kızımı dogumundan ıtıbaren tek basıma buyuttum herhalde onun etkısıyle verdım. zaten yarısı dogumda gıttı. kalanıda kendılıgınden gıttı. bende cok şiş olmuştu. balon gıbı şişiyodum sırnaşık şey ama bunda sukur şiş falan olmadım.
ya pembenin ikizleriden birinin beyninde kistmi varmış? bende onunla konusmak istiyorum benimde oğlumda vardı başka bir sorun yoksa diğer tetkiklerde kayboluyo 26.haftadan sonra...bizimki koroid pleksus kistiydi ve 5 mm çapındaydı...ama o üzüntü hamilelikte insan mahvediyor...
mozişim bircancım iiim canlarım annemde değildim kaç gündür evimdeydim ondan çok sık giremedim. sizlerde iyisiniz inş..
kızlar bu cinsiyete gelince çok enteresan şeyler oluo bize :) 11. haftamın sonundan 17. haftama kadar erkek dediler şimdide kız diolar bana.. benim çocuğum şakacı olcak kesin kız erkek farketmez ama insanın canını sıkıo dr lar. valla artık çocuğumu severken kızım mı diyim oğlum mu diyim şaşırdım kaldım. üstelik 20+6 olduk... hala bana kesin konuşmuyolar. kendi dr um 2 hafta önce pipisinin resmini çekip vermişti geçen tekrar kontrole gittim bu seferde kız gördüm dedi bana.. kuvvetle ihtimal kız dedi bide sırıtarak.. sanki pipi die resim çekip veren benim.. aman ya valla bende sıkıldım artık bu cinsiyet mevzusundan ondan hiç merak bile etmiorum artık. bence çok fazla güvenmemek lazım dr lara..
ya pembenin ikizleriden birinin beyninde kistmi varmış? bende onunla konusmak istiyorum benimde oğlumda vardı başka bir sorun yoksa diğer tetkiklerde kayboluyo 26.haftadan sonra...bizimki koroid pleksus kistiydi ve 5 mm çapındaydı...ama o üzüntü hamilelikte insan mahvediyor...
evet canım ya tek başına büyütünce öyle oluyor bende tek başıma büyüttüm ama iyikide öyle olmuş hiçbir şeyde güçlük çekmedim çok şükür bende öyle verdim heralde kiloları ama yapışan kilo gitmemişti son 1 aydır diyet yapıyordum 3 kilo kaldı artık bende bundan kaç kalır allah bilirkaydirigubbakcemile2
yok kızlar gerçekten dikkat edin zor veriliyor kilolar kolay gitmiyor yani...doğumdan bi çıkıyosun şok oluyosun göbek 5 aylık gibi duruyo heryer şiş...kilo verdin sanıyosun doğumda sadece 5 kilo gitmiş daha az hatta hiç bile gitmiyo bazen...
canım benim 25 kilo almışsın ama 20 kilosunu vermişsin sen nasıl başardın asıl bu işi.? sanada 41 kere maşallaha.s.
offf evet deprem de olmaz ki şimdi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
düşün düşün....... işin -tatlicadiarzu-
sağol moral verdin :1closedeyes: :1closedeyes:
ben bide normal doğum yaptım belkide bundan çabuk toparlandı vücudum..oğlum 3 aylıktı ben bikinimi giyip denize girebiliyodum..:CüvCüv:
Evet cnm dün çok üzgündü. Bizde üzüldük tabi. Ama doktor geçer demiş. Bende onu merak ediyorum sabahtan beri. Ne yaptı acaba? gittimi doktora?
ya özgecim bende onu merak ettim zaten...ama eğer benim oğlumda çıkan tarzda ise ki öyledir diye tahmin ediyorum bizimde doktorumuz önemsememişti kaybolacak dedi 26. haftada ve kayboldu..
ıkıncı hamılelıkte alınan kılolar kalıcı oluyomus. ama bıraktırmıcam onları uzerımde ben kılolarla yasayamamkı soyle cocuklarıda getırebılecegımız bır spor salonu olsa dımı. super olurdu yaa. bende sayende pilates toplarını ınceliyorum netten. senı gorunce almaya karar verdım. kıskanclık bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy yeter nispet yapıp durma zklava: klava:ayıf olanı var sısman olanı var kıskanıyorum ama yaaa
offfffffffffffffff walla cok ii moral verdin yaniiiiiiii haklisin bir tarafdanada yaaaaaaaaa offfffffffffff veririz inbsallah dogumdan sonraaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
...
hayatim fazla isini oraya goturme dusunerekkkkkkkkk yap guzel yemekleri izleyin romantik filminizi dusa girinŞenizŞeniz beraberrrrr deprem yasakkkkkk amaaaaaaaaaaaaa baska seyler yasak deilyaaaaaaaaaaaautandimmmmmmmmmmmm
çok iyi o zaman canım. İnşallah bu yazdıklarını okurda rahatlar biraz. Tabi endişelendi oda böyle birşey olduğuna doğal olarak.
eh mecbur yapıcaz bişeylerdikkate alıcam
pembe de hayırlı haberleriyle beraber gelse de biz de rahatlasak...
inşallah pembenin bebeğinin hiçbir şeyi yoktur yaaa :Saruboceq: walla sabahtan beri aklımda o var...
valla olsa ne güzel olur ben ikisini bırakıp babalarına spora gidicem valla söyledim eşimede seneye yaza daha fit olmak lazım...2 çocuklu bol selülitli olmak istemiyorummmmmmmmsenağlama
al valla top bende var pilates bandı da var (lastik) hergün yapıyorum 3 aydan sonra serbestti doktoruma sordum...bacaklarım güçlendi en azından karın kaslarımda öyle ve doğru nefes almayı öğrendim...bu bana ikinci doğumumda yardımcı olacak...bu sefer suda doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı....:CüvCüv::CüvCüv:
ne nispeti bacım...senin neren şişman allah aşkınaaaaaaaaaaaasengözlerimebaksanab
tabiki vereceksiniz kiloları ama nekadar çok kilo okadar çok zaman demek bu unutmayın...insanın gerçekten morali bozuluyor...senağlama
endişelenmemek eldemi özgecim..hamilesin ve zaten ekstra duygusalsın bir anda bebeğinin beyninde kist veya kistler olduğu söyleniyor bu insanı öldürüyor resmen kist ve beyinde nasıl yani??? araştırdık baktık doktora yine gittik 26. haftadan sonra gerçekten içimiz rahatladı...inşallah güzel haberlerle gelir...
İnşallah canım bebeklerimizi Rabbim korusun. İnşallah pembecimde hayırlı haberlerle gelir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?