iyi tatlım ama ayrında çalıtığımdna biraz buruk gıcır :) naptınız dün evde bakalım prensesle.
kızlar bana dr um koruma faktorlu kullan artık nemlendiricini dedi. varmı bir öneriniz
olsun canım yarın en azından yarım gün...biz dün evde sırf dinlendik uyuduk kızımla bol bol. Başka da hiçbirşey yapmadık. Sen oldukça yoğundun galiba dün?
Canım ben neutrogena'nın nemlendiricisini kullanıyorum gayet memnunum. Yağsız ve içeriğinde 15 faktör güneş koruması da mevcut. Ama eğer tek güneş koruma istersen
ddf önerebilirim sana. Organik bir ürünü var ben onu kullanmıştım en son memnunda kalmıştım.
kızlar ne kol ağrısı tetenoz iğnesımı yaptırdınız ya bıde benım bebeğim bezan çok hareketlı bazen az sızdede oluyormu boyle
dilek canım drun aşını yaptır dedimi sana
begüm 27 Pazartesi gidicez detaylı için
2 Mayısta da kendi dr gidicez :)
evet canım ya o kadar yoğundum ki lavaboya gitmeye zor zaman buldum kalkamadım yerimden başım ağrıdı evde de belim hele o akdar ağrıdı ki
Olsun canım yarın en azından yarım gün...Biz dün evde sırf dinlendik uyuduk kızımla bol bol. Başka da hiçbirşey yapmadık. Sen oldukça yoğundun galiba dün?
Canım ben neutrogena'nın nemlendiricisini kullanıyorum gayet memnunum. Yağsız ve içeriğinde 15 faktör güneş koruması da mevcut. Ama eğer tek güneş koruma istersen
DDF önerebilirim sana. Organik bir ürünü var ben onu kullanmıştım en son memnunda kalmıştım.
canım dr um koruma faktorlu nemlendırıcı dedı. neutrogena nın koruma faktorlumudur?
canim ben cildiyeye gittim 30 faktor md formilatons ve la roche markslarini onerdi
canım benim yaa kıyamam ben sana. çok geçmiş olsun. Ama bugün iyisin galiba di mi?
Canım senin koruma dediğin güneşten koruma değil mi ? Eğer öyleyse bahsettiğim ürünün içindeki güneş koruma faktörü SPF15..
ohhhhhhhh yarasin poyrazimiza ve annesineeeeeeee yaaaa kiyamam cok aciyor herhalde allahdan biz olmuyoruz dogumdan sonra zaten burda asi kartlarimiz var hamile olmadan butun asilari olmusdummmmmmmmm bizde iyi olmaya calisiyoruz bel agrim var isde terapiye gidiyorummmmmmmmm:1no2:ya tatlım akşam yine ağrıdı şimdiden biraz biraz ağrıyo arada ama iyim. bebekimde iyi sizde iyiymişsiiniz ne güsel 8 de kahvaltımızıda yaptık herkese afiyet olsun
günaydın annişleeer hihoyyyt hihoyyyt
yaa beşiği çok beğendim anneme söyliyim de baksın hemen :roflol: :roflol:
güle güle kullanın kızlar ve bana da dua edin güzel bi renk bulabileyim :)
kızlar yarın randevum var gerçi ama... ya göbeğimin hizasına arada bi ağrı giriyo böyle...
5 sn.de bi ağrı oluyor, bi süre tekrarlıyor öyle sonra geçiyor...
normal mi bu ağrı, canımı yakıyor yani baya acıyor :roflol:
canim ben cildiyeye gittim 30 faktor md formilatons ve la roche markslarini onerdi
...
canim kramp giriyordur kasiklarina cunku artik rahim yukari dogru cikiyor damarlarda gerildigi icin agri yapiyordurrrrrrrr bendede oluyor bazen kalkamiyorum biraz dinlenince geciyorrrrrr:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?