2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız? bende 2 mayısda detaylı ultrasona giricem...az kaldı kuzuyu görmeye...

kızlar ne kol ağrısı tetenoz iğnesımı yaptırdınız ya bıde benım bebeğim bezan çok hareketlı bazen az sızdede oluyormu boyle

dilek canım drun aşını yaptır dedimi sana

begüm 27 Pazartesi gidicez detaylı için
2 Mayısta da kendi dr gidicez :)

iyi tatlım ama ayrında çalıtığımdna biraz buruk gıcır :) naptınız dün evde bakalım prensesle.

Olsun canım yarın en azından yarım gün...Biz dün evde sırf dinlendik uyuduk kızımla bol bol. Başka da hiçbirşey yapmadık. Sen oldukça yoğundun galiba dün?

kızlar bana dr um koruma faktorlu kullan artık nemlendiricini dedi. varmı bir öneriniz

Canım ben neutrogena'nın nemlendiricisini kullanıyorum gayet memnunum. Yağsız ve içeriğinde 15 faktör güneş koruması da mevcut. Ama eğer tek güneş koruma istersen
DDF önerebilirim sana. Organik bir ürünü var ben onu kullanmıştım en son memnunda kalmıştım.

evet canım ya o kadar yoğundum ki lavaboya gitmeye zor zaman buldum kalkamadım yerimden başım ağrıdı evde de belim hele o akdar ağrıdı ki

kızlar ne kol ağrısı tetenoz iğnesımı yaptırdınız ya bıde benım bebeğim bezan çok hareketlı bazen az sızdede oluyormu boyle

Evet canım tetanoz oldum çrş günü ve kolum hala ağrı içinde. Benim bebeğimde aynı şekilde canım bazen çok hareketli ve sert sert tepikliyor bazen de pek sesi çıkmıyor.

dilek canım drun aşını yaptır dedimi sana

begüm 27 Pazartesi gidicez detaylı için
2 Mayısta da kendi dr gidicez :)

Evet canım ben dr.uma sormuştum o da sağlık ocağındankiler daha iyi bilir belki bir doz yaparlar demişti. Ben 1,5 yıl önce olmuştum çünkü. Sağlık ocağındaki dr.'da kendi doktorum gibi düşündü ve bir doz yapalım dedi. Normalde 2 dozmuş hamileyken.

canım dr um koruma faktorlu nemlendırıcı dedı. neutrogena nın koruma faktorlumudur?

günaydın annişleeer hihoyyyt hihoyyyt
yaa beşiği çok beğendim anneme söyliyim de baksın hemen :roflol: :roflol:
güle güle kullanın kızlar ve bana da dua edin güzel bi renk bulabileyim :)

kızlar yarın randevum var gerçi ama... ya göbeğimin hizasına arada bi ağrı giriyo böyle...
5 sn.de bi ağrı oluyor, bi süre tekrarlıyor öyle sonra geçiyor...
normal mi bu ağrı, canımı yakıyor yani baya acıyor :roflol:

Canım senin koruma dediğin güneşten koruma değil mi ? Eğer öyleyse bahsettiğim ürünün içindeki güneş koruma faktörü SPF15..

ee harıka ozaman boyle bişeyden bahsedıyordu kadın bana marka ısım vermedı bende denenmıs bişey olsun ıstıyorum

ya tatlım akşam yine ağrıdı şimdiden biraz biraz ağrıyo arada ama iyim. bebekimde iyi sizde iyiymişsiiniz ne güsel 8 de kahvaltımızıda yaptık herkese afiyet olsun
ohhhhhhhh yarasin poyrazimiza ve annesineeeeeeee yaaaa kiyamam cok aciyor herhalde allahdan biz olmuyoruz dogumdan sonra zaten burda asi kartlarimiz var hamile olmadan butun asilari olmusdummmmmmmmm bizde iyi olmaya calisiyoruz bel agrim var isde terapiye gidiyorummmmmmmmm:1no2:

canim kramp giriyordur kasiklarina cunku artik rahim yukari dogru cikiyor damarlarda gerildigi icin agri yapiyordurrrrrrrr bendede oluyor bazen kalkamiyorum biraz dinlenince geciyorrrrrr:CüvCüv:

Kızlar la roche'un içeriğinde paraben varmış çok zararlı bir kimyasal vazgeçtim o nedenle hele hele hamilelikte daha da dikkatli olmak lazım. O nedenle DDF organik oldukça doğal bir ürün.

...
canim kramp giriyordur kasiklarina cunku artik rahim yukari dogru cikiyor damarlarda gerildigi icin agri yapiyordurrrrrrrr bendede oluyor bazen kalkamiyorum biraz dinlenince geciyorrrrrr:CüvCüv:

sağol tatlım yaa, bi de tam yolda tuttu işe gelirken, zaten bi kaç gündür karın ağrılarım da arttı...
yarın olsa da içim rahatlasa...

Aşkın en güzel tarifi
Kadınlar en güzel yemek tariflerini genellikle büyüklerinden alırlar. Yol Arkadaşım dizisindeki Ayla (Özge Özberk) ise babaannesi Bahriye'den (Tanju Tuncel) son bölümde 'aşk tarifi' aldı. Benim son zamanlarda duyduğum en güzel aşk betimlemesi idi. ışte o enfes diyalog:
Ayla: Siz eskiler nasıl başardınız bunu ya? Aynı yastığa baş koymak onca yıl... Ölünceye kadar beraber olabilmek... Bizim neyimiz eksik sizden anlamıyorum.
Bahriye: Keramet yastıkta değilmiş anladın ama sana yastıkta olmak yetmedi değil mi?..
Ayla: Evet, yastıkta bitmiyor bu iş...
BAHRıYE: Aşk orada değil zaten... Aşk kavuşamadığın zamandır...
Ayla: Sen bana "Bir arada olmayın" diyorsun yani... Ayrı kalalım, yastığı filan unutalım, ha?
Bahriye: Sen lafı gerisinden mi anlıyorsun kızım? Kim dedi yastığı unutun diye ha?
Ayla: E nasıl anlayayım? "Aşk istiyorsan, kavuşmayacaksın" dedin ya?
Bahriye: Aşk dediğin, yastıktan kafanı kaldırdığın zaman başlar, tamam mı? Onu diyorum... Adam yanı başından kalktı mı başlar aşk. Kokusu gelir burnuna... Durup dururken bir gömleğini görürsün dolapta. Bir bakarsın, içini hoplatıvermiş. Kuru baklayı ağzına koymazsın ama o seviyor diye yaparsın her akşam... O zamanlar hangi zamanlar? Aşık olduğun zamanlar... ışte o zaman ömür boyu bir yastıkta kocayıverirsin. O zaman dünyayı bir tarafa, onu öte tarafa koyuverirsin. Başını yastığa koyduğun anda meşk, kaldırdığın anda aşk... ışin sırrı bu. Şimdi anladın mı?
Ayla: Yastığın sırrını mı? Evet, anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…