2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa kimi densizler dondurma yeme doğuramazsın çocuk donar felan diyo da saçma ama ne bilem emin olayım dedimm

kıs ben şimdi yiyorum dondurma. Bişi olmaz en fazla belki kilo yapar. Annem abime hamileyken buz yermiş çatur çutur. Etraftaki kadınlarda yeme çocuğun beyni üşür derlermiş :roflol: halbuki ne alaka çocuk midedemi duruyo?????

değil mi yaaa, yok saçı çıkıyor ondan yanar yok üşür :roflol: :roflol:
Allaha inancı olan insan az düşünür, inanca göre bile mantıksız bişey yani :roflol:

haa aklıma gelmişken bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini bu hafta göbeğimden üstte hissediyorum rahim o kadar büyüdümü ya...

aynen cnm benimde ölee mideme yakın bi yerde oynuyo galiba bebişim anası gibi yemeğe meraklımı ne???*delikafaduldendelikafadulden

benim ilk oğlum ağustosda doğdu çok fazla dondurma ve soğuk su içerdim valla hiç bişey de olmadı....Sadece şişliğim çok oldu :):)

değil mi yaaa, yok saçı çıkıyor ondan yanar yok üşür :roflol: :roflol:
Allaha inancı olan insan az düşünür, inanca göre bile mantıksız bişey yani :roflol:

Ya evet mantık dışı hakkaten sırnaşık şey

benim ilk oğlum ağustosda doğdu çok fazla dondurma ve soğuk su içerdim valla hiç bişey de olmadı....Sadece şişliğim çok oldu :):)

Yani en fazla şişliğin olur dediğin gibi cnm

maşallah şu an çok fena oynuyor oğlum ama midemde ya hayret bişey...Kemikleşince nasıl olucak acaba kaydirigubbakcemile3

ayyy şimdi anneme yardım ettim geldımm.halamlar gelcekmış pizza yapıyooo...ama ben yıyemem:çok üzgünüm:yaa bu hurafelerden ben okadar çok duyuyorumkı benım hiç bişey yemem lazım balık yeme çocugun çiili olur.taşana bakma çocugun tavşan dudak dogar(benım kardeşimm taşana dudak dogdu)folık asit eksiklıgındenmışşş....ben geçen yaşam parkına gittim yüzlerce hayvan gördümmm...
benım göbek sabah bişey yok agzıma bı lokma atıyım nasıl şişiyooooo...akşama dogru çatlıyom nerdeyseeee

Neee kız 17 haftalık bebişin daha ne yaptın 12 kilo 3 trimestirde ne yapıcaksın ben 2 kilo aldım yalnızca.

bak şimdi normal kilom 55... ben kurbana kadar 53'ye düşmüştüm...
aralık ayında bebek için karar verdik, kurban bayramının son günün...
sigarayı azaltmaya başladım günde 1 paketten 2-3'e düşürdüm...
yavaş yavaş almaya başladım ve aralıkta bebek tutmadı...
ama sigara hala günde 3 falan..
ocak ayında günüm gelmeden 10 gün falan varken lekelenmeler yüzünden doktora gittim ve progestan verdi...
o da aldırdı aldırdı aldırdı..
meğer hamişmişim mirmirmirmir sonra 10 haftalıkken 62 civarı oldum :roflol: :roflol:
12. haftadan beri ayda bir kilo alıyorum ama mahvoldum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kemiklerim sayıllırken kıyafetlerime giremiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yiyebilirmiyızkı ben korkuyodum yıyım ozaman bendeee çok tşk.ederim kızlarrr....Şeniz

herkese selam kızlar. masallah herkesın keyfı yerınde
ben bu gece kızımın tekmelerıyle uyandım. daha sonrada buyuk kızım ıcın uyandım delikafadulden

Canım bende 3 a progestan kullandım ama sana yaramadı demekki olsun şimdiden sonra biraz dikkat et canım doğum da zorlanırız yoksa... kaydirigubbakcemile

bende verdıgım kıloları aldım sımdılık. yanı 3 kılo ılk kızımda 25 kılo almıstım bakalım bunda nekadar alıcamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…