkekimden gelsin çatlaklar napiiim ama ben önlemimi alıyom sonuçta çatlaktan daha önemli sorunum çıktı işte kızlar mantar estetiğede çok aldırmamak lazım allah sağlık versin

erkekini yesinler oyyyy :1hug:
orası öyle canım inşallah sağlıkla kucaklarız böcüklerimizi, gerisi boş...

haa aklıma gelmişken bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini bu hafta göbeğimden üstte hissediyorum rahim o kadar büyüdümü ya...

hadi kkizlar gobus resimlerinizi koyunnnnnn benim kamera bozuk olmasa bende koyardimmmmmmm hadiiiiii gobek sovu yapinnnnnnnnnnnn:CüvCüv:

buarada petiyi ozledimmmmmm elaaaa cabuk gel kizzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

Canım benim de öyle. Kaşıntıdan duramıyorum gün oluyor ki. Hele göğüs kaşıntısı çok fena işyerinde ne yapacağımı bilemiyorumkafamçokkarıştı eve gider gitmez yağlanıyorum biraz rahatlıyorum.

benim de öyle ama tahminimce 12 kilo aldığım için öyle görünüyor :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

haa aklıma gelmişken bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini bu hafta göbeğimden üstte hissediyorum rahim o kadar büyüdümü ya...

yukarı yukarı çıkıyor valla :roflol:
bazen karnıma hafif baskı olunca ağzımdan fırlayacak gibi baskı hissediyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

hadi kkizlar gobus resimlerinizi koyunnnnnn benim kamera bozuk olmasa bende koyardimmmmmmm hadiiiiii gobek sovu yapinnnnnnnnnnnn:CüvCüv:

buarada petiyi ozledimmmmmm elaaaa cabuk gel kizzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

benim makinam yok, telefonun bağlantısı da yok :çok üzgünüm: züüürtüm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…