2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız? ben ekledim göbüşümü ama diğer göbek topiğine...burayada ekleyeyim sizin için...

bu da göbek mi canım klava: klava: sen beni gör de kork :roflol: :roflol:

canım benim yaa çok seviyorum zaten ben seni yaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
tek deli gibi kilo alan ben değilim ne güzelll hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

merhaba kızlar nasılsınız? ben ekledim göbüşümü ama diğer göbek topiğine...burayada ekleyeyim sizin için...
[/URL]

masallah citir anne nazar degmesin birde ikinci bebegin masallah kiz nasil verdin kilolari oyle cabuk ikinciye ^hamile kaldin kayra kac yasindakiiiiiiiiiiii ama hayatim super gorunuyorsun 41 kere masallahhh

glnz pardon canimmmm kiz dedigim icin allah hepimizin bebeklerini saglikli sekilde kucaklarimiza almayi nasip ertsinnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende seni cok seviyorum merve sakdirmadan banada deli dedigin icinnnnnnnnn kiz halbuki birseyde yedigim yokkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaa gece yemelerini saymazsammmmmmmmmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hadi yaa deli mi dedim delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kız yok ben deli gibi aldım ama sen hızlı almışsın delikafadulden delikafadulden kıvrıldı mı :roflol: :roflol:
gece yemek hiç huyum değildir benim de çok şükür :roflol:
zeytinyağlı sebze yemekleri ve salatayı çok yerim ama aldım işte uffff ::çok üzgünüm:

bu da göbek mi canım klava: klava: sen beni gör de kork :roflol: :roflol:

kızım koyda göbüşü görüp karar verelim...sırnaşık şey

masallah citir anne nazar degmesin birde ikinci bebegin masallah kiz nasil verdin kilolari oyle cabuk ikinciye ^hamile kaldin kayra kac yasindakiiiiiiiiiiii ama hayatim super gorunuyorsun 41 kere masallahhh

canım çok mersi...ben kayrada 15 kilo aldım ama 3 kilo kaldı ve öylede hamile kaldım kayra 13,5 aylık şimdi...bide ben hergün plates yapıyorum belki ondan öyle duruyo vücudum..ama şimdi 53 kilo ile hamile kaldım 56 oldum...

ewet canim cok aldim yaaaaaa kilo dr hersey normal cok guzel diyorrrrrr amannnnnnnn dogum yaptikdan sonra veririm tabi ikincisi hemen gelmezseeeeeeeee:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyy gercekden 41 kere masallah baska soz bulunamiyor yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

begüm hayran kaldım valla sana 41 kere
ınsallah dogumdan sonra bende böyle olurum ama cok zorrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızım koyda göbüşü görüp karar verelim...sırnaşık şey
...

kesin alıcam şu makineyi, o zaman göbük göstericem size valla :roflol: :roflol:

anammm aklıma ne geldiii, kızlar....
olamaz yaaa..
10 gün sonra İLK EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ :teytey: :teytey: :teytey:
ne yapıcam beeeeennnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ewet canim cok aldim yaaaaaa kilo dr hersey normal cok guzel diyorrrrrr amannnnnnnn dogum yaptikdan sonra veririm tabi ikincisi hemen gelmezseeeeeeeee:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
...

ilkini doğurduk da ikinicisini düşünüyoruz :roflol:
dediğin gibi canım yaa, şimdi sağlıklı gidiyorlar çok şükür, doğumdan sonra sıkarız biraz veririz artık....

ınsallah dogumdan sonra bende böyle olurum ama cok zorrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla değil mi, ben de bayıldım açıkçası

hayatim odani susle banyonu susle deprem yasat herkese diyecem amaaaaaaa OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ bide ilk evlilik yildonumunuz muuuuuuuuuusssssss.neyseeee kendine gore ayarla artik biseyler hayatimmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 buarada simdiden evlilik yildonumun kutlu olsun nice yillara.

yok kızlar gerçekten dikkat edin zor veriliyor kilolar kolay gitmiyor yani...doğumdan bi çıkıyosun şok oluyosun göbek 5 aylık gibi duruyo heryer şiş...kilo verdin sanıyosun doğumda sadece 5 kilo gitmiş daha az hatta hiç bile gitmiyo bazen...

canım benim 25 kilo almışsın ama 20 kilosunu vermişsin sen nasıl başardın asıl bu işi.? sanada 41 kere maşallaha.s.

offf evet deprem de olmaz ki şimdi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
düşün düşün....... işin -tatlicadiarzu-

sağol moral verdin :1closedeyes: :1closedeyes:

offf evet deprem de olmaz ki şimdi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
düşün düşün....... işin -tatlicadiarzu-

sağol moral verdin :1closedeyes: :1closedeyes:

ne kızıyon be yirim seni ben yirim yirim..ben şimdi KK daki doğurmuş annelere bakıyorum kaç kilo verdiniz diye soruyolar birbirlerine...hepside şikayetçi kilolarından...dikkat edin valla benden size tavsiye...

ne kızıyon be yirim seni ben yirim yirim..ben şimdi KK daki doğurmuş annelere bakıyorum kaç kilo verdiniz diye soruyolar birbirlerine...hepside şikayetçi kilolarından...dikkat edin valla benden size tavsiye...

zaten öyle bi oldum ki doğumdan değil sonrasında kalacak kilolardan korkuyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben sezeryan oldum. kendıme geldıgımde ılk gobegıme baktım dumduz oh be dedım eskı halıme dondum. sonra hemsıre geldı. yurutmek ıcın. keske kalkmasaydım. bı kalktım hoop göbek öne yıgıldı. 40 dan sonra gobekte yavas yavas gıttı. goren bı bebek dahamı var dıye takılıyodukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızımı dogumundan ıtıbaren tek basıma buyuttum herhalde onun etkısıyle verdım. zaten yarısı dogumda gıttı. kalanıda kendılıgınden gıttı. bende cok şiş olmuştu. balon gıbı şişiyodum sırnaşık şey ama bunda sukur şiş falan olmadım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zamnadır nete giremedim hepinizi çok özledim bircancım oğluşun hayırlı olsun gamma seninde pranssesin olacakmış hayırlı olsun canım cinsiyeti öğrenen bütün arkadaşları tebrik ediyorum rabbim hamileliklerimizi tamamına erdirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…