Ay inşaallah annene benzersin canım ..:CüvCüv:
benim karnım kocaman oldu görenler acayip şaşırıyoben de lierac kullanıyorum bi kutu bitti sayılır ek bişeyler daha süreyim diyorum valla üşeniyorum bebak acıbadem kremi aldım mesela ama sürmüyorum duruyo fisfisfis
Oda güzel şeker ..Ayy güldürdün beni rabbim de seni güldürsün gece hamiş gündüz?kaydirigubbakcemile5aramızda bir hafta var ama canım benim sabahları bişey yok ama akşam 5ten sonra hamile oluyorum:roflol:
lierac ne kadar acaba tuzlu biraz sanırım hayır faydası olacağını bilsem neyse ..Benim niye göbüşüm yok püff..:1no2:
Yaaaa kimi densizler dondurma yeme doğuramazsın çocuk donar felan diyo da saçma ama ne bilem emin olayım dedimm
e çıkar daha ya benimki abartmış durumda valla lierac 65 civarı valla arkadaşım önerdi anamdada 4 çocuk sonrası bikaç çatlak var umarım bende ona benzerim okadarla atlatırım -tatlicadiarzu-
Yaaaa kimi densizler dondurma yeme doğuramazsın çocuk donar felan diyo da saçma ama ne bilem emin olayım dedimm
e çıkar daha ya benimki abartmış durumda valla lierac 65 civarı valla arkadaşım önerdi anamdada 4 çocuk sonrası bikaç çatlak var umarım bende ona benzerim okadarla atlatırım -tatlicadiarzu-
65 lira hemde 1 kutu bitirdin üstelik ne yapıyorsun anacım bütün vücüdunamıyorsun.:uhm:
aramızda bir hafta var ama canım benim sabahları bişey yok ama akşam 5ten sonra hamile oluyorum:roflol:
:roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: sırnaşık şey
onları yollasana buraya gülelim biraz:roflol:
biz de geçenlerde sirke gittik, kobra yılanı çıktı, bana bakma dediler kadınlar...
neden dedim, bebeğin cildi benzer dediler..
ben de dedim ki, iyi işte gömlek değiştirdikte çanta yaparım :roflol: :roflol: :roflol:
bakma canım sen onlara, sanki midemizde büyüyor bu çocuk, saçı çıkacak donacak falan :roflol:
ne kadar gidiyor peki canım bi tüp_?
alemsin valla çok gülüyorum sana yaaaaa :lepi:
ben iki aydır kullanıyorum bitmek üzere yaa kimisi çatlicaksa çatlar diyo ben ikinci kutuyu alıp almamakta kararsızım arkadaşım kesinlikle önerdi ama ırsi işte dinine yandımın çatlakları verdimiz paralarlan kalmakta var 9 ay sonunda -tatlicadiarzu-
yaaa aman erkekimden gelsin çatlaklar napiiim ama ben önlemimi alıyom sonuçta çatlaktan daha önemli sorunum çıktı işte kızlar mantar estetiğede çok aldırmamak lazım allah sağlık versin
kızlar yazılanları biraz okudum benim kasık ile göbek aram ve göğsüm çok kaşınıyor geçen baktım kasığıma doğru çatlamalar başlamış ve göbeğim çok fena büyük 7 aylık gibi duruyor :)....
kızlar yazılanları biraz okudum benim kasık ile göbek aram ve göğsüm çok kaşınıyor geçen baktım kasığıma doğru çatlamalar başlamış ve göbeğim çok fena büyük 7 aylık gibi duruyor :)....
haa aklıma gelmişken bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini bu hafta göbeğimden üstte hissediyorum rahim o kadar büyüdümü ya...
hadi kkizlar gobus resimlerinizi koyunnnnnn benim kamera bozuk olmasa bende koyardimmmmmmm hadiiiiii gobek sovu yapinnnnnnnnnnnn:CüvCüv:
buarada petiyi ozledimmmmmm elaaaa cabuk gel kizzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?