2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kısslar benmi eve gidiyim hem yemek yiyip hemde namazımı kılıp geliyom grşrzz bybyy

hadi kkizlar gobus resimlerinizi koyunnnnnn benim kamera bozuk olmasa bende koyardimmmmmmm hadiiiiii gobek sovu yapinnnnnnnnnnnn:CüvCüv:

buarada petiyi ozledimmmmmm elaaaa cabuk gel kizzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

biri göbek mi dediii??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

benim bugünkü halim :)

ask olsun kizlar daha hicbiriniz koymamis gobuslerinin resminiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:klava: benim kamera ^saglam olcakdiki gorecekdiniz oglusumuuuuuuuuuuuu hadiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:klava:klava: once masaallah deriz korkmayinnnnnnnnnnn

biri göbek mi dediii??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

benim bugünkü halim :)

nazarrrrr degmesin masallah masallah sehercim buyutmusun gobusu yerim ben onuuuuuuu oyyyyyyygamyoncuiremsuminik prenssssss seniiiiiiiii cok tatli olmusun masallah sana saglikli sekilde annenein kucagina gellllllllllll:CüvCüv:

nazarrrrr degmesin masallah masallah sehercim buyutmusun gobusu yerim ben onuuuuuuu oyyyyyyygamyoncuiremsuminik prenssssss seniiiiiiiii cok tatli olmusun masallah sana saglikli sekilde annenein kucagina gellllllllllll:CüvCüv:

amin canım :)

Son düzenleme:
19+1 haftalık halim kızlar

Eklentiler

• $picture .webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Canım bende 3 a progestan kullandım ama sana yaramadı demekki olsun şimdiden sonra biraz dikkat et canım doğum da zorlanırız yoksa... kaydirigubbakcemile

dikkat etmem mi canım, ekmeğe düşkün değilim mesela akşam yemeklerinde hiç yemem... salata bol yerim acayip su içerim ama işte ırsi de biraz galiba...
zaten canım öyle sıkılıyor ki aynaya baktıkça, iğrenç görüyorum kendimi :çok üzgünüm:

vaybe 25 kilo heeee ee verebildinmi bari sonraaa

annecim bana hamişken 25 kilo falan almış delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benim 40'ım çıkmadan 20'sini vermiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güzel değil mi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ask olsun kizlar daha hicbiriniz koymamis gobuslerinin resminiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:klava: benim kamera ^saglam olcakdiki gorecekdiniz oglusumuuuuuuuuuuuu hadiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:klava:klava: once masaallah deriz korkmayinnnnnnnnnnn

züürtüz dedik ne dövüyon :tomato: :tomato: :tomato:

göbüklerinizi yesinler kız sizin ne güzeller öyle :1hug:
benim göbük çıktı ama midem de çıkyo göbükle -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- delikafadulden

erkek olucak inşallah diyorum ya benimki fena fırladı hele şimdi bi görseniz en kısa zamanda eklicem zatende

merhaba kızlar nasılsınız? ben ekledim göbüşümü ama diğer göbek topiğine...burayada ekleyeyim sizin için...
[/URL]

hayatim sana laf yokkkkkkk olanlara kiziyorum benimkiside bozulduuuuuuuuuu masallah kizlarin gobusunu gorunce moral oluyor bana bende benim ki cok mu buyuk diyordum kiloya gelince canim bende kilo aldim 63hamile kaldim suan 73kiloyum yani bide ben sigara falanda birakmadim hic kullanmadim kiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…