19+1 halim kızlar
merhaba kızlar nasılsınız? ben ekledim göbüşümü ama diğer göbek topiğine...burayada ekleyeyim sizin için...
[/URL]
merhaba kızlar nasılsınız? ben ekledim göbüşümü ama diğer göbek topiğine...burayada ekleyeyim sizin için...
hayatim sana laf yokkkkkkk olanlara kiziyorum benimkiside bozulduuuuuuuuuu masallah kizlarin gobusunu gorunce moral oluyor bana bende benim ki cok mu buyuk diyordum kiloya gelince canim bende kilo aldim 63hamile kaldim suan 73kiloyum yani bide ben sigara falanda birakmadim hic kullanmadim kiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
[/URL]
Maşallah tatlım
Kızım bu ne fit bir vücuttur böyle maşallah yahuuuuuu
[/URL]
bu da göbek mi canımklava: klava: sen beni gör de kork :roflol: :roflol:
canım benim yaa çok seviyorum zaten ben seni yaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
tek deli gibi kilo alan ben değilim ne güzelll hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende seni cok seviyorum merve sakdirmadan banada deli dedigin icinnnnnnnnn kiz halbuki birseyde yedigim yokkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaa gece yemelerini saymazsammmmmmmmmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu da göbek mi canımklava: klava: sen beni gör de kork :roflol: :roflol:
masallah citir anne nazar degmesin birde ikinci bebegin masallah kiz nasil verdin kilolari oyle cabuk ikinciye ^hamile kaldin kayra kac yasindakiiiiiiiiiiii ama hayatim super gorunuyorsun 41 kere masallahhh
hadi yaa deli mi dedim delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kız yok ben deli gibi aldım ama sen hızlı almışsın delikafadulden delikafadulden kıvrıldı mı :roflol: :roflol:
gece yemek hiç huyum değildir benim de çok şükür :roflol:
zeytinyağlı sebze yemekleri ve salatayı çok yerim ama aldım işteuffff ::çok üzgünüm:
kızım koyda göbüşü görüp karar verelim...sırnaşık şey
canım çok mersi...ben kayrada 15 kilo aldım ama 3 kilo kaldı ve öylede hamile kaldım kayra 13,5 aylık şimdi...bide ben hergün plates yapıyorum belki ondan öyle duruyo vücudum..ama şimdi 53 kilo ile hamile kaldım 56 oldum...
kızım koyda göbüşü görüp karar verelim...sırnaşık şey
...
ewet canim cok aldim yaaaaaa kilo dr hersey normal cok guzel diyorrrrrr amannnnnnnn dogum yaptikdan sonra veririm tabi ikincisi hemen gelmezseeeeeeeee:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
...
begüm hayran kaldım valla sana 41 kere
ınsallah dogumdan sonra bende böyle olurum ama cok zorrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kesin alıcam şu makineyi, o zaman göbük göstericem size valla :roflol: :roflol:
anammm aklıma ne geldiii, kızlar....
olamaz yaaa..
10 gün sonra İLK EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ :teytey: :teytey: :teytey:
ne yapıcam beeeeennnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ewet canim cok aldim yaaaaaa kilo dr hersey normal cok guzel diyorrrrrr amannnnnnnn dogum yaptikdan sonra veririm tabi ikincisi hemen gelmezseeeeeeeee:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyyyy gercekden 41 kere masallah baska soz bulunamiyor yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
begüm hayran kaldım valla sana 41 kere
ınsallah dogumdan sonra bende böyle olurum ama cok zorrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayatim odani susle banyonu susle deprem yasat herkese diyecem amaaaaaaa OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ bide ilk evlilik yildonumunuz muuuuuuuuuusssssss.neyseeee kendine gore ayarla artik biseyler hayatimmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 buarada simdiden evlilik yildonumun kutlu olsun nice yillara.
yok kızlar gerçekten dikkat edin zor veriliyor kilolar kolay gitmiyor yani...doğumdan bi çıkıyosun şok oluyosun göbek 5 aylık gibi duruyo heryer şiş...kilo verdin sanıyosun doğumda sadece 5 kilo gitmiş daha az hatta hiç bile gitmiyo bazen...
...
offf evet deprem de olmaz ki şimdi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
düşün düşün....... işin -tatlicadiarzu-
sağol moral verdin :1closedeyes: :1closedeyes:
ne kızıyon be yirim seni ben yirim yirim..ben şimdi KK daki doğurmuş annelere bakıyorum kaç kilo verdiniz diye soruyolar birbirlerine...hepside şikayetçi kilolarından...dikkat edin valla benden size tavsiye...
yok kızlar gerçekten dikkat edin zor veriliyor kilolar kolay gitmiyor yani...doğumdan bi çıkıyosun şok oluyosun göbek 5 aylık gibi duruyo heryer şiş...kilo verdin sanıyosun doğumda sadece 5 kilo gitmiş daha az hatta hiç bile gitmiyo bazen...
canım benim 25 kilo almışsın ama 20 kilosunu vermişsin sen nasıl başardın asıl bu işi.? sanada 41 kere maşallaha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?