bende verdıgım kıloları aldım sımdılık. yanı 3 kılo ılk kızımda 25 kılo almıstım bakalım bunda nekadar alıcamkaydirigubbakcemile3
vaybe 25 kilo heeee ee verebildinmi bari sonraaa
neyse kısslar benmi eve gidiyim hem yemek yiyip hemde namazımı kılıp geliyom grşrzz bybyy
hadi kkizlar gobus resimlerinizi koyunnnnnn benim kamera bozuk olmasa bende koyardimmmmmmm hadiiiiii gobek sovu yapinnnnnnnnnnnn:CüvCüv:
buarada petiyi ozledimmmmmm elaaaa cabuk gel kizzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
yukarı yukarı çıkıyor valla :roflol:
bazen karnıma hafif baskı olunca ağzımdan fırlayacak gibi baskı hissediyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
benim makinam yok, telefonun bağlantısı da yok :çok üzgünüm: züüürtüm :çok üzgünüm:
biri göbek mi dediii??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
benim bugünkü halim :)
nazarrrrr degmesin masallah masallah sehercim buyutmusun gobusu yerim ben onuuuuuuu oyyyyyyygamyoncuiremsuminik prenssssss seniiiiiiiii cok tatli olmusun masallah sana saglikli sekilde annenein kucagina gellllllllllll:CüvCüv:
maşallah sehercimmmm.
masallah göbişine canım. benımde göbişim okadar oldu cok tatlı gorunuyo
19+1 halim kızlar
Canım bende 3 a progestan kullandım ama sana yaramadı demekki olsun şimdiden sonra biraz dikkat et canım doğum da zorlanırız yoksa... kaydirigubbakcemile
vaybe 25 kilo heeee ee verebildinmi bari sonraaa
ask olsun kizlar daha hicbiriniz koymamis gobuslerinin resminiiiiiiiiiiiiiiiiiklava: klava: benim kamera ^saglam olcakdiki gorecekdiniz oglusumuuuuuuuuuuuu hadiiiiiiiiiiiiiiiii klava: klava: klava: once masaallah deriz korkmayinnnnnnnnnnn
dikkat etmem mi canım, ekmeğe düşkün değilim mesela akşam yemeklerinde hiç yemem... salata bol yerim acayip su içerim ama işte ırsi de biraz galiba...
zaten canım öyle sıkılıyor ki aynaya baktıkça, iğrenç görüyorum kendimi :çok üzgünüm:
annecim bana hamişken 25 kilo falan almış delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benim 40'ım çıkmadan 20'sini vermiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güzel değil mi delikafadulden delikafadulden delikafadulden
züürtüz dedik ne dövüyon :tomato: :tomato: :tomato:
göbüklerinizi yesinler kız sizin ne güzeller öyle :1hug:
benim göbük çıktı ama midem de çıkyo göbükle -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?