Kızlar bugün bimden park yatak aldım..129.90 tl.ama baya kullanışlı..reklamında çok sade gibi duruyor ama içinin aparatı çok var.sağlamda hem.böyle bir yatak normalde 165 170 ten aşağı değil...bilginiz olsun...
canım güle güle kullanın bebişinizle sağlıkla sıhhatle işallah... resmi yokmu??? gerçi kurulu değildir şimdi demi nasıl koycaksınki resmini...?? bende park yatak çok istiyorum ama gıcırdıyo ve hiçbiyeri çıkıp yıkanmıyo dedikleri için midem bulandı soğudum.... bilmiyorum kararsızım hala.... :CüvCüv:
canım şimdi kurduk heves edindik.ama toplarız gene...resmini çekip koyarım birazdan..arkadaşım 2 yıldır kullanıyor çok memnun..beşiğin iskeleti hariç her tarafını halı yıkar gibi kolay yıkayabilirsin canım.Görünürde öyle gözüküyor.zaten naylon olduğu içinde kolay silinir ve hemen kururda.tavsiye ederim bence..
canım ya kolay kolay kirlenmez zaten merak etme:)Kirlenen içine koyduğun döşekle nevresim takımı olur en fazla:)
Canım benimki de öyle ama bizim herhalde yukarıdan sarkan oyuncakların ipleri çok uzun. Benim ufaklık bebekken tutup bir çekti ki oyuncağı, o kısım yatağın kenarından kurtulup ok gibi fırladı. Tavsiyem bebişiniz azıcık büyüyüp de oyuncakları yakalama zamanına gelince o kısımları komple çıkarın. Allahtan bizimkine bişi olmadı ama ben hemen söktüm.
Canım benim oğlanın da var park yatağı. 2 yıldır kullanıyoruz. Hiçbir sorun çıkarmadı. Şimdi 3 yaşında artık kocaman oldu. Yatağını da babaanneye götürdük. Haftada bir orada yatıyor. Gıcırdama falan da hiç olmadı. Oyun seviyesinde tutuyoruz. Dibini de minderlerle yorganlarla yükseltiyoruz birazcık.
canım ya kolay kolay kirlenmez zaten merak etme:)Kirlenen içine koyduğun döşekle nevresim takımı olur en fazla:)
ecemcim yatak çok güselmiş güle güle uyusunda büyüsün bebegin....üstündeki tül ayrı degilmi...beraber satılmıyo...
ecemcim yatak çok güselmiş güle güle uyusunda büyüsün bebegin....üstündeki tül ayrı degilmi...beraber satılmıyo...
anladım canım..gözönünde bulundurucam deneyimlerini teşekkür ederim... :))
ii bakalım öle olsunn :))) bu arada çok güzelmiş canım valla ya..... Allahım iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip etsin... işallah içinde bebişin yattığı resimleride koyarsın... hatta hepimiz koyarız işallahhhh :)))))))))))) :Saruboceq: :1hug::ecrin_bebek: :CüvCüv:
amin canım...Normalde park yatak beğenmiştim 240 tl fiyatıydı..Bugün bime gitmştik.orda bu yatağı sergilemişlerdi.adamın biri alıcam diyip açtırmış ve kurun demiş görüp öyle alıcam.market çalışanlarıda ne anlasın kuramamışlar tabi:) adamda sizin kuramadığınızı ben nasıl kurucam diyip almaktan vazgeçmiş.Bunlarda paketten çıkmışken uğraşmışlar denemişler ve kurmayı başarmışlar...Sağolsunlar bize de baya tarif ettiler.Bizde bu vesileyle almış olduk.Çünkü katologta gözükenin bununla alakası yok o çok basit duruyor.zaten eşimde bu duruma sevindi 110 tl fazla vermekten kurtuldu..:dance:.
amin canım...Normalde park yatak beğenmiştim 240 tl fiyatıydı..Bugün bime gitmştik.orda bu yatağı sergilemişlerdi.adamın biri alıcam diyip açtırmış ve kurun demiş görüp öyle alıcam.market çalışanlarıda ne anlasın kuramamışlar tabi:) adamda sizin kuramadığınızı ben nasıl kurucam diyip almaktan vazgeçmiş.Bunlarda paketten çıkmışken uğraşmışlar denemişler ve kurmayı başarmışlar...Sağolsunlar bize de baya tarif ettiler.Bizde bu vesileyle almış olduk.Çünkü katologta gözükenin bununla alakası yok o çok basit duruyor.zaten eşimde bu duruma sevindi 110 tl fazla vermekten kurtuldu..:dance:.
şekerim bişi daha sorcam sıkıyorum seni ama((( rengi varmı bunun?? malum benim yavru kız..... belki yeşil filan alırım ben ilerdede kullanabilmek adına hep mavi tonlarımı var...????
Bimde olup olmadığını bilmiyorum ben ama benim aldığım yerde rengarenk her rengi vardı.
anladım canım.. bende başka maağazalrda çok renk ve çeşitlerini gördümde bimde varmı die merak ettim... fiyat uygun ben en uygun 150 ye buldum izmirde.... ondan sordum.. bi fark yoksa alınabilir aslında.... CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?