2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya pembenin ikizleriden birinin beyninde kistmi varmış? bende onunla konusmak istiyorum benimde oğlumda vardı başka bir sorun yoksa diğer tetkiklerde kayboluyo 26.haftadan sonra...bizimki koroid pleksus kistiydi ve 5 mm çapındaydı...ama o üzüntü hamilelikte insan mahvediyor...

evet canım ya tek başına büyütünce öyle oluyor bende tek başıma büyüttüm ama iyikide öyle olmuş hiçbir şeyde güçlük çekmedim çok şükür bende öyle verdim heralde kiloları ama yapışan kilo gitmemişti son 1 aydır diyet yapıyordum 3 kilo kaldı artık bende bundan kaç kalır allah bilirkaydirigubbakcemile2

bak bunu bılmıyodum. sımdı nasıl uzuluyodur yaa. allahım tez zamanda mınık prensesını saglıgına kavustursun. bende desem pembe nıye hıc gırmıyo

nihalcim çok doğru söylüyorsun insan doğuma kada rhep acaba diyor baksana doktor pipiyi gösterdi demiştin şimdide kız diyor o gösterdiği neydi acaba neyse bebişler sağlıklı olsunda canım sen rahat ol rabbim gönlüne göre versin

ben bide normal doğum yaptım belkide bundan çabuk toparlandı vücudum..oğlum 3 aylıktı ben bikinimi giyip denize girebiliyodum..:CüvCüv:

Evet cnm dün çok üzgündü. Bizde üzüldük tabi. Ama doktor geçer demiş. Bende onu merak ediyorum sabahtan beri. Ne yaptı acaba? gittimi doktora?

ıkıncı hamılelıkte alınan kılolar kalıcı oluyomus. ama bıraktırmıcam onları uzerımde ben kılolarla yasayamamkı soyle cocuklarıda getırebılecegımız bır spor salonu olsa dımı. super olurdu yaa. bende sayende pilates toplarını ınceliyorum netten. senı gorunce almaya karar verdım. kıskanclık bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

offfffffffffffffff walla cok ii moral verdin yaniiiiiiii haklisin bir tarafdanada yaaaaaaaaa offfffffffffff veririz inbsallah dogumdan sonraaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
offf evet deprem de olmaz ki şimdi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
düşün düşün....... işin -tatlicadiarzu-

sağol moral verdin :1closedeyes: :1closedeyes:

hayatim fazla isini oraya goturme dusunerekkkkkkkkk yap guzel yemekleri izleyin romantik filminizi dusa girinŞenizŞeniz beraberrrrr deprem yasakkkkkk amaaaaaaaaaaaaa baska seyler yasak deilyaaaaaaaaaaaa utandimmmmmmmmmmmm

Evet cnm dün çok üzgündü. Bizde üzüldük tabi. Ama doktor geçer demiş. Bende onu merak ediyorum sabahtan beri. Ne yaptı acaba? gittimi doktora?

ya özgecim bende onu merak ettim zaten...ama eğer benim oğlumda çıkan tarzda ise ki öyledir diye tahmin ediyorum bizimde doktorumuz önemsememişti kaybolacak dedi 26. haftada ve kayboldu..

ya özgecim bende onu merak ettim zaten...ama eğer benim oğlumda çıkan tarzda ise ki öyledir diye tahmin ediyorum bizimde doktorumuz önemsememişti kaybolacak dedi 26. haftada ve kayboldu..

çok iyi o zaman canım. İnşallah bu yazdıklarını okurda rahatlar biraz. Tabi endişelendi oda böyle birşey olduğuna doğal olarak.

valla olsa ne güzel olur ben ikisini bırakıp babalarına spora gidicem valla söyledim eşimede seneye yaza daha fit olmak lazım...2 çocuklu bol selülitli olmak istemiyorummmmmmmmsenağlama
al valla top bende var pilates bandı da var (lastik) hergün yapıyorum 3 aydan sonra serbestti doktoruma sordum...bacaklarım güçlendi en azından karın kaslarımda öyle ve doğru nefes almayı öğrendim...bu bana ikinci doğumumda yardımcı olacak...bu sefer suda doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı....:CüvCüv::CüvCüv:

ayyy yeter nispet yapıp durma zklava:klava:ayıf olanı var sısman olanı var kıskanıyorum ama yaaa

ne nispeti bacım...senin neren şişman allah aşkınaaaaaaaaaaaasengözlerimebaksanab

offfffffffffffffff walla cok ii moral verdin yaniiiiiiii haklisin bir tarafdanada yaaaaaaaaa offfffffffffff veririz inbsallah dogumdan sonraaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

tabiki vereceksiniz kiloları ama nekadar çok kilo okadar çok zaman demek bu unutmayın...insanın gerçekten morali bozuluyor...senağlama

...

hayatim fazla isini oraya goturme dusunerekkkkkkkkk yap guzel yemekleri izleyin romantik filminizi dusa girinŞenizŞeniz beraberrrrr deprem yasakkkkkk amaaaaaaaaaaaaa baska seyler yasak deilyaaaaaaaaaaaa utandimmmmmmmmmmmm

eh mecbur yapıcaz bişeyler dikkate alıcam

pembe de hayırlı haberleriyle beraber gelse de biz de rahatlasak...

çok iyi o zaman canım. İnşallah bu yazdıklarını okurda rahatlar biraz. Tabi endişelendi oda böyle birşey olduğuna doğal olarak.

endişelenmemek eldemi özgecim..hamilesin ve zaten ekstra duygusalsın bir anda bebeğinin beyninde kist veya kistler olduğu söyleniyor bu insanı öldürüyor resmen kist ve beyinde nasıl yani??? araştırdık baktık doktora yine gittik 26. haftadan sonra gerçekten içimiz rahatladı...inşallah güzel haberlerle gelir...

inşallah pembenin bebeğinin hiçbir şeyi yoktur yaaa :Saruboceq: walla sabahtan beri aklımda o var...

:Saruboceq::Saruboceq:insallah canim yokdur birseyi ya bazi bebeklerde goruluyor sonrada geciyormussssssss insallah ole onemli olan birsey deildirrrrrrrrrrrrrr.

yaza tosuncuk gıbı dolasırım ortada artık zaten boyda yok.sırnaşık şey bıde sezeryandan sonra benım doktorum hemen korse önermişti onun sayesındede bıraz toparladım. sımdı sauna etkılı korseler var onlardan alıcam bı sekılde verıcem bu kıloları

İnşallah canım bebeklerimizi Rabbim korusun. İnşallah pembecimde hayırlı haberlerle gelir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…