2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım evet tel açıp sormak laızm nevar neyok diye.. olmadı annemlere aldırırım izmirde..... oalr bütün bimleri gezsinler bulsunlar napim :)))))

bu arada kızlar giremedim iki gündür.girsemde yazamadımdı.geçmiş olsun hasta annişlere,dilekcim bircancım aşı olmuşunuz hadi geçmiş olsun.ağrı yapıyor üzerine uzunca yatmış gibi ama 3 gün falan.olur o kadar canııım idare edicez artık.cinsiyetini öğrenen annişlerede hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişleriii.ayrıca yume ,begüm maşallah göbüşlere.pembe umarım iyi haberle gelirsin.bu arada peti gir be kızım nete arada biiii.

bu arada nihalcim senide unutmayayım bence senin bebiş erkek hala.bakma sen yanlışlık olmuş gibi olmuş ama erkek bence.

gunaydinnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeee canim biz iyiyiz oglusumla benim bel agrim haric tabiiii sen nasilsin poyraz prensleegamyoncuiremsu kolunun agrisi gectimi:CüvCüv:

ya tatlım akşam yine ağrıdı şimdiden biraz biraz ağrıyo arada ama iyim. bebekimde iyi sizde iyiymişsiiniz ne güsel 8 de kahvaltımızıda yaptık herkese afiyet olsun

günaydın kızlar... herkeze merhaba ... bimdeki park yataktan bende aldım ve kurduk çok güzel eğer kaldıysa bence alın hem kaliteli hemde çok kullanışlı kızlar....

günaydın kızlar, nasılsınız bir süre giremedim, geçmişi pek okuyamadım, Bircancım ve Dilekçim geçmiş olsun. Pembeciği merak ettim, inşallah herşey yolundadır.

günaydın kızlar... herkeze merhaba ... bimdeki park yataktan bende aldım ve kurduk çok güzel eğer kaldıysa bence alın hem kaliteli hemde çok kullanışlı kızlar....

serdi bişe sorcam..Bu alt açma ünitesinin tutturma mekanizmalarını vidayla takıyoruz ya bunları nereye takıcağımızı ben bulamadım....bana yardımcı olurmusun?

Ecemcim yatağınız hayırlı olsun. Allah iyi günlerde sağlıkla sıhhatle yatmayı nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim Ayfercim gerçekten dediğin gibi 3 gün sürecek galiba bunun ağrısı.
Benimki gerçekten çok ağrıyor kolumu nerdeyse hiç oynatamıyorum hele hele havaya kaldırmam mümkün değil. Sen neler yaptın iki gündür görüşmeyeli? Bebişimiz iyi di mi?

Günaydın Bircancım Herkese günaydın. Bugün cuma keyifler elbette gıcır:)))
Senden naber?

Günaydın Filizcim sana da... Evet uzun zamandır yoktun.. Nasılsın? Bebişimiz nasıl ?
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için canım.

Dilekçim iyi olmaya çalışıyorum, bebek iyi, bebeği daha net görebilmek için detaylı ultrasona girmeyi çok istiyorum ve merak ediyorum.

iyi tatlım ama ayrında çalıtığımdna biraz buruk gıcır :) naptınız dün evde bakalım prensesle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…