Yaaaa kimi densizler dondurma yeme doğuramazsın çocuk donar felan diyo da saçma ama ne bilem emin olayım dedimm
haa aklıma gelmişken bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini bu hafta göbeğimden üstte hissediyorum rahim o kadar büyüdümü ya...
kıs ben şimdi yiyorum dondurma. Bişi olmaz en fazla belki kilo yapar. Annem abime hamileyken buz yermiş çatur çutur. Etraftaki kadınlarda yeme çocuğun beyni üşür derlermiş :roflol: halbuki ne alaka çocuk midedemi duruyo?????
haa aklıma gelmişken bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini bu hafta göbeğimden üstte hissediyorum rahim o kadar büyüdümü ya...
değil mi yaaa, yok saçı çıkıyor ondan yanar yok üşür :roflol: :roflol:
Allaha inancı olan insan az düşünür, inanca göre bile mantıksız bişey yani :roflol:
benim ilk oğlum ağustosda doğdu çok fazla dondurma ve soğuk su içerdim valla hiç bişey de olmadı....Sadece şişliğim çok oldu :):)
benim de öyle ama tahminimce 12 kilo aldığım için öyle görünüyor :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Neee kız 17 haftalık bebişin daha ne yaptın 12 kilo 3 trimestirde ne yapıcaksın ben 2 kilo aldım yalnızca.
pizza nın zararı neymiş anlamadım canım...
Neee kız 17 haftalık bebişin daha ne yaptın 12 kilo 3 trimestirde ne yapıcaksın ben 2 kilo aldım yalnızca.
yiyebilirmiyızkı ben korkuyodum yıyım ozaman bendeee çok tşk.ederim kızlarrr....Şeniz
bak şimdi normal kilom 55... ben kurbana kadar 53'ye düşmüştüm...
aralık ayında bebek için karar verdik, kurban bayramının son günün...
sigarayı azaltmaya başladım günde 1 paketten 2-3'e düşürdüm...
yavaş yavaş almaya başladım ve aralıkta bebek tutmadı...
ama sigara hala günde 3 falan..
ocak ayında günüm gelmeden 10 gün falan varken lekelenmeler yüzünden doktora gittim ve progestan verdi...
o da aldırdı aldırdı aldırdı..
meğer hamişmişim mirmirmirmir sonra 10 haftalıkken 62 civarı oldum :roflol: :roflol:
12. haftadan beri ayda bir kilo alıyorum ama mahvoldum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kemiklerim sayıllırken kıyafetlerime giremiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?