2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hko çok sevindim canım gözünaydın umarım geri kalanlarımızında sonuçları hep güzel çıkar inşallah.

Sehercim, Glnz, Begüm hepinizin göbeklerine 41 kere maşallah kızlar...

Kızlar bugün bimden park yatak aldım..129.90 tl.ama baya kullanışlı..reklamında çok sade gibi duruyor ama içinin aparatı çok var.sağlamda hem.böyle bir yatak normalde 165 170 ten aşağı değil...bilginiz olsun...

canım güle güle kullanın bebişinizle sağlıkla sıhhatle işallah... resmi yokmu??? gerçi kurulu değildir şimdi demi nasıl koycaksınki resmini...?? bende park yatak çok istiyorum ama gıcırdıyo ve hiçbiyeri çıkıp yıkanmıyo dedikleri için midem bulandı soğudum.... bilmiyorum kararsızım hala.... :CüvCüv:

canım şimdi kurduk heves edindik.ama toplarız gene...resmini çekip koyarım birazdan..arkadaşım 2 yıldır kullanıyor çok memnun..beşiğin iskeleti hariç her tarafını halı yıkar gibi kolay yıkayabilirsin canım.Görünürde öyle gözüküyor.zaten naylon olduğu içinde kolay silinir ve hemen kururda.tavsiye ederim bence..

hmm anladım canım bekliyoruz ozaman resimleri .. aman nereye baksam nerde sorsam nemli bezle sil diyolar sinir oluyorum foşur foşur yıkamam lazım ben yoksa hayatta tatmin olamam onun temizlendiğine dair :))))) ben
m çevremde kullananlar ısrarla gıcırdama dediler ondan kafam karışık ne bileyim yaa.... kafamçokkarıştı

Canım benim oğlanın da var park yatağı. 2 yıldır kullanıyoruz. Hiçbir sorun çıkarmadı. Şimdi 3 yaşında artık kocaman oldu. Yatağını da babaanneye götürdük. Haftada bir orada yatıyor. Gıcırdama falan da hiç olmadı. Oyun seviyesinde tutuyoruz. Dibini de minderlerle yorganlarla yükseltiyoruz birazcık.

canım ya kolay kolay kirlenmez zaten merak etme:)Kirlenen içine koyduğun döşekle nevresim takımı olur en fazla:)

Eklentiler

• $PICT0649.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 16
  • $PICT0650.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $PICT0651.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $PICT0653.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 15
  • $PICT0655.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 20
canım ya kolay kolay kirlenmez zaten merak etme:)Kirlenen içine koyduğun döşekle nevresim takımı olur en fazla:)

Canım benimki de öyle ama bizim herhalde yukarıdan sarkan oyuncakların ipleri çok uzun. Benim ufaklık bebekken tutup bir çekti ki oyuncağı, o kısım yatağın kenarından kurtulup ok gibi fırladı. Tavsiyem bebişiniz azıcık büyüyüp de oyuncakları yakalama zamanına gelince o kısımları komple çıkarın. Allahtan bizimkine bişi olmadı ama ben hemen söktüm.

canım ben bu yatağın oyuncaklarını takmayı hiç düşünmüyorum gerçektende çok sakat duruyorlar.şimdi bile değdin anda hemen yerinden çıkıcak gibi süsleri:) ..

ecemcim yatak çok güselmiş güle güle uyusunda büyüsün bebegin....üstündeki tül ayrı degilmi...beraber satılmıyo...

anladım canım..gözönünde bulundurucam deneyimlerini teşekkür ederim... :))

ii bakalım öle olsunn :))) bu arada çok güzelmiş canım valla ya..... Allahım iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip etsin... işallah içinde bebişin yattığı resimleride koyarsın... hatta hepimiz koyarız işallahhhh :)))))))))))) :Saruboceq: :1hug: :ecrin_bebek: :CüvCüv:

ecemcim yatak çok güselmiş güle güle uyusunda büyüsün bebegin....üstündeki tül ayrı degilmi...beraber satılmıyo...

şekerim katılıyorum sana bende merak ediyodumda yazmayı unuttum; o tülde aynı paketten çıktı deme banaa :)))))))))))))))) delikafadulden :uhm:

amin canım...Normalde park yatak beğenmiştim 240 tl fiyatıydı..Bugün bime gitmştik.orda bu yatağı sergilemişlerdi.adamın biri alıcam diyip açtırmış ve kurun demiş görüp öyle alıcam.market çalışanlarıda ne anlasın kuramamışlar tabi:) adamda sizin kuramadığınızı ben nasıl kurucam diyip almaktan vazgeçmiş.Bunlarda paketten çıkmışken uğraşmışlar denemişler ve kurmayı başarmışlar...Sağolsunlar bize de baya tarif ettiler.Bizde bu vesileyle almış olduk.Çünkü katologta gözükenin bununla alakası yok o çok basit duruyor.zaten eşimde bu duruma sevindi 110 tl fazla vermekten kurtuldu..:dance:.

Ne güzel senin bebişinin kısmetiymiş annesi :) Allahım içinde sağlıklı sıhhatli uyutsun da büyütsün :Saruboceq:

Son düzenleme:

şekerim bişi daha sorcam sıkıyorum seni ama ((( rengi varmı bunun?? malum benim yavru kız..... belki yeşil filan alırım ben ilerdede kullanabilmek adına hep mavi tonlarımı var...????

Bimde olup olmadığını bilmiyorum ben ama benim aldığım yerde rengarenk her rengi vardı.

anladım canım.. bende başka maağazalrda çok renk ve çeşitlerini gördümde bimde varmı die merak ettim... fiyat uygun ben en uygun 150 ye buldum izmirde.... ondan sordum.. bi fark yoksa alınabilir aslında.... CADIARZU

canım başka rengide varmış.ama renk çeşitlerini genelde en işlek yerdeki bimlere veriyorlarmış.Bizim burdaki yerlere genelde 1 tane vermişler..oda çogu yerde satılmış...sen çevrende bim varsa sor istersen yada telefon aç canım en azından kalıp kalmadığına dair bilgi verirler.Bende 130 sa sağlam dğildir gözüyle bakıyodum ama yakından görünce diğerlerinden çokta bir farkı olmadığını anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…